כיתוב עם שוקולד לבן על עוגה

אלה 2016

New member
כיתוב עם שוקולד לבן על עוגה

איך ממיסים שוקולד לבן ואיך רושמים מזל טוב על הציפוי של העוגה? תודה רבה
 

bali

New member
מנהל
המסת שוקולד לבן

שוקולד לבן רגיש לחום, אבל אפשר להמיס אותו בפולסים קצרים של 20-30 שניות במיקרוגל. אחרי כל פולס לערבב ולראות אם צריך עוד חימום. להפסיק כשהוא אחיד וחלק.
אפשר גם להמיס את השוקולד בקערה שמונחת על סיר עם מים רותחים, כלומר להמיס על אדים..
ממלאים רק שליש מעומק הסיר במים. הסיר עם המים על הכיריים עם אש קטנה כך שהמים מבעבעים, ומעל הסיר קערה עמידה בחום ובה השוקולד. חשוב שהקערה לא תיגע במים. מערבבים וממיסים כך עד שהשוקולד נמס לגמרי, חלק ואחיד.

לגבי כתיבה בשוקולד - לדעתי עדיף לכתוב את הכיתוב על נייר אפייה, לקרר עד שהשוקולד מוצק שוב ולהעביר בזהירות את האותיות מהנייר לעוגה.
את השוקולד המומס מעבירים לשקית זילוף קטנה ומזלפים את האותיות.
אם את מנוסה בזילוף, אפשר לזלף ישירות על העוגה.
 

אלה 2016

New member
תודה רבה

התשובה הגיעה קצת מאוחר בסוף זילפתי פרחים מסביב לעוגה. אבל תודה על ההסבר.בטוח שאשתמש בו בעתיד.יום מקסים
 

bali

New member
מנהל
צר לי שבאיחור, אבל שמחתי לעזור.

אנחנו כאן לעוד שאלות אם תצטרכי
 
למעלה