גלידה מיוגורט

jen711

New member
גלידה מיוגורט

חשבתי האם אפשר להכין גלידה מיוגורט.
הקפאתי יוגורט אבל זה יצא יותר במרקם של ארטיק מאשר גלידה.
מישהו יודע מה להוסיף ליוגורט כדי שזה יצא יותר גלידה מארטיק?
זה אפשרי?
 

bali

New member
מנהל
הרעיון הוא לא להקפיא לחלוטין במכה אחת

אלא להקפיא חלקית, לטרוף עם מזלג או לעבד במעבד מזון, ואז להקפיא שוב, ככה כמה פעמים. המרקם יהיה יותר רך.

עוד דרך - להקפיא בתבנית של קוביות קרח, ואז לרסק במעבד מזון או בלנדר למרקם חלק יותר, ולהגיש מייד.

אפשר לערבב ביוגורט גם חתיכות פרי או מחית פרי ולהמתיק.
 
למעלה