קרם פיסטוק,עזרה

lirazidan

New member
קרם פיסטוק,עזרה

היי לכולם
אני רוצה להכין עוגת קרמבו כשרה לפסח
רק במקום שכבת שוקולד למעלה אני רוצה לשים קרם פיסטוק
האם זה יתאים?
האם קרם פיסטוק הוא שיכבה קשה(מעולם עוד לא הכנתי קרם פיסטוק)?
אשמח לקבל טיפים למתכון של הקרם ותשובה ליתר השאלות
 

bali

New member
מנהל
אפשר להשתמש בקרם פיסטוק לציפוי עוגת קרמבו במקום ציפוי שוקולד

מה שצריך זה לקנות מחית פיסטוק, להכין גנאש משוקולד לבן, ולהוסיף לו כף או שתיים של מחית פיסטוק.

גנאש לבן
1/2 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן מפורק לקוביות

מרתיחים את השמנת המתוקה ומוזגים אותה על שוקולד לבן מפורק לקוביות. ממתינים 2 דקות ומערבבים את התערובת עד שמתקבל גנאש חלק ואחיד.

מוסיפים כף מחית פיסטוק ומערבבים עד שהגנאש אחיד וחלק. לכמות כזו כף תספיק לדעתי, אבל תמיד אפשר לטעום ולהחליט אם רוצים יותר.

מוזגים את הגנאש על העוגה כשהיא קרה, מטלטלים מעט שהגנאש יתפזר באחידות ומחזירים לקירור עד שהגנאש מתמצק על העוגה.
 
למעלה