לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1601016,010 עוקבים אודות עסקים

פורום פלאש

זה אינטראקטיבי, זה יפה, זה זורם וזה זז - פלאש. כל השאלות, כל התשובות, כל הקודים, כל העיצובים, כל ההמלצות... הכל בקהילת פלאש. זוהי אחת הטכנולוגיות הפופולריות ביותר ברשת - עיצוב אתרים, פרסום ומשחקים, ואדובי מוכיחה לנו שוב ושוב איך פלאש ממשיכה להיות רלוונטית ולעמוד בחוד-החנית.
בהצלחה לכולם, ארז רוזנבלום - מנהל הפורום

אודות הפורום פלאש

זה אינטראקטיבי, זה יפה, זה זורם וזה זז - פלאש. כל השאלות, כל התשובות, כל הקודים, כל העיצובים, כל ההמלצות... הכל בקהילת פלאש. זוהי אחת הטכנולוגיות הפופולריות ביותר ברשת - עיצוב אתרים, פרסום ומשחקים, ואדובי מוכיחה לנו שוב ושוב איך פלאש ממשיכה להיות רלוונטית ולעמוד בחוד-החנית.
בהצלחה לכולם, ארז רוזנבלום - מנהל הפורום
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום פלאש נועד לעזור ולענות על כל השאלות והבעיות בתחום הפלאש. זה לא המקום לבקש עבודות פלאש בחינם
פלאש חברתי
המשך >>

לצפיה ב-'מה עושה הקוד הבא'
מה עושה הקוד הבא
<< ההודעה הנוכחית
03/08/2013 | 11:09
5
103
for (var i:int = 0; i < 20; i++) {
var pickFruit = fruitArray[int(Math.random() * fruitArray.length)];
var fruit:MovieClip = new pickFruit();
addChild(fruit);
}


השאלה שלי היא אם אני יוצר משתנה בשם pickFruit אז מה זה אומר new pickFruit() - הרי pickFruit הוא לא class.
פלאש >>
לצפיה ב-'צריך לראות את שאר הקוד אבל כנראה'
צריך לראות את שאר הקוד אבל כנראה
07/08/2013 | 15:44
4
33
כנראה שבתוך המערך fruitArray יש כל מיני classes של MC. לדוגמא אם יש לי את המחלקות:
banana
apple
orange
אז המערך fruitArray יהיה (banana,apple,orange). אחר כך ב-pickFruit הוא בעצם מגריל אחת מהמחלקות ואז הוא יכול לקבל או banana או apple או orange.
ו
פלאש >>
לצפיה ב-'השאלה שלי היתה לגבי זה שמתשמשים ב-new על משתנ'
השאלה שלי היתה לגבי זה שמתשמשים ב-new על משתנ
09/08/2013 | 19:07
3
19
השאלה שלי היתה לגבי החלק הזה:
var fruit:MovieClip = new pickFruit();


מה זה אומר פקדות new על משתנה?
פלאש >>
לצפיה ב-'זה מה שהתכוונתי'
זה מה שהתכוונתי
10/08/2013 | 02:37
2
16
אם יש לך MC כלשהו שה-class שלו היא banana למשל אז:
var fruit = new banana();

יבעצם יוצר MC חדש במשתנה fruit. אח"כ ניתן להוסיף אותו לבמה:
addChild(fruit);

ולשנות לו ערכים לדוגמה:
fruit.x = 200;

פלאש >>
לצפיה ב-'הבנתי, תודה.'
הבנתי, תודה.
10/08/2013 | 22:25
1
14
מעט הניסיון התכנותי שיש לי הוא של C++ ולא הכרתי מושג כזה של מערך של קלאסים.
פלאש >>
לצפיה ב-'זה לא נפוץ'
זה לא נפוץ
11/08/2013 | 22:42
8
זה לא נפוץ ובד"כ לא עושים את זה בדרך הזאת אבל זה אפשרי
פלאש >>

הודעות אחרונות

21:15 | 18.08.13 סטודנט1111
15:53 | 16.08.13 צחי2964
22:40 | 15.08.13 אורחים בפורום
11:43 | 15.08.13 matikmatik
11:09 | 03.08.13 jehenam
23:45 | 01.08.13 Nandn09
13:54 | 31.07.13 ללאשם2

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ