המרת קמח תופח בקמח כוסמין

המרת קמח תופח בקמח כוסמין

הי,
אני מנסה לשדרג לכיוון הבריא יותר עוגה בחושה .
במתכון המקורי 1.5 כוסות קמח תופח.
אני מעוניינת להמיר חלק או את כל הקמח בקמח כוסמין .
יש המלצות? אזהרות ?
 

bali

New member
מנהל
אני רק הייתי שמה לב שיש מספיק אבקת אפייה

בקמח תופח כבר יש חומרי התפחה, אבל אם את מחליפה חלק ממנו בקמח כוסמין, תצטרכי להוסיף עוד קצת אבקת אפייה.
היחס הוא בד"כ כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח.

אני חושבת שקמח כוסמין מתנהג די דומה לקמח לבן אז לא צפויות הפתעות גדולות. רק לשים לב אם התערובת נראית יבשה מדיי או דלילה מדיי, זה אומר שצריך להוסיף נוזלים או קמח.

בהצלחה
 
למעלה