האם אפשר להקפיא רוטב קרמל?

bali

New member
מנהל
האמת, אף פעם לא ניסיתי.

יש לי תחושה שהסוכר עלול להתגבש בהקפאה וכשהרוטב יופשר המרקם שלו לא יהיה כמו שצריך.
אם צריך לשמור את הרוטב, אפשר במקרר בצנצנת סגורה ולחמם בעדינות לפני השימוש החוזר.
 

bali

New member
מנהל
לפחות שבוע-שבועיים

הקור מגבש אותו קצת אבל חימום קל יפתור את הבעיה.

מעניין אותי איזה רוטב את רוצה להכין (עם שמנת?) ולמה את רוצה להכין מראש ולשמור. סתם מסקרנות
 

r5566

New member
מכינה רוטב קרמל פשוט מסוכר ושמנת מתוקה. משתמשת

לצ'ורוס ולוופל בלגי. תמיד אני מכינה עם שמנת. איך את מכינה רוטב קרמל בלי שמנת? אשמח לדעת
 

bali

New member
מנהל
האמת שגם אני מכינה תמיד עם שמנת


כשאני רוצה רוטב יותר נוזלי גם במצב קר, משתמשת בשמנת לבישול 15% ולא ברגילה של 32% או 38%.

אני משערת שיש גם רטבי קרמל לא חלביים, למרות שלא ממש הזדקקתי להם.
 
למעלה