טילוני בצק עלים

סינדי8

New member
טילוני בצק עלים

שלום, אני רוצה להכין את המתכון של קרין גורן: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=yuIA8iGzv7Q[/URL] טילוני בצק עלים ממולאים בקרם עם מסקרפונה. הבנתי שכאשר מזלפים את הקרם לתוך הטילונים צריך לאכול מיד.
האם אני יכולה להכין את המלית מראש בשקית זילוף ולשמור במקרר או שזה יכול להתפרק? תודה
 

bali

New member
מנהל
השאלה היא כמה זמן מראש את רוצה להכין את הקרם

בגדול, זה אפשרי להכין את הקרם ולשמור במקרר עד השימוש, אבל לא הייתי משאירה את הקרם בקירור יותר מכמה שעות, מקסימום מהבוקר עד הערב, כי למרות האינסטנט פודינג,\ הוא עלול להפריש קצת נוזלים אם הוא עומד יותר מדיי זמן בקירור.
 
לאומת זאת

הטילונים יכולים להשמר די הרבה זמן, רק הם רגישים ללחות ולכן אסור להכניס למקרר
 
למעלה