לימודי קונדיטוריה

Dormna

New member
לימודי קונדיטוריה

שלום
אני צריך עזרה בבחירת מקום לימודים , ללמוד קונדיטוריה.
שמעתי המון ביקורות טובות על אסטלה ובישולים אך הם מאוד יקרים, דן גורמה גם טוב ללמוד שם?
בנוסף יש גם את המסלול של משרד התמת, מישהו למד בו? איך הוא? מה עדיף אותו או המסלול המקצועי הרגיל של הבתי ספר?( אני חייל אז כל חיסכון בכסף יעזור מאוד, ויש חיסכון משמעותי במסלול של משרד התמת)
בכל מקרה אם יש מישהו שמבין טיפה בקורסים בין בתי הספר אז אני אשמח לדבר איתו.
המשך שבוע טוב
 

bali

New member
מנהל
אין לי כל כך ניסיון בלימודים מקצועיים בקונדיטוריה

למיטב ידיעתי הלימודים דרך משרד התמ"ת הם במטבח פרווה, וזה מאד מגביל ומבאס בעיניי. כמובן שתמיד אפשר לעשות התאמה לחלבי אחרי הלימודים, אבל אותי המחשבה על לעבוד כל הזמן עם מרגרינות ושמנת צמחית/גלידן מדכאת את כל היצירתיות שלי.

על דן גורמה שמעתי שהוא טוב.

בגדול, לדעתי חשוב להגיע לשיעור נסיון כדי להתרשם מבתי הספר, מאווירת ההוראה והלימודים, וזה עוזר לבחור מבין האפשרויות הריאליות.

מציעה לך לעשות חיפוש בפורום תחת "לימודי קונדיטוריה" כי היו פה דיונים בנושא גם בעבר.
 
למעלה