חזה עוף אפוי בלימון
צריך להיות פרוס דק מאוד.
מצפים פרוסות דקות של חזה עוף בקורנפלור (מותר בפסח? אם לא, אני מניחה שגם קמח תפוחי אדמה יעבוד), ומטגנים טיגון קצרצר במחבת חם עם מעט שמ"ז רק עד שהעוף מלבין מבחוץ. מסדרים את הפרוסות בשכבות בתבנית שמתאימה לתנור, כשבין שכבה לשכבה שופכים בנדיבות מיץ לימון מתובלת במל"פ ובעשב התיבול החביב עלייך (אני שמה בד"כ אורגנו או טימין). כדאי להשתמש בתבנית עמוקה ולא גדולה מדי כדי שיהיו כמה שכבות זו על זו. מכסים את התבנית (במכסה, אם יש לה, או בנייר כסף) ואופים עוד חצי שעה ככה בחום בינוני. יוצא טעים ורך. אפשר לחמם, וטעים גם קר.