גם לאחותי הקטנה קוראים עדן! :)
לדיבוב הגעתי כשהייתי בערך בת 9, אני לא זוכרת איך, אבל עשיתי סוג של אודישן לסרט של דיסני, ומשם הדברים התגלגלו. אם דיבוב מעניין אותך אני יודעת שיש כל מיני אולפנים שמעבירים שיעורים וקורסים בנושא. את יכולה לבדוק את זה באינטרנט ולהתחיל שם..
זו הרגשה קצת משונה לשחק ילדה צעירה יותר, אבל בעצם היא עוברת דברים שעברתי גם אני- גם אני הייתי פעם בכיתה ט'- אז יותר קל לי להתחבר מהמקום זה.
הצילומים ברובם התרחשו באולפנים בחולון, ואת צילומי החוץ צילמנו בעיקר בכפר הירוק.
זה עוד לא קרה לי יותר מידי שזיהו אותי, אבל כזה קרה זה תמיד היה באווירה טובה, זה משמח אותי שאנשים רואים את הסדרה ואוהבים אותה. לפעמים זה יכול קצת להביך אותי, אבל בסך הכל זה נחמד!
לגבי השינויים שנעשו בסדרה לעומת הספר: זו שאלה שלא פעם דיברנו עלייה גם אנחנו השחקנים, אני חושבת שבסך הכל השינויים שנעשו הם כדי להקל על הצופים להתחבר לעלילה ולדמויות. הסיפור שכתבה אסתר שטרייט וורצל הוא מאוד ייחודי, ומאוד לא תואם את תקופת הפלאפונים-פייסבוק-אינטרנט של היום. כדי לאחד בין הסיפור לבין ההווה הכותבות הראשיות בעצם שינו דברים שייקשו על החיבור הזה. למרות הכל, זהו עדיין פרוייקט מיוחד- לצלם סדרה שמבוססת על ספר קלאסי ועוד אחד כמו האליפים זה צעד אמיץ ומקורי מאוד בעיניי.
שלך, יסמין!
אליפים >>