סטייק עין אנטריקוט, זה שקונים קפוא

וקר טוב פשוט להפשיר כמובן מעט למרוח שמן זית

אפשר אם את אוהבת שום קצוץ מעל מלח פלפל שחור ..וזהו כמה דקות מכל צד...ובתאבון
 
ראשית להפשיר לילה במקרר [הכי בריא ונכון]

שנית... בבשר איכותי לא צריך לשחק הרבה, מלח, פלפל זה הדה בסט. אם בא לך להתפרע אז אפשר גם כמון ופפריקה מתוקה וטיפת זנגוויל, אך ממש מספיק מלח ופלפל שחור. אני אוהבת לאכול ליד רוטב צ'ימיצ'ורי, אבל זה עניין של טעם... סליחה על האיחור. ארי.
 
תודה. אנחנו הרבה אחרי

הופשר במקרר והמשיך היום על השיש קצת שמן רגיל במחבת. שמן זית עם שום על הצד שמונח על המחבת הצד שלמעלה עבר גם מריחה רצינית ופילפול לאחר הפיכה, הצד שטוגן למעלה עובר שום מריחה ופילפול ומלח ואח"כ עוד פעם צד שני וזהו נזללו חבל שכל כך יקר
 
נהדר יקירתי !!!! אין כמו סטייק טוב.

הלוואי והמחיר היה קצת יותר שפוי, הו אז יותר אנשים היו יכולים להנות ממעדן זה ובאופן תדיר יותר. אני פעם ב... קונה ותענגת עד כלות. שמחה שיצא טוב. מגיע לכם, אחרי כזאת השקעה.
 
בהחלט היה טוב, יחד עם צ'יפס והחצילים המעלפים

שלי קצת עבודה לטגן אחד אחד והמון טינופת אבל טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
 
בטח מתכון...איזו שאלה בכלל !!!!!

יאאא... אני מתה לחציל מטוגן עכשיו !!!! עם גבינה בולגרית וממרח פסטו ועגבניות מיובשות ואגוזים ו.... עדיף שאפסיק כי אני קרועה מרעב....
 
אז ככה

חותכים חצילים. קוביות, לא קטן מידי מטגנים וממליחים קלות בסיר שמים עגבניות מרוסקות (משימורים), רסק עגבניות, הריסה, פלפל שחור, מלח ומבשלים. כשרותח 2-3 דקות טועמים תיבול. מוסיפים את החצילים ומערבבים קלות כדי לא להרוס את החצילים. בישול של 10 דקות. מתקנים תיבול אם צריך וזהו................ כשקר טעים אבל גם חם הרבה לחם/חלה הולכים עם הסלט הזה
 
למעלה