לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1178811,788 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'גדלי תבניות'
גדלי תבניות
13/09/2011 | 12:04
5
89
היי,
הכנתי עוגה בחושה. במתכון היה כתוב שזה לתבנית 26. אני הכנתי בתבנית אינגליש קייש בגודל 31X10, עומק 4.5.
נשארה לי המון בלילה (מזל שהיו לי גם תבניות קאפקייקס ועכשיו ישאר גם לי, כי את העוגה אני נותת מתנה!)
מישהו יודע איך ממירים? אם שתי התבניות היו עגולות בקוטר 26 ו 28 לדוגמא, נראה לי שהייתי מצליחה להסתדר.. אבל עם האינגליש זה לא עבד, כי היא צרה וארוכה.
בקיצור, טיפים?


חוץ מזה יש לי ריח עז של עוגה ומייפל בבית וזה משגע אותי.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'צאי מנקודת הנחה שכמות סבירה של בלילה'
צאי מנקודת הנחה שכמות סבירה של בלילה
13/09/2011 | 16:16
54
בתבנית אינגליש קייק צריכה להיות בערך סביב ה-550 גרם. עכשיו, תעשי חשבון של סה"כ משקל התערובת שהכנת, וחלקי את זה ב-550 ותראי לכמה תבניות אינגליש זה יספיק. ואז תגדילי או תקטיני בהתאם לצורך. לדוגמא:

סה"כ משקל התערובת שלי, לפי המתכון, הוא 780 גרם. אני רוצה להוציא מזה עוגה אחת, שתשקול בערך 550 גרם לפני אפיה. אני מכפיל 780 ב-0.7, ואז יוצא לי 546 גרם סה"כ, שזה קרוב מאוד. לאחר מכן, אני פשוט מכפיל את כ-ל המתכון ב-0.7, מרכיב אחרי מרכיב. כך אפשר להתאים כמויות למשקל העוגה הרצוי.

ייתכן שיש טבלת המרה מסודרת בין תבנית עגולה לאינגליש קייק - אני עוד לא ראיתי כזו. שווה לחפש בגוגל....

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הכנתי טבלת המרה גנרית'
הכנתי טבלת המרה גנרית
<< ההודעה הנוכחית
13/09/2011 | 17:15
3
1006
הי,

יש טבלאות המרה.
הבעיה איתן היא שהן מניחות מראש את גודל התבניות ואילו היום יש כל מיני תבניות אינגליש קייק ברוחב/אורך/גובה משתנים ולעומתן כל מיני תבניות עגולות/רינגים בגבהים וקטרים משתנים.

הכנתי אקסל פשוט.
מזינים את סוג התבנית: מקור ויעד (מלבנית / עגולה), ואת המידות (אורך/קוטר, רוחב וגובה) ומתקבל הנפח ואחוז השינוי הנדרש.

במקרה המתואר היה צורך להשתמש רק בשליש מכמות החומרים המקורית.

בהצלחה!
קינוחים ומנות אחרונות >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'תודה רבה על הטבלה! '
תודה רבה על הטבלה!
13/09/2011 | 23:45
43
אני מייד מעלה את ההודעה הזו לקישורים שלנו כדי שהטבלה תישמר פה לשימושים עתידיים
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
14/09/2011 | 08:27
1
22
יש מצב לקבל את הטבלה בפורמט של אופיס ישן?
אני לא יכולה לפתוח את זה...
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הנה, בפורמט XL97'
הנה, בפורמט XL97
14/09/2011 | 11:26
141
קינוחים ומנות אחרונות >>
כתובות אינטרנט מצורפות:

הודעות אחרונות

12:29 | 08.08.19 פייסל הגדול
13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ