מצביעים למתכון התפוזי המנצח!

billyorhai

New member
איפה? איפה? איפה? איפה? העוגה ../images/Emo41.gif

המצרכים 4 ביצים 1/4 1 כוסות סוכר 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים טרי קליפה מגוררת מתפוז אחד 1/2 2 כוסות קמח תופח 1 כף תמצית וניל שוקולד צ'יפס מצופה בקמח (כדי שלא ישקע) אגוזי מלך קצוצים גס אופן ההכנה 1. במערבל מקציפים את הסוכר עם הביצים והשמן, מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל, כשכל החומרים מעורבבים היטב מוסיפים את המיץ באיטיות ומערבבים. 2. משמנית תבנית אפייה עגולה בקוטר 26 ס"מ ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ - 40 דקות. בודקים עם קיסם, אם העוגה לא מוכנה, אופים עוד 5-10 דקות נוספות. אני אוהבת גם לשים עליה מעט סירופ בסיום האפיה גם ליופי וגם לטעם.
 
למעלה