לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
3357033,570 עוקבים אודות עסקים

פורום אהבה ורומנטיקה

ברוכים הבאים לפורום "אהבה ורומנטיקה" כאן זה המקום לכתוב,לרגש ולהתרגש ולהביע את תחושותיכם לטוב ולרע בין אם הדייט היה גרוע לבין אהבה שנצתה,קשרים וירטואליים,חיזור ועוד. אבקש לכבד את השונה והאחר הפורום פתוח לכל אחד ואחת והודעות פוגעניות ימחקו לאלתר ומסר ישלח לגולש.
הפורום הוא שלכם ובשבילכם , לשתף ולהתייעץ מתוך עניין וכבוד איש לרעהו ,לגבי אהבה ורומנטיקה לכל גווניה.
מן הראוי שאהבה תענה באהבה ובסבלנות. ניתן לכתוב על כל מה שמרגיש לכם כאהבה , רומנטיקה במיטבה , תמונות שצילמתם ביחד עם האנשים האהובים עליכם וכל דבר שנראה לכם ראוי ומתאים לנושא הפורום .

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אהבה ורומנטיקה

ברוכים הבאים לפורום "אהבה ורומנטיקה" כאן זה המקום לכתוב,לרגש ולהתרגש ולהביע את תחושותיכם לטוב ולרע בין אם הדייט היה גרוע לבין אהבה שנצתה,קשרים וירטואליים,חיזור ועוד. אבקש לכבד את השונה והאחר הפורום פתוח לכל אחד ואחת והודעות פוגעניות ימחקו לאלתר ומסר ישלח לגולש.
הפורום הוא שלכם ובשבילכם , לשתף ולהתייעץ מתוך עניין וכבוד איש לרעהו ,לגבי אהבה ורומנטיקה לכל גווניה.
מן הראוי שאהבה תענה באהבה ובסבלנות. ניתן לכתוב על כל מה שמרגיש לכם כאהבה , רומנטיקה במיטבה , תמונות שצילמתם ביחד עם האנשים האהובים עליכם וכל דבר שנראה לכם ראוי ומתאים לנושא הפורום .
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום "אהבה ורומנטיקה" כאן זה המקום לכתוב,לרגש ולהתרגש ולהביע את תחושותיכם לטוב ולרע בין אם הדייט היה גרוע לבין אהבה שנצתה,קשרים וירטואליים,חיזור ועוד. אבקש לכבד את השונה והאחר הפורום פתוח לכל אחד ואחת והודעות פוגעניות ימחקו לאלתר ומסר ישלח לגולש. הפורום הוא שלכם ובשבילכם , לשתף ולהתייעץ מתוך עניין וכבוד איש לרעהו ,לגבי אהבה ורומנטיקה לכל גווניה . מן הראוי שאהבה תענה באהבה ובסבלנות . ניתן לכתוב על כל מה שמרגיש לכם כאהבה , רומנטיקה במיטבה , תמונות שצילמתם ביחד עם האנשים האהובים עליכם וכל דבר שנראה לכם ראוי ומתאים לנושא הפורום .
המשך >>

לצפיה ב-'אוסף מתכונים לארוחות רומנטיות '
אוסף מתכונים לארוחות רומנטיות
<< ההודעה הנוכחית
10/07/2007 | 18:50
35
764
יאלא, אני יודעת שיש פה בשלנים ובשלניות שאין עליהם ולקראת המעבר אני מנסה להכין חוברת מתכונים בנוסף לכל ספרי הבישול שאמא שלי קנתה לי (היא מזה חיה באשליות )- אז בואו נעשה שרשור של מתכונים ורעיונות לארוחות רומנטיות מבחינת מה להכין ואיך, איך לסדר את החדר/בית/דירה וכו'.

נראה לי שרשור חובה בפורום של אהבה ורומנטיקה, לא
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'אני בדיוק בעיצומן של הכנות לכזאת '
אני בדיוק בעיצומן של הכנות לכזאת
10/07/2007 | 18:54
71
לצפיה ב-'פטריות ממולאות בעשבי תיבול ופרמזן מגורדת'
פטריות ממולאות בעשבי תיבול ופרמזן מגורדת
10/07/2007 | 19:23
58
קונים פטריות שמפניון גדולות: מוציאים את הרגליים וחותכים לקוביות קטנות. מערבבים עם שמיר ופטרוזיליה ועם פרמזן ושמים 20 דקות בתנור. יוצא מאוד נחמד.

בעיקרון את רוב המתכונים אני מוציאה מהאינטרנט. לצערי הרב אין לי זמן לבשל בגלל הלימודים, עבודה והבחינות.
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'משהו שתמיד עובד.'
משהו שתמיד עובד.
10/07/2007 | 19:43
2
110
לכסות את כולך עם קצפת, סירופ שוקולד ודובדבנים איפה שיש צורך [] ולחכות לו במיטה.

אחלה ארוחה.





ואם ביתר רצינות,
שפכו מתכונים.
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'השולחן ערוך '
השולחן ערוך
10/07/2007 | 20:22
1
75
והוא אמור להגיע בעוד פחות מרבע שעה...

בכל אופן, אני לא בשלנית מרהיבה במיוחד... אבל בארוחות כאלה נראה לי שיותר מרושם והמנות הפלצניות חשוב להכין דברים מהמרכיבים שבן הזוג הכי אוהב...

את רוב המתכונים שלי, כמו נטע, אני מוצאת על הנט...
כרגע על השולחן יש לזניה חלבית, סלט ירקות עם הרבה עשבי תיבול, כרוביות בציפוי פריך, בטטה אפויה...
ושבלולי קינמון לקינוח
יצאו לי ממש הרבה שבלולים מהבצק אז בחלק קטנטן מהם גיוונתי ושמתי שוקולד למריחה/ דבש/ ריבה/ חמאת בוטנים והם נמצאים בתוך הקערה עם שאר שבלולי הקינמון, אני קוראת להם שבלולי הפתעה


בקיצור זה לא מי יודע מה מרשים, אבל אלה דברים שהוא אוהב...
אם אתם רוצים מתכונים- גוגל...
סתם, אפשר לבקש :)
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'הצלחת לעורר בי תאבון...'
הצלחת לעורר בי תאבון...
10/07/2007 | 21:19
43
אחרי שלא רציתי לאכול כלום כל היום.

וואי.
עכשיו בא לי על סלט גדול. יאמי.


תודה.

אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'פסטה סלסה רוזה (להתאהב!!!!)'
פסטה סלסה רוזה (להתאהב!!!!)
10/07/2007 | 22:20
14
94
אחרי שתעשי לו את זה, לא יהיה גבר שיעמוד בפנייך. הבטחה:)

לבשל פסטה, עדיף פטוצ'יני.

לרוטב:
לשים קצת שמן בסיר גדול
להוסיף בצל קצוץ (לפי הטעם), לחכות שיצהיב קצת
להוסיף שום קצוץ (גם לפי הטעם, אני מוסיפה בדרך כלל בין 3 ל4)
להוסיף עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
לכל זה להוסיף 50 גרם חמאה
אחרי שנמס ושהעגבניות מתרכחות-
להוסיף חצי כוס וודקה, אפשר גם כוס שלמה.
לחכות שהריח החזק של האלכוהול נחלש
לזה להוסיף רסק עגבניות (או 1 או 2, תלוי אם אתם אוהבים להרגיש הרבה טעם של עגבניות או יותר טעם של שמנת)
ולכל זה להוסיף שמנת לבישול (אם שמתם 2 רסק עגבניות כדי גם לשים 2 מיכלי שמנת)
להוסיף מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם (תוסיפו הרבה אגוז מוסקט:))

אחרי שהרוטב חם וכל החומרים מעורבבים טוב תוסיפו את הפטוצ'יני ותערבבו בתוך הסיר, וישר לצלחת:))

אין על המנה הזאת. אפשר לאכול ממנה בלי סוף, וזה הכי מתאים לארוחה רומנטית:)
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'גם בלי הירקות, הרוטב יוצא פצצה:)'
גם בלי הירקות, הרוטב יוצא פצצה:)
10/07/2007 | 22:22
21
לצפיה ב-'מעניין '
מעניין
11/07/2007 | 00:51
30
ניתן לזה נסיון מחר
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'גם לי זה נשמע מעניין...'
גם לי זה נשמע מעניין...
11/07/2007 | 08:07
16
לצפיה ב-'אגב, יש סיבה שעדיף פטוצ'יני?'
אגב, יש סיבה שעדיף פטוצ'יני?
11/07/2007 | 12:02
10
19
לצפיה ב-'כי בכלליות פטוצ'יני הולך יותר עם רטבי שמנת...'
כי בכלליות פטוצ'יני הולך יותר עם רטבי שמנת...
11/07/2007 | 18:04
9
22
אבל באמת שזה לא עד כדי כך משנה:)
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'בהחלט לא משנה ... '
בהחלט לא משנה ...
11/07/2007 | 22:21
8
16
הכנו היום עם ספגטי רגיל וזול (סטודנטים עניים ) , יצא יאמי יאמי .
רק הייתה תקרית קטנה עם הוודקה שכמעט כל המטבח נשרף נחלצנו מזה בשלום .
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'אם שותים לא מבשלים '
אם שותים לא מבשלים
11/07/2007 | 22:23
18
לצפיה ב-'אפשר משלוח? '
אפשר משלוח?
11/07/2007 | 22:38
2
15
לצפיה ב-'את גרה קרוב , לא ? '
את גרה קרוב , לא ?
11/07/2007 | 22:51
1
14
נשאר לנו קצת ושמנו במקרר , את מוזמנת לקחת
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'לא צריך, אני כבר מכינה לבד '
לא צריך, אני כבר מכינה לבד
12/07/2007 | 11:41
9
לצפיה ב-'אה, כן- שכחתי להזכיר'
אה, כן- שכחתי להזכיר
12/07/2007 | 11:02
3
28
אלכוהול יכול לגרום לשריפה קטנה, אז נא להזהר חחח

שמחה שנהנתם:)
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'תודה סאטין, יצא ממש ממש טעים!'
תודה סאטין, יצא ממש ממש טעים!
12/07/2007 | 12:26
16
לצפיה ב-'Now you tell me ?'
Now you tell me ?
12/07/2007 | 13:30
1
16


זה היה ממש מצחיק . קרמבואית שופכת את הכוס וודקה פנימה ופתאום אני שומע קריאות שאני חייב לבוא במהרה . כשהגעתי - הרגשתי במסעדה סינית , להבת אש ענקית יצאה מהסיר .

זה נרגע לאחר כ 30 שניות
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'בפעם הבאה תנסו דלק מטוסים '
בפעם הבאה תנסו דלק מטוסים
12/07/2007 | 13:36
9
לצפיה ב-'מתכונים באים מאהבה'
מתכונים באים מאהבה
10/07/2007 | 22:55
53
לצפיה ב-'פאבלובה '
פאבלובה
10/07/2007 | 23:12
31
מקציפים חלבונים מ6 בייצים, ומוסיפים סוכר (לפי הטעם) בזמן ההקצפה (לא הכל ביחד, לאט לאט)

מזליפים על נייר בישול קעריות מהקציפת חלבונים, או שפשוט עושים את זה כמו נשיקות (כאלה שמוכרים בסופר)

מכניסים לתנור לשעה על 90 מעלות.
אחרי שעברה שעה מנמיכים את החום ל80 מעלות לעוד שעה.

(הרבה זמן, אבל רק ככה זה נשאר לבן לגמרי ולא הופך צהצהב)

מוצאים מהתנור ומפרידים את הנשיקות מנייר האפיה (הנשיקות עכשיו קשיחות ונמסות בפה:))

שמים על צלחת את הנשיקה, עליה מניחים כדור גלידה (או וניל, או סורבה פירות יער), מפזרים פירות יער וגם סירופ, ולבסוף מקשטים בקצפת מסביב:)


עוד עיצה לנשיקות-
מזליפים את קציפת החלבונים בצורת עיגול מלא על נייר אפיה, לוקחים קוביית תערובת שוקולד (ממיסים שוקולד עם חמאה ואחר כך שמים במקרר עד שמתקשה) ושמים במרכז, אז מזליפים עוד מקציפת החלבונים מסביב ומעל השוקולד (עכשיו זה נראה כמו נשיקה גדולה).
מכוונים את התנור ל150 מעלות ומכניסים את הנשיקות לדקה, רק כדי שהשוקלד ימס.
אחרי זה מנמינים את הטמפרטורה ל90 מעלות וממשיכים לאפות במשך שעה, שעה וחצי, עד שמתקשה.

ת ע נ ו ג !!!!!
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'אחלה רעיוןישר לטאגליינס.'
אחלה רעיוןישר לטאגליינס.
11/07/2007 | 10:41
24
איפה הבשלנים?

מייד אני קוראת לD להצטרף...הוא הבשלן של הבית
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'ולימי החורף הקרים'
ולימי החורף הקרים
11/07/2007 | 18:11
39
שוקו סאטין!!!

בבן מרי ממיסים שוקולד מריר (רגיל (45/48 אחוזי קקאו), לא עם 60 אחוז קקאו אחרת יצא מר מידי)
מוסיפים חלב לאט לאט (כל פעם קצת ומערבבים כדי שהשוקולד לא יתקשה מהר מידי מהקרירות של החלב)
לזה מוסיפים קצת צ'ילי חריף (קצת!!)
נותנים לזה לרתוח קצת
אחר כך מוסיפים קצת רום (אמיתי!! לא תמצית) לפי הטעם...

כשזה חם, מוזגים לכוסות ומעל כדאי להוסיף קצפת:))
השוקו הכי טעים שיש!!
ומה יותר רומנטי משוקו חם בחורף?..
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'נקניק שוקולד'
נקניק שוקולד
11/07/2007 | 19:26
1
29
חצי קילו של ביסקוויטים. מרסקים לפירורים קטנים או גדולים- איך שנוח.
מוסיפים 200 ג"ר אגוזי מלך קצוצים/שקד קצוץ או כל אגוז אחר.
200 גרם צימוקים.
מערבבים את הכל.

בסיר על אש נמוכה ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם חלב. אני גם מוסיפה קקאו וסוכר כף אחת. מומלץ להוסיף גם ברנדי, יין, קסיס, רום- לפי הטעם.

מקררים טיפה ומוסיפים לתערובת.

מערבבים לעיסה אחידה- מעבירים אותה לניר אלומיניום ומגלגלים לצורת נקניק. אחרי כמה שעות במקרר פורסים ומגישים.

אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'וואי זה כל כך טעים!'
וואי זה כל כך טעים!
11/07/2007 | 21:59
12
לצפיה ב-'ולפיקניקים זה אידאלי- קיש פטריות'
ולפיקניקים זה אידאלי- קיש פטריות
11/07/2007 | 20:16
14
מכינים בצק פריך:
125 גר' חמאה או מרגרינה
2 כוסות קמח
1 חלמון ביצה
1/4 כוס מים
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק נוח אך לא דביק מדי.
שמים במקרר לשעה, מוציאים, מרדדים ומניחים על תבנית קיש משומנת. מכניסים את התבנית כך למקרר לשעה נוספת.
מטגנים בחמאה בצל לבן ענק (או שני בצלים בינוניים) קצוץ דק וחמישה בצלים ירוקים קצוצים דק כולל הגבעולים. מוסיפים 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק ומתבלים במלח, פלפל שחור טחון טרי וטימין. מטגנים מס' דקות, מקררים מעט ומניחים על בצק.
מערבבים שמנת מתוקה עם שתי ביצים ומתבלים במלח, פלפל שחור טחון טרי ועירית קצוצה דק ושופכים בעדינות מעל הפטריות.
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דק' (או עד שהקיש מוכן).
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'אוווהוו....כאחת שכבר גרה לבד עם החבר...'
אוווהוו....כאחת שכבר גרה לבד עם החבר...
11/07/2007 | 20:53
1
40
קודם כל "מגרשים" אותו מהבית...עורכים את השולחן עם מפה יפה כזו, מפזרים עלי פרחים מיובשים...נרות יפים...
מוזיקת רקע שמתאימה לאווירה...
ולא לשכוח כמובן, יין טוב(למי שאוהב)


ולמתכונים שלי:

פסטה בולוניז ברוטב עגבניות:

1 חבילת פסטה פרפלה (העבים הארוכים למי שלא מכיר...והכי טעים עם בולוניז)
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות דק
2-3 חבילות רסק עגבניות (עניין של טעם עד כמה רוצים את הרוטב סמיך או לא)
פטרוזיליה קצוקה דק דק
ובערך חצי קילו בקר טחון (שוב,זה די לפי הרגש)
(שאותו מתבלים בפלפל שחור, מלח ומעט פרורי לחם מוזהבים(כן כן...זה מוסיף)

מבשלים על אש בינונית את הלינגווני במים עם מעט מלח ושמן (שהפסטה לא תידבק אחת לשנייה)
בסיר אחר, שמים מעט שמן זית, זורקים את הבצל, כשהוא נהפך זהוב, מוסיפים את הבקר הטחון...
משהו כמו 10-14 דק' שיתבשל...
מוסיפים את השום והפטרוריזליה הקצוצה
אחריהם את רוטב העגבניות, עם מעט מים.
מערבבים, מתבלים בקצת פלפל שחור, פפריקה חריפה, ומלח.
*ניתן להוסיף מעט יין אדום לשיבוח הטעם.

מנה ממש ממש מומלצת ומעולה(מנסיון כמובן)

ולמנה האחרונה הכי הכי:
סופלה שוקולד:

זמן הכנה: כ- 20 דקות
זמן אפייה כ- 12 דקות

75 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
6 חלבונים
2 כוסות חלב
1 כפית תמצית וניל
5 חלמונים
שלוש רבעי כוס סוכר
3 כפות קמח
2 כפות קקאו משובח
3 כפות סוכר
6 כלי סופלה אישיים, משומנים בחמאה


מתכון ל - 6 מנות


ממיסים את השוקולד על סיר אדים כפול, עד שהוא נמס לגמרי וללא גושים.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
שמים בסיר קטן את החלב ותמצית הווניל, ומביאים לרתיחה.
שמים בסיר נפרד את החלמונים והסוכר, ומקציפים עד שהתערובת תופחת מעט. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו, ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב החם, ומבשלים תוך בחישה על אש בינונית נמוכה, עד שהתערובת מסמיכה מבלי שתגיע לרתיחה. מוסיפים פנימה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב. מקפלים פנימה את קצף החלבונים, לקבלת תערובת אחידה.
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צ.).
מפזרים בכל כלי סופלה מעט סוכר, ומטלטלים עד שפנים הכלי מצופה סוכר.
יוצקים פנימה מהתערובת עד לגובה סנטימטר אחד משפת הכלי. שמים את הכלים על רשת התנור, ומכניסים למדף המרכזי של התנור. אופים 12 – 15 דקות. מגישים מייד.

תענוג אלוהי

מקווה שעזרתי לך שירוש...ובכלל לכל מי שרוצה

אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'מבשלים על אש בינונית את ה*פרפלה, לא לינגוויני'
מבשלים על אש בינונית את ה*פרפלה, לא לינגוויני
11/07/2007 | 20:54
5
לצפיה ב-'מה עושים שאני יודעת לבשל נפלא אבל החבר אוהב'
מה עושים שאני יודעת לבשל נפלא אבל החבר אוהב
12/07/2007 | 11:24
3
47
רק שניצל וצ'יפס?
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'נותנים לו נבוט בראש'
נותנים לו נבוט בראש
12/07/2007 | 13:33
20
ואומרים לו שצ'יפס זה משמין
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'יש שניצל ויש שניצל....'
יש שניצל ויש שניצל....
12/07/2007 | 17:04
1
14
לצפיה ב-'אני שונא שניצל'
אני שונא שניצל
12/07/2007 | 19:48
13
לצפיה ב-'מעדן שהמצאתי'
מעדן שהמצאתי
12/07/2007 | 14:12
45
חתוך חציל לחתיכות בגודל של כשני סנטימטר.
פתח קופסת שמורי תירס.
פתח קופסת פטריות.
חתוך בצל ושום.
מלא מחבת גדולה בהרבה שמן זית.
שפוך למחבת את חתיכות החציל, את גרגרי התירס, את הפטריות,
את חתיכות הבצל והשום וקצת פפריקה מתוקה, בזיליקום, מלח
ופלפל.
חמם לחום מקסימלי.
טגן הכל ביחד וערבב, עד שכל השמן מבעבע היטב.
אהבה ורומנטיקה >>
לצפיה ב-'גררר'
גררר
26/07/2007 | 18:11
22
פעם הכנתי לי ולאקס ארוחה רומנטית
הכנתי ספגטי מיוחד עם טונה יאמי..(טרפנו אותו)
בקבוק ין
נרות
ויאללה לארוחה
כמובן גם שהתלבשתי יפה והשקעתי
אהבה ורומנטיקה >>

הודעות אחרונות

00:19 | 27.05.19 לב אסיר תודה
20:33 | 20.05.19 danlevin1
18:33 | 20.05.19 לב אסיר תודה
20:20 | 19.05.19 Ruth232
18:18 | 17.05.19 raheli23
12:13 | 17.05.19 שחום נאה 41
15:24 | 11.05.19 אהבה שתלויה בדבר
13:06 | 02.05.19 ראליסט מושבע
16:33 | 22.04.19 לב אסיר תודה
17:03 | 17.04.19 הסייר הנודד 1
10:23 | 16.04.19 Nn1985
12:05 | 10.04.19 לב אסיר תודה
16:57 | 07.04.19 אח של ווינר

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ