הקצפת ביצים שלמות

efishamir

New member
הקצפת ביצים שלמות

שלום,
אני מכין עוגת מדוביק מספרו (המהודר ויפה) של דודו אוטמזגין.
שם צריך להקציף ביצים שלמות עם סוכר ל:"קצף קשה ומבריק"
הקצפתי במשך 10 דק, קיבלתי קצף תפוח ובהיר אבל בהחלט לא נוקשה...
האם יש אפשרות להגיע לקצף קשה מביצים שלמות??
 

bali

New member
מנהל
למיטב ידיעתי, נוקשה הוא לא יצא בגלל השומן שבחלמונים

כשאומרים לי להקציף ביצים שלמות, הכי הרבה שמקבלים זה קצף תפוח, בהיר וסמיך במרקם של קצף ביצים רך (SOFT PEAK).
 

אוחר307

New member
ביצים

גם אם תקציף אותן במשך חצי שעה הקצף לא יהיה קשה רק תפוח
קצף קשה יהיה רק מחלבונים שהוקצפו יתר על המידה
 
למעלה