רעיונות לשדרוג או קישוט עוגת פאדג' שוקולד פרווה

LostSoul5

New member
רעיונות לשדרוג או קישוט עוגת פאדג' שוקולד פרווה

אני מכינה לחג עוגת פאדג' (חמאה שוקולד וביצים) עם מחמאה (מבאס אני יודעת אבל שומרים חלב בשר) ורציתי לשמוע עיצות על איך לשדרג אותה.

יש לי אגוזי מלך ותות שדה שקניתי, האם ניתן לשים אגוזי מלך בעוגה הזו או מרוב שהיא דחוסה ורכה היא תיתפרק?
חשבתי על ציפוי רוטב טופי עם שברי אגוזי מלך מעל או רוטב טופי ומעליו להניח פרוסות תות שדה. הרוטב טופי לא יהיה מוגזם לאור המתיקות בעוגה? אולי החמיצות של התותים תאזן?

רעיונות אחרים? אני מניחה שציפוי קצפת עם שמנת צמחית עשוי להיות לא משהו

תודה :)
 

bali

New member
מנהל
לדעתי האישית

רוטב טופי יהיה באמת מתוק וכבד מדיי על עוגה שגם ככה היא דחוסה ועשירה.

הייתי מאבקת אותה באבקת קקאו ומניחה מעליה חצאי תותים לקישוט ולרעננות. לא צריך יותר מזה לדעתי.
 
למעלה