"אם היית קורא קצת בתחום, ולא רק מצטט שתי פיסקאות מבודדות מתוך כתבה עיתונאית, היית מגלה שאולי לא נעליים, אבל בהחלט בהחלט חיידקים"- אני באמת מציע לך לקרוא את המשפט הבא:
"We have no evidence at all that the tree of life is a reality," Eric Bapteste, an evolutionary biologist at the Pierre and Marie Curie University in Paris, told New Scientist magazine.
"The tree of life is being politely buried," said Michael Rose, an evolutionary biologist at the University of California, Irvine. "What's less accepted is that our whole fundamental view of biology needs to change."
ולא רק באופן כללי אלא גם ביצורים שאינם חיידקים:
But this objection doesn't hold water because the tree of life is challenged even among higher organisms where such gene-swapping does not take place
אין עץ. וכל המתכחש לכך אינו אלא בול עץ.
" לא "מדע בדיוני" אלא HGT, או העברה אופקית, כדבריך. זו תופעה נצפית במעבדה (אני ראיתי אותה בחיידקים שלי לא פעם)."- נכון. אבל החלזון אינו חיידק, נכון? אז מניין קיבל את הגנים הנ'ל? מדע בדיוני, אלא מי.
"זה מצביע על השגיאה הבסיסית שלך בהבנה של מדע. אתה חושב (או עושה את עצמך חושב) שאם יש שגיאה כלשהי בתיאוריה מדעית, אז היא "הופרכה" ואפשר עכשיו לזרוק את כולה לפח. זו שגיאה נפוצה של מתחילים. "- ענק

. כרגע הוכחת מדוע האבולוציה היא פסאודו-מדע. מה שאמרת זה בעצם "גם אם נמצא הפרכה לאבולוציה, היא אינה מופרכת".
"מדענים לא עובדים בצורה הזו."- בזה אני בטוח

"תיאוריית התכנון התבוני לא עוברת את התהליך הזה כי אין לה שום פרטים שניתן להפריך"- טעות בידך. ניתן בהחלט להפריך את טענת התכנון התבוני. אם תרצה אין לי בעיה להראות לך כיצד, אבל ראשית עליך לספק מבחן הפרכה גם לאבולוציה.
" לכל ממצא אפשר להגיד "ככה תיכנן המתכנן התבוני" - כמו שנמצאו גנים לא במקומם, ופתרו זאת בפתרון הפלא- "העברת גנים". הפלא ופלא, נו מילא...