מצביעים למתכון התפוזי המנצח!

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifהאמת שגם אני זוכרת בנוסטלגיה

את עוגת מיץ התפוזים החושה של אימי. אך יש לי גם גרסה טבעונית לעוגה הזאת. עוגת מיץ תפוזים בלי סוכר ובלי ביצים מצרכים: 1 מיכל ממרח שקדים או אגוזים ללא סוכר (של אגוזית) להשיג בחנויות טבע. 2 כוסות קמח כוסמין 1 כוס מיץ תפוזים (אפשר להחליף בחלב סויה) 1 קליפת לימון או תפוז מגוררת 1/2 כוס שמן זרעי ענבים או 1/4 כוס שמן קוקוס* 1 כפית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה 1 מעט תמצית וניל אופן ההכנה: 1. מחממים תנור אפיה לחום של 150 מע' סלציוס 2. משמנים תבנית אפיה בקוטר של 30 סמ' או מוארכת בסדר גודל דומה 3. במעבד מזון עם סכין הפלסטיק מערבבים את כל החמרים לבלילה אחידה וחלקה 4. מעבירים לתבנית האפיה ואופים בחום של 150 מע' למשך חצי שעה, או עד שהקיסם 'יוצא נקי'. L&L TALA
 
טליה, זו קרן אור מאשקלון מקווה שאת זוכרת...

ראיתי את השרשור על "קורס בניסים", והבנתי שאת מתחילה אותו ב 1\12011 רציתי לשאול אם אפשר להצטרף, אני כל יום פותחת את המחשב ככה שאין סיבה שאני יחמיץ שיעור, וחוץ מי זה התגעגעתי אלייך ואל הפורום שלך שנסגר אחרי 11 שנה.. בלי שום קשר אני תמיד חושבת עלייך, והתכוונתי כבר הרבה זמן לשאול אותך עם תקבלי אותי שנית בעוד כמה חודשים ספורים, אם יהיה באפשרותך אני יודעת שאת עסוקה פשוט, אני חושבת שאז שבאתי אלייך כנראה לא הייתי מוכנה עדיין לאנרגיה שלך, ואני באמת מעוניינת הפעם לעשות אסטרו קוצינג עד הסוף הפעם. אני אשמח אם תצרפי אותי... תודה קרן אור
 

Tal_Ya_Tal

New member
בודאי שאני זוכרת../images/Emo24.gifקרן אור ובודאי שבטח

שבודאי
גם וגם
את בהחלט מוזמנת להצטרף למסע המשותף של כולנו עם ה'קורס בנסים' ובהחלט אשמח אם תרצי להמשיך לכשיתאים לך/ כשתוכלי עם אסטרו-קאוצ'ינג. איזו שאלה
אך אמרה מי שאמרה כאן
כשהתלמיד מוכן, המורה מגיע
L&L TALYA
 
תודההההה, ניפגש בקרוב!

אחרי היום הולדת שלי במרץ, ביום ההולדת הקרוב אני יהיה בשנה 7 , שנה טובה לחפירות עצמיות... אז בינתיים "נתראה" פה מ 1-1-2011 , הרבה תודה לך טליה את מקסימה.
 

nilichi

New member
../images/Emo263.gif../images/Emo71.gif סלט תפוזים משגע!!!!!../images/Emo240.gif

מצרכים:
2 תפוזים קלופים חתוכים (כל פלח ל4 רבעים) 2 גבעולי סלרי קצוצים 2 בצל ירוק קצוץ 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ (לא חובה, למי שלא אוהב) חופן תערובת של אגוזי קשיו , פקאנים מסוכרים ופיסטוק קלוי ,קצוצים גס 1 פלפל אדום קטן,חריף ,טרי וקצוץ דק
רוטב:
2כפות סילאן 2 כפות סויה 2 כפות שמן זית 1 כף חומץ בלסמי מלח לפי הטעם אופן ההכנה: פורסים 4 עלי חסה שלמים על צלחת הגשה בקערה מערבבים את כל המצרכים למעט האגוזים מוסיפים את הרוטב שערבבנו בנפרד מערבבים ומניחים על החסה מפזרים בנדיבות את האגוזים ומתחילים לזלול...........
 

נירהמ1

New member
נקרא מעולה - תודה על המתכון הטעים../images/Emo140.gif

מתכוונת להכין את הסלט כשאמצא תפוזים עסיסיים (אלה שנמצאים באזור שלי נראים קצת יבשושיים).
 

tzvikano1

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gifהעוגה שליייייייייייייייייי

מצרכים 6 ביצים גדולות מופרדות 2 תפוזים מפורקים לפלחים גרד משני תפוזים 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 כוס שמן 1 כפית תמצית ווניל 1 שקית אבקת אפייה 3/4 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח רגיל אבקת סוכר לפיזור אופן ההכנה1. מחממים את התנור לחום בינוני - 160 מעלות. 2. מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה. 3. בקערה נפרדת מערבלים את גרד התפוזים, הסוכר, הווניל, השמן, אבקת האפייה והחלמונים. מוסיפים לסירוגין את הקמח ומיץ התפוזים תוך כדי ערבוב ולאחר מכן בעדינות את קצף החלבונים. 4. מעבירים לתבנית קפיצית 26 שבחלק העליון מסדרים יפה את פלחי התפוזים ,ואופים כשעה ורבע הופכים על צלחת הגשה יפה ומקשטים עם קצפת וחתיכות קליפות תפוז מסוכרות .
 
למעלה