חלבונים - איסוף

ש י א 1

New member
נשמר נקי בהקפאה עד הכנה

ארבעים שנה, ובלי סלמונלה, לא חושבת שאם מקפידים לשמור נכון יש סכנה,
הילדים והנכדים גם אוכלים, ועד כה הכל היה תקין, אם יש לך , שוב אתה, מידע ספציפי, אשמח לשמוע, ובלי ציניות, ענייני בלבד
 

bali

New member
מנהל
אורח שבא לתקוף בציניות

תחת מעטה האנונימיות, לא רצוי כאן בפורום...

נא לשמור על תרבות הכתיבה, אחרת ההודעות יימחקו.
 

ש י א 1

New member
חלבונים - איסוף

אני אוספת חלבונים בצנצנת ריבה גדולה או אחרת, ומסמנת על המכסה ב טוש כמה הוספתי בכל פעם, ומקפיאה אותם, לפני הכנה, מסכמת את כל המספרים ויוצא מספר מדויק, לא צריכה להתאמץ לזכור, מפשירה לילה במקרר,
 

bali

New member
מנהל
שאלה טכנית


אם את אוספת כל פעם חלבונים ומוסיפה לצנצנת, ונגיד שאת צריכה רק חלק מהכמות שאספת... את צריכה להפשיר את כל תכולת הצנצנת בכדי למדוד את הכמות הרצויה הרי, ואז מה? להקפיא שוב אחרי ההפשרה, וחוזר חלילה?
 

ש י א 1

New member
ממש לא, אספת בכמות שצריכה לשימוש, 12 חלבונים נניח בצנצנת,

ועוברת לצנצנת חדשה, וממלאה עד אותה כמות,
אף פעם לא מפשירה ומקפיאה שוב, מפשירה לילה במקרר ולמחרת משתמשת,
אחת ל...בימי הולדת לנכדים, מכינה כמות ממה שיש בצנצנת והשאר קפוא עד השימוש, הם מאוד אוהבים את הנשיקות, או עוגות המרנג, או הפבלובה, ונגמר מהר.
 
למעלה