הקצפת ביצים מחייבת סוכר?

הקצפת ביצים מחייבת סוכר?

היי, הכנתי עוגה לפי המתכון הזה:
http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105151,00.html
השתמשתי במקום בפרג טחון במלית פרג מוכנה שמכילה סוכר ולכן הפחתתי את כמות הסוכר בביצים לחצי. עדיין העוגה יצאה מאוד מתוקה. יכולתי להוריד את הסוכר מהביצים לגמרי או שהוא נדרש כדי לסייע בהקצפה?
תודה!
 

bali

New member
מנהל
הסוכר עוזר לקצף להיות יציב יותר

ולכן הייתי שמה לפחות 1-2 כפות סוכר בקצף.
 
תודה! שמתי חצי כוס במקום כוס והרגשתי פושעת


להבא אוריד עוד יותר.
 
למעלה