אוכל אסייאתי
סלחו לי (במיוחד מעיין אם היא כאן) על ההודעה החדשה - לא ידעתי לאן לשרשר ואין OFF - אולי צריך לפתוח).
לא יודעת אם הזכרתי את זה, אני עובדת בסניף של אצה בצפון הארץ
באופן כללי אני נהנית מהאוכל, סושי ועוד שהשאר לא באמת אסייאתי כי הוא מאוד מוטעם לחיך הישראלי אבל עדיין טעים לי (קצת יותר מדי).
יש אצלנו סינים שמכינים בעיקר סושי אבל לא רק.
אני רואה הרבה פעמים מה הם אוכלים (מנות מהתפריט) וזה לא נראה ממש מגרה אבל נראה יותר דומה לאוכל אסייאתי שאני רואה בדרמות ובעוד מקומות.
מה שכן, במשמרת שלי אתמול (שישי) טעמתי משהו חדש - הסינים המקסימים הפתיעו אותנו והכינו לנו (למלצרים) את מה שבתמונה המצורפת, לפי מה שהבנתי -
1. חתיכות חזה עוף במעטפת חציל וטמפורה (היה לזה מין טעם של מרק עוף וזה היה רך כל כך). (אני חושבת שגם היה בזה סוג של עלה ירוק אבל לא יודעת באמת).
2. תירס (שבושל לפני זה), פירורי פנקו, אבקת סוכר ורוטב ספייסי מיונז - מעורבבים ומטוגנים.
חייבת לציין ששניהם היו כל כך טעימים! ולא רק כי זה מטוגן, זה היה פשוט מדהים ומיוחד כל כך... וכל מי שטעם חשב ככה למרות הבדלים שיש לנו בטעמים.
אם מישהו שמע/מכיר את המאכל הראשון - אשמח לדעת מהו ואיך מכינים אותו.
בלי קשר בא לי להכין איזה מרק קוריאני טוב עם נודלס וגם מתכון לזה בא לי (חיפשתי של מתכון ראמן ומצאתי במאקו ודומיו אבל לא נשמע לי ממש טוב).
אשמח לעזרתכם, תודה ומקווה שאטעם עוד אוכל אסייאתי (אמיתי) טעים בעבודה ובכלל
ואם מישהי נשארה עד כאן - מה דעתכן על צפייה משותפת? או שכולן כאן עמוסות מדי במבחנים וכאלה? פשוט קצת חזרתי לדרמות ואני יודעת שזה יעזור לי לחזור עוד יותר לעניינים ואני בטוחה שיש מה לראות עכשיו
זהו לילה טוב ושבוע טוב (וסליחה על החפירה)
סלחו לי (במיוחד מעיין אם היא כאן) על ההודעה החדשה - לא ידעתי לאן לשרשר ואין OFF - אולי צריך לפתוח).
לא יודעת אם הזכרתי את זה, אני עובדת בסניף של אצה בצפון הארץ
באופן כללי אני נהנית מהאוכל, סושי ועוד שהשאר לא באמת אסייאתי כי הוא מאוד מוטעם לחיך הישראלי אבל עדיין טעים לי (קצת יותר מדי).
יש אצלנו סינים שמכינים בעיקר סושי אבל לא רק.
אני רואה הרבה פעמים מה הם אוכלים (מנות מהתפריט) וזה לא נראה ממש מגרה אבל נראה יותר דומה לאוכל אסייאתי שאני רואה בדרמות ובעוד מקומות.
מה שכן, במשמרת שלי אתמול (שישי) טעמתי משהו חדש - הסינים המקסימים הפתיעו אותנו והכינו לנו (למלצרים) את מה שבתמונה המצורפת, לפי מה שהבנתי -
1. חתיכות חזה עוף במעטפת חציל וטמפורה (היה לזה מין טעם של מרק עוף וזה היה רך כל כך). (אני חושבת שגם היה בזה סוג של עלה ירוק אבל לא יודעת באמת).
2. תירס (שבושל לפני זה), פירורי פנקו, אבקת סוכר ורוטב ספייסי מיונז - מעורבבים ומטוגנים.
חייבת לציין ששניהם היו כל כך טעימים! ולא רק כי זה מטוגן, זה היה פשוט מדהים ומיוחד כל כך... וכל מי שטעם חשב ככה למרות הבדלים שיש לנו בטעמים.
אם מישהו שמע/מכיר את המאכל הראשון - אשמח לדעת מהו ואיך מכינים אותו.
בלי קשר בא לי להכין איזה מרק קוריאני טוב עם נודלס וגם מתכון לזה בא לי (חיפשתי של מתכון ראמן ומצאתי במאקו ודומיו אבל לא נשמע לי ממש טוב).
אשמח לעזרתכם, תודה ומקווה שאטעם עוד אוכל אסייאתי (אמיתי) טעים בעבודה ובכלל
ואם מישהי נשארה עד כאן - מה דעתכן על צפייה משותפת? או שכולן כאן עמוסות מדי במבחנים וכאלה? פשוט קצת חזרתי לדרמות ואני יודעת שזה יעזור לי לחזור עוד יותר לעניינים ואני בטוחה שיש מה לראות עכשיו
זהו לילה טוב ושבוע טוב (וסליחה על החפירה)