זקוקה לנסיונכן בנושא מתוקים
מתכוונת להכין לערב החג מנות אישיות של קצפת מעורבבת עם שוקולד נוטלה , עם נס קפה ועם מחית תותים (כ"א בנפרד). חשבתי לשים בתחתית כל כוסית "נשיקת מרנג"- עוגיה (קנויה) אפויה מחלבוני ביצים.
כמה מראש אני יכולה להכין כדי שהמיני מרנג בתחתית לא יאבד לחלוטין כל פריכות ?
מתכוונת להכין לערב החג מנות אישיות של קצפת מעורבבת עם שוקולד נוטלה , עם נס קפה ועם מחית תותים (כ"א בנפרד). חשבתי לשים בתחתית כל כוסית "נשיקת מרנג"- עוגיה (קנויה) אפויה מחלבוני ביצים.
כמה מראש אני יכולה להכין כדי שהמיני מרנג בתחתית לא יאבד לחלוטין כל פריכות ?