בראוניז

jen711

New member
בראוניז

אני מאוד אוהבת בראוניז שמגישים במלונות.
אני מניחה שהם לא הכי איכותיים אבל עדיין...
אני מחפשת את המתכון שלהם או מתכון אחר פשוט לבראוניז עם אגוזים.

תודה מראש
 

bali

New member
מנהל
בראוניז

אני לא זוכרת איזה בראוניז מגישים בבתי מלון, אבל מצרפת לך מתכון קל ופשוט לבראוניז, שאני מכינה הרבה פעמים.

בראוניז

150 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או מרגרינה/מחמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
מעט תמצית וניל או רום/ברנדי/ליקר תפוזים
1 כוס קמח
קורט מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (או מה שאוהבים)
לחובבי שוקולד מושבעים, אפשר להחליף 2 כפות מהקמח בקקאו.

אופן ההכנה:
בקערה שמתאימה למיקרו וגם תכיל את כל החומרים, ממיסים יחד שוקולד וחמאה בפולסים, עד שיש תערובת חלקה.
מוסיפים לשוקולד המומס את הסוכר ומערבבים קצת שהסוכר יימס קצת.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב ביניהן.
מוסיפים ליקר או תמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים אגוזים או כל תוספת שרוצים ומערבבים שהתוספת תתפזר באחידות בתערובת.
מרפדים תבנית 25X25 בנייר אפייה, מעבירים את התערובת ומיישרים אותה. אפשר לפזר עוד קצת אגוזים על התערובת אם רוצים.
אופים בחום של 160 מעלות, 20-30 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
חשוב לא לאפות יותר מדיי, אחרת מקבלים סתם עוגת שוקולד ולא בראוניס לחים וטעימים.
מצננים וחותכים לריבועים.
אני אוהבת לקרר ללילה לפני החיתוך, כך יוצאים ריבועים מושלמים, אבל זה לא חובה.

 
למעלה