כדורי שוקולד על מקל

סינדי8

New member
כדורי שוקולד על מקל

אני מעוניינת להכין כדורי שוקולד רגילים על מקל (לא עוגות במולטיקייק).
באיזה מקלות להשתמש שיהיו מספיק חזקים? הכדורים נראים לי כבדים..
ועוד שאלה, איזה ציפוי אפשר לעשות להם שיתקשה ב100% אני רוצה לעטוף אותם עם צלופן ולדעתי שוקולד עם שמן פחות יציב. תודה
 
כדורי שוקולד על מקל?

את מתכוונת לשברי העוגיות בבלילת שוקולד, נכון?
אם כן, אז הם לא בטוח שממש יתפסו על המקל, אולי בהתחלה אחרכך יתרכו ויפלו.
אבל אנא יפלו פניך. יש לך רעיון איך לגבשם, שלא יפלו?
 

bali

New member
מנהל
לדעתי רק אם תצפי את הכדורים בשוקולד מומס

וגם תדביקי אותם למקל עם מעט שוקולד מומס בזמן שמלבישים את הכדור על המקל, הם יחזיקו מעמד שם.

אני יודעת שחוץ מהכנה של קייק פופס במולטיקייק, במקור לוקחים עוגת שוקולד ומערבבים אותה עם אייסינג מוכן שמשמש כדבק רציני, את זה לשים כמו תערובת של כדורי שוקולד, יוצרים כדורים, מקררים קצת כדי שיתייצבו, ואז טובלים את קצה המקל באייסינג או שוקולד מומס, תוקעים את המקל בכדור ואז מצפים אותו בשוקולד.

לפני שהשוקולד מתקשה לגמרי, זה הזמן לטבול בסוכריות או תוספות אחרות.

מכיוון שאת רוצה לעטוף את הכדורים בצלופן, הייתי הולכת על שוקולד מטומפרר, לא סתם שוקולד מומס עם קצת שמן, כי השוקולד באמת צריך להתקשות כמו שצריך במקרה הזה.

מידע על טמפרור שוקולד. בתחתית המאמר יש שיטת טמפרור מהיר אם אין לך מדחום לשוקולד וסבלנות...
http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727846,00.html
 

bali

New member
מנהל
הכוונה לפורר עוגת שוקולד

בחושה שכבר אפויה והתקררה, ולפירורי העוגה להוסיף אייסינג ולערבב.
 
למעלה