החגים מתקרבים ואתם יכולים לשאול הכל על קינוחים

קינוח מיוחד

אהלן
ממליץ על פרפיי דבש ...עם תפוחים מוקפצים בקרמל...ומרנג איטלקי
מהמם וקליל...
יש מתכון שלי ברשת...לחצי פרפיי דבש ואת שמי ויעלה המתכון.
חג שמח
 
שמנת מתוקה להקצפה...

חייבים לבדוק את אחוז השומן של השמנת..
על מנת שתקציף ,
חייבת ליהיות מינימום עם 32 אחוז שומן או 38 אחוז שומן.
ברגע שהשמנת קרה והיא באחוזי השומן שציינתי אין שום סיבה שהיא לא תקציף כראוי
וזה לא משנה עם מקציפים עם מקצף ידני או מיקסר...
תודה רבה.
 
קינוח פרווה לחג

יש הפקה שעשיתי עם קינוחי פרווה נפלאים לחג ב x net
תרשמו בחיפוש ברשת אורן בקר קינוחי פרווה ראש השנה
ןהפקה נפלאה ונגישה תפתיע בדיוק את רצונכם.

מתכון למלבי פרווה בכוסות-
250 גר שמנת צמחית
240 גר מים
60 גר קורנפלור
800 גר קרם קוקוס
100 גר סוכר
2 כפות מיי ורדים
להרתיח בסיר שמנת,מיי ורדים, קרם קוקוס וסוכר.
לבלול בקערה מים וקורנפלור.
להשוות טמפרטורות ולבשל עד כדי הסמכת הקרם.
לחלק את הקרם לכוסות הגשה.
מקשטים בסירופ מי ורדים, קוקוס טחון ואגוזי מלך טחונים.
מתכון לסירופ-
כוס סוכר
כוס מים
מיי ורדים לפי טעם אישי
2 טיפות צבע מאכל אדום
הסמכה- 3 כפות קורנפלור פלוס רבע כוס מים
 
קינוח סוכרתי

כל מתכון עם סוכר ניתן להחליף את הסוכר במתכון במלטיטול או כמו סוכר.
ולקבל טעם קינוחי טעים .
ניתן לעבוד עם סטיוויה נוזלית או אבקתית..וגם לקבל תוצאות מרשימות.
ניתן להשיג תחליפי סוכר איכותיים בכל סופר או בתי טבע.
 
לגבי איזה עוגה מומלצת שתהיה יציבה כששמים עליה ממתקים

האפשרויות כולם טובות מעוגות בחושות דרך עוגה כושית למסת פונדנט או מסת קרם עשירה כמו מוס שוקולד טראפלס...לא רואה שום בעיה בשום אופצייה.
 
קינוח טבעוני וללא גלוטן

מוס שוקולד מריר וקוקוס עם בננות מוקפצות ברום.
פנקוטה טבעונית עם אגוזי לוז וגרגירי רימון...
שיפודי פירות עם טופי
ועוד...
יש המון המון מתכונים בסגנון ברשת...
 
קינוח קר לראש השנה-

הייתי מכין קרם פנקוטה שמנתי עם מחית פסטוק ומשלב דובדבני אמרנה.
מוס שוקולד מריר מזולף עם ליקר קוואנטרו
פרפיי חלבה ומיקס אגוזים....
 
החגים מתקרבים ואתם יכולים לשאול הכל על קינוחים


יש לכם קינוח שלא מצליח
האירוח הזה בשבילכם


ביום ג', 12/9/17, בשעות 22:00-20:00, נארח בפורום את השף והקונדיטור אורן בקר, כדי לקבל את הטיפים הכי טובים לגבי קינוחים.

על האירוח

אפשר להכריז שהחגים בפתח ועימם גם ההכנות והבישולים לחג! כדי שתהיו אלופים בקינוחים ולא תעשו טעויות, אורן בקר יוכל לענות על השאלות שתמיד רציתם לשאול על קינוחים ולגלות את הסודות והשיטות.
קינוחי תפוחים לחג, קינוחים ללא גלוטן, קינוחי פרווה, אפייה, הקצפה, איך מגישים, מתכונים קלילים ומסובכים, קרים וחמים ועוד. אז אם תמיד רציתם לדעת איך עושים בצק פריך, או שהקצפת שלכם לא יוצאת משהו, הגעתם למקום הנכון!

על המתארח

השף-קונדיטור אורן בקר, המוכר מהתוכנית "בית הספר לאפייה" ו"ככה אופים את זה", הוא בוגר ביה"ס למלונאות "תדמור", למד בביה"ס המפורסם "קורדון בלו" ועבד ב"רביבה וסיליה", "סי קפה" ו"רולדין". אורן מקפיד להשתלם במיטב בתי הספר בפריז ומעמיק כל העת את ידיעותיו בכל תחומי האפייה, הקונדיטוריה ועוד.

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!

 

חביף

New member
אני סוכרתי, בת זוגי כנ"ל, החותנת ללא בעיות

מה אתה מציע לנו להכין, שלא יהיה קינוח בסגנון פיי ופירות, שיהיה מתאים גם לסוכרתיים, מפונפן קצת [ מגיע לנו, לא?!]
תודה וחג שמח

 
קינוח סוכרתי

כל מתכון עם סוכר ניתן להחליף את הסוכר במתכון במלטיטול או כמו סוכר.
ולקבל טעם קינוחי טעים .
ניתן לעבוד עם סטיוויה נוזלית או אבקתית..וגם לקבל תוצאות מרשימות.
ניתן להשיג תחליפי סוכר איכותיים בכל סופר או בתי טבע.

לדוגמא-
לוקחים תפוחים קולפים אותם וחותכים לרבעים.
מקפיצים בחמאה ומעט קינמון.
מתבלים עם מעט מיץ לימון טרי וסטיוויה.
ניתן להכין קרמבל ללא סוכר..מתכונים רבים יש ברשת....
ממלאים עלי סיגר או בלינצס במלית התפוחים מטגנים קלות במחבת חמה.
ומגישים עם קרמבל אפוי וקריספי.
 
דודה שלי ז"ל היתה מכינה עוגיות. שנקראות "נון פלוס אולטרה"

שזה גם כינויו של ישו.
עוגיות קטנות עגולות מבצק פריך מאוד על זה מרנג
ובינהם ריבה אדומה .
אשמח למתכון בתודה מראש צ'י
 

yasmini 100

New member
אורן שלום וברוך הבא לפורומים

אני בטוחה שכמוני כולן היו רוצות "לתקתק" קינוח, כלומר, להכין בספונטניות ולא שייקח כמה שעות כי לא תמיד זה מתאים. אם יש לך טיפים לקינוחים מהירים וקלים להכנה אשמח לשמוע. רלוונטי לארוחת חג וגם בכלל ביום יום
 
קינוחים מהירים-

לארוך השנים עשיתי הפקות רבות של קינוחים מהירים שנראים נהדר..
שווה להסתכל ברשת על מתכונים שלי ולקבל המון רעיונות ..
הכל קיים ברשת וזמין אז אין מה לכתוב פעמיים.
 

חנהפ

Active member
עוגת גבינה, אחת ולתמיד

הרבה עיצות איך לקבל עוגת גבינה עם נפילה מינימלית, האם יש דרך לקבל עוגת גבינה שתהיה טיפה יותר גבוהה מהגובה ההתחלתי של הבלילה?
האם מראש זה בעייתי לאפות בתבנית אינגליש קייק (משומנת היטב)
קצף החלבונים לעוגה - כשיבש מתערבב בגושישים ויש חשש לשבירתו בזמן הקיפול עירבוב או לעבוד עם קצף לא יבש שקל לקפלו
אשמח למתכון שווה ובדוק שיתאים למטבח הבייתי
 
טיפים לאפיית עוגת גבינה-

אי אוהב לאפות עוגת גבינה בחום נמוך 110 מעלות עם קערה עם מים שמונחת בתחתית התנור.
כמו כן אני אוהב לאפות עם ביצים שלמות ולא מופרדות.
אפייה בחום נמוך מבטיחה צבע לבן וקרום מושלם,
אחידות באפייה ותוצאה נפלאה!!
הקישי אורן בקר גבינה אפוייה בגוגל ויעלה לך מתכון מצויין כבקשתך.
אם עובדים עם ביצים מופרדות חשוב שקצף החלבונים יהיה יציב
ולקפל קלות למסת הגבינה בלי "לשבור" את המסה.
 

bali

New member
מנהל
עוגת דבש קצת אחרת?

אורן שלום, איזה כייף שאתה פה


רציתי לבקש בקשה...
אני לא מתה על דבש, אבל בכל זאת יש ציפייה וחיבה לעוגות דבש במשפחה שלי.
האם יש לך רעיון או מתכון לאיזשהו טוויסט לעוגת הדבש המסורתית, כך שטעמה יהיה קצת שונה ומרענן וגם אני אוכל להנות ממנה?

תדה רבה!
 
עוגת דבש מיוחדת

ממליץ בחום על עוגת דבש עם חלבה---- מתכון נפלא.
הקישי בגוגל אורן בקר עוגת דבש חלבה ויעלה מתכון מעולה.
שנה טובה!!!
 

roninoam

New member
קראמבל תפוחים

שלום לאורן ולחברי הפורום. אני רוצה להכין קראמבל תפוחים והוא צריך לאחר ההכנה להיות בדרך לארוחה במשך כמעט שעה.
האם כדאי להכין אותו לגמרי כולל אפייה ורק לחמם במקום (אני מניחה שבמיקרו) או שעדיף להכין בלי האפייה ולאפות במהלך הארוחה? במקרה כזה האם אפשר להכין יום מראש? אני רוצה שהוא יהיה מאוד חם כי אניח לצד כל מנה כדור גלידה וניל. אראה את תשובתך מחר בבוקר, תודה רבה מראש
 
למעלה