אפשר לדחוף פה מתכון שהוא לא ממש מתכון?
של ארוחת צהריים לילדים שהכנתי השבוע, בבחינת "הכל בו".
בסוטאז' גדול סגרתי היטב בשמ"ז חלקי עוף מתובלים בהרבה פפריקה.
הוצאתי, הוספתי לסיר מלא בצלים חתוכים להזהבה, הוספתי גזרים, מעט תפוא, הרבה שיני שום שלמות, תיבלתי בעוד פפריקה, מלפ ומעט אבקת מרק עוף, הקפצתי קצת הכל יחד, החזרתי העופות, הוספתי מים רותחים, כיסיתי ובישלתי כשעה וחצי.
אחורי שעה וחצי זרקתי פנימה חבילת אטריות דלעת, "השקעתי" אותן בתוך הנוזלים, בישלתי עוד כמה דקות והשארתי מכוסה כשעה.
יצא ממש טעים. (תכלס, צלי עוף סטנדרטי).