עוגת גבנה ללא בישול בפטוח עצמי

עוגת גבנה ללא בישול בפטוח עצמי

בניגוד לאפיה סטנטרטית, כאן אין חוקים רק כמה הנחיות.
1 הבסיס הינו קרמבל או בסקביטים שיצקו עליהם מעט חמאה, שכבה דקה לקרנצ'
2 שכבת האמצע צריכה ג'לטין להחזיק את כל הסיפור
3 הטופינג נותן את המתיקות

אחרי שהנחנו בתבנית קפיצית או רינג את הבסיס, מערבב גבינות לבנות (כמה שיש יותר אחוזי שומן כך טעים יותר) ולפחות 3 סוגים שונים, איך שאוהבים וכמה שאוהבים, אני ממליץ לא מתוק מיד.
אפשר עם טמצית וניל, אפשר תותים או צימוקים מה שבא לכם.
מוסיפים את הג'לטין (יחס של 1 ל 6 עם מים ומבשלים על באן מרי)
וזהוא זה למקפיא להתיצבות
רק לא לשכוח להזליף טופיינג מסירופ מתוק

 

bali

New member
מנהל
יאמי!


אמנם אצלי קינוח משוקולד מריר טוב לוקח מקום ראשון במדד ההתעלפויות והעינויים, אבל עוגות גבינה, בעיקר אלה שהן בעיקר מוס גבינה, הן במקום השני המאד צמוד.

יש סיכוי שביום שישי הקרוב אני הולכת לקטיף של דובדבנים אורגנים, ואם אכן זה מה שיקרה אז אני מתכננת להכין מהם גם ליקר וגם עוגת גבינה קרה עם דובדבנים. או עוגת שוקולד ודובדבנים. או שניהם.
 
על העץ בגינתי

הדובדבנים רחוקים מלהבשיל, אבל בקרוב גם אני יוצא למסע קטיף דובדבנים
 

bali

New member
מנהל
כייף!

אני משוגעת על דובדבנים.
 
למעלה