honeycombs
New member
גדלי תבניות
היי, הכנתי עוגה בחושה. במתכון היה כתוב שזה לתבנית 26. אני הכנתי בתבנית אינגליש קייש בגודל 31X10, עומק 4.5. נשארה לי המון בלילה (מזל שהיו לי גם תבניות קאפקייקס ועכשיו ישאר גם לי, כי את העוגה אני נותת מתנה!) מישהו יודע איך ממירים? אם שתי התבניות היו עגולות בקוטר 26 ו 28 לדוגמא, נראה לי שהייתי מצליחה להסתדר.. אבל עם האינגליש זה לא עבד, כי היא צרה וארוכה. בקיצור, טיפים? חוץ מזה יש לי ריח עז של עוגה ומייפל בבית וזה משגע אותי.
היי, הכנתי עוגה בחושה. במתכון היה כתוב שזה לתבנית 26. אני הכנתי בתבנית אינגליש קייש בגודל 31X10, עומק 4.5. נשארה לי המון בלילה (מזל שהיו לי גם תבניות קאפקייקס ועכשיו ישאר גם לי, כי את העוגה אני נותת מתנה!) מישהו יודע איך ממירים? אם שתי התבניות היו עגולות בקוטר 26 ו 28 לדוגמא, נראה לי שהייתי מצליחה להסתדר.. אבל עם האינגליש זה לא עבד, כי היא צרה וארוכה. בקיצור, טיפים? חוץ מזה יש לי ריח עז של עוגה ומייפל בבית וזה משגע אותי.