מנת החורף שלנו השנה (כלומר המנה שאני
מכינה כבר חמישה שבועות רצוף ועד שהילדות לא יודיעו שקצה נפשן בה, לא אפסיק) היא נזיד שעועית וקטניות:
בצל מטוגן יחד עם קוביות של 2-3 תפוחי אדמה
מנה יפה של שעועית לבנה או חומה (שהושרתה מראש ובושלה מראש)
תערובת קטניות מוכנה של "תבואות", רק כי אמא קנתה לי. אפשר להכין לבד: עדשים ירוקות, אדומות, גריסים, אפונה יבשה.
להוסיף הרבה מים.
לתבל באבקת מרק עוף, כורכום, מלח.
לבשל עד ריכוך. המרקם נזידי כבד.
טעים, חורפי, כבד, מחמם ונהדר.
מכינה כבר חמישה שבועות רצוף ועד שהילדות לא יודיעו שקצה נפשן בה, לא אפסיק) היא נזיד שעועית וקטניות:
בצל מטוגן יחד עם קוביות של 2-3 תפוחי אדמה
מנה יפה של שעועית לבנה או חומה (שהושרתה מראש ובושלה מראש)
תערובת קטניות מוכנה של "תבואות", רק כי אמא קנתה לי. אפשר להכין לבד: עדשים ירוקות, אדומות, גריסים, אפונה יבשה.
להוסיף הרבה מים.
לתבל באבקת מרק עוף, כורכום, מלח.
לבשל עד ריכוך. המרקם נזידי כבד.
טעים, חורפי, כבד, מחמם ונהדר.