ערבוב בעוגה בחושה

אלה 2016

New member
ערבוב בעוגה בחושה

צהריים טובים. כשיש לי מתכון לעוגה בחושה-אני מכינה ב 2 קערות.אחד לנוזלים ואחד לחומרים היבשים. מה נכון לעשות? לשים את היבשים בקערה של הנוזלים או ההיפך? רוצה לערבב כמה שפחות את הקמח.תודה
 

TCHM

New member
את היבשים לנוזלים...

ב-3 חלקים, חלק אחד ולקפל וכך עוד פעמיים.
רצוי לעשות את הערבוב בעזרת מטרפת יד בעדינות
ובתנועות קיפול.
 

bali

New member
מנהל
אני דווקא מוסיפה את הנוזלים ליבשים ומערבבת במטרפה ידנית

עד שהתערובת אחידה. זה לא דורש ערבוב ארוך בד"כ.
 
למעלה