שאלת גנאש מוקצף

ronnie 123

New member
שאלת גנאש מוקצף

עושים גנאש בסיסי ואחר כך מצרפים לו עוד שמנת מתוקה ומקציפים.
אני קצת לא מבינה באיזה טמפ' מצרפים. הרי מהמקרר הגנאש קשיח ויתקשה לקלוט את השמנת הנוזלית.


אשמח שמישהו יבהיר לי איך זה נעשה
 

bali

New member
מנהל
גנאש מוקצף

בד"כ מקררים את הגנאש עד שהוא קר וסמיך מאד, מעבירים למיקסר ומוסיפים את השמנת הנוזלית בהדרגה תוך כדי הקצפה. ההקצפה פותחת את הגנאש והוא כן מצליח לקלוט את הנוזל ולהפוך לגנאש אוורירי ורך יותר. רק להיזהר מהקצפת יתר, כי אז המרקם נשבר ונהיה גרגירי. להקציף במהירות בינונית-נמוכה.
 
למעלה