אוווהוו....כאחת שכבר גרה לבד עם החבר...../images/Emo13.gif
קודם כל "מגרשים" אותו מהבית...עורכים את השולחן עם מפה יפה כזו, מפזרים עלי פרחים מיובשים...נרות יפים... מוזיקת רקע שמתאימה לאווירה...
ולא לשכוח כמובן, יין טוב(למי שאוהב) ולמתכונים שלי: פסטה בולוניז ברוטב עגבניות: 1 חבילת פסטה פרפלה (העבים הארוכים למי שלא מכיר...והכי טעים עם בולוניז) 1 בצל חתוך לקוביות 2 שיני שום קצוצות דק 2-3 חבילות רסק עגבניות (עניין של טעם עד כמה רוצים את הרוטב סמיך או לא) פטרוזיליה קצוקה דק דק ובערך חצי קילו בקר טחון (שוב,זה די לפי הרגש) (שאותו מתבלים בפלפל שחור, מלח ומעט פרורי לחם מוזהבים(כן כן...זה מוסיף
) מבשלים על אש בינונית את הלינגווני במים עם מעט מלח ושמן (שהפסטה לא תידבק אחת לשנייה) בסיר אחר, שמים מעט שמן זית, זורקים את הבצל, כשהוא נהפך זהוב, מוסיפים את הבקר הטחון... משהו כמו 10-14 דק' שיתבשל... מוסיפים את השום והפטרוריזליה הקצוצה אחריהם את רוטב העגבניות, עם מעט מים. מערבבים, מתבלים בקצת פלפל שחור, פפריקה חריפה, ומלח. *ניתן להוסיף מעט יין אדום לשיבוח הטעם. מנה ממש ממש מומלצת ומעולה
(מנסיון כמובן
) ולמנה האחרונה הכי הכי: סופלה שוקולד: זמן הכנה: כ- 20 דקות זמן אפייה כ- 12 דקות 75 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות 6 חלבונים 2 כוסות חלב 1 כפית תמצית וניל 5 חלמונים שלוש רבעי כוס סוכר 3 כפות קמח 2 כפות קקאו משובח 3 כפות סוכר 6 כלי סופלה אישיים, משומנים בחמאה מתכון ל - 6 מנות
ממיסים את השוקולד על סיר אדים כפול, עד שהוא נמס לגמרי וללא גושים.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
שמים בסיר קטן את החלב ותמצית הווניל, ומביאים לרתיחה.
שמים בסיר נפרד את החלמונים והסוכר, ומקציפים עד שהתערובת תופחת מעט. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו, ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב החם, ומבשלים תוך בחישה על אש בינונית נמוכה, עד שהתערובת מסמיכה מבלי שתגיע לרתיחה. מוסיפים פנימה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב. מקפלים פנימה את קצף החלבונים, לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צ.).
מפזרים בכל כלי סופלה מעט סוכר, ומטלטלים עד שפנים הכלי מצופה סוכר.
יוצקים פנימה מהתערובת עד לגובה סנטימטר אחד משפת הכלי. שמים את הכלים על רשת התנור, ומכניסים למדף המרכזי של התנור. אופים 12 – 15 דקות. מגישים מייד. תענוג אלוהי
מקווה שעזרתי לך שירוש...ובכלל לכל מי שרוצה