זקוקה לנסיונכן בנושא מתוקים

adif11

New member
זקוקה לנסיונכן בנושא מתוקים

מתכוונת להכין לערב החג מנות אישיות של קצפת מעורבבת עם שוקולד נוטלה , עם נס קפה ועם מחית תותים (כ"א בנפרד). חשבתי לשים בתחתית כל כוסית "נשיקת מרנג"- עוגיה (קנויה) אפויה מחלבוני ביצים.
כמה מראש אני יכולה להכין כדי שהמיני מרנג בתחתית לא יאבד לחלוטין כל פריכות ?
 
תכיני כל מרכיב בנפרד מראש ותרכיבי במקום

המרנג סופח לחות. אם תרכיבי את הכל מראש הוא עלול להפוך סמרטוטי במקום קראנצ'י (עדיין יהיה טעים, אבל אז יאבד את התפקיד שייעדת לו).

את יכולה לעשות הכל מראש בנפרד, וממש לפני ההגשה להרכיב את המנה, או להפוך - לשים את המרנג מלמעלה, ואז הכל יהיה מוכן מראש ורק "לתקוע" אותו בדקה האחרונה
 

אשרז4

New member
את מתכוונת להכין את המנה עצמה?

נראה לי שכדאי רק אחה"צ לפני הסדר.
תכיני את המרכיבים כולם, כל אחד בקופסא מראש ואז להרכיב.
 

פרמלה

New member
אם את צריכה להכין הכל מראש, אפשר להחליף את המרנג

בעוגיית קוקוס. פחות אלגנטי, אבל מתוק, לא יתרכך כמרנג ואייקון של פסח.
 
למעלה