לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'האם אפשר להקפיא עוגת שמרים?'
האם אפשר להקפיא עוגת שמרים?
<< ההודעה הנוכחית
14/02/2011 | 10:51
4
1318
למעשה האם אפשר להקפיא עוגות בכלל? איזו עוגות אי אפשר להקפיא? איך מפשירים סוגי עוגות שונים?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
14/02/2011 | 11:01
2
347
בנוגע לעוגת שמרים - בהחלט אפשר להקפיא, אבל יש כמה אפשרויות:
1. לאפות לחלוטין ולהקפיא בפרוסות (או שלמה) לאחר האפייה, עטופה היטב.
2. לעצב את העוגות ולפני ההתפחה השניה פשוט להקפיא במצב זה. כשרוצים - מפשירים לילה במקרר, מתפיחים בטמפרטורת החדר ואופים כרגיל.

עוגות בחושות אין בעיה להקפיא בכלל, כמובן עטופות היטב. מפשירים במקרר או בטמפרטורת החדר.

עוגות מוס אפשר להקפיא גם כן, וההפשרה צריכה להיות איטית (לילה במקרר).

טארטים מוכנים אי אפשר להקפיא, מה שכן - אפשר להקפיא קלתיות לפני האפייה.

בהצלחה!
נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מה זה עטופה היטב?'
מה זה עטופה היטב?
14/02/2011 | 11:57
1
134
האם אני יכולה להניח בקופסאת קרטון (כזה של קונדיטוריה) ולהקפיא?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קופסת קרטון זה בסדר'
קופסת קרטון זה בסדר
14/02/2011 | 12:54
106
עטופה היטב - עוגה בתבנית אינגליש קייק יש לעטוף היטב עם נילון נצמד.

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אפשר להקפיא גם אחרי התפחה שניה'
אפשר להקפיא גם אחרי התפחה שניה
14/02/2011 | 13:34
126
וזה גם עדיף מאשר להקפיא לפני התפחה שניה.
חלק מהשמרים מתים בהקפאה (תהליך טבעי) ואם מקפיאים לפני התפחה שניה צריך לקחת את זה בחשבון ולהוסיף שמרים. אחרת כאשר תפשירי הבצק יתפח הרבה פחות.

לכן עדיף להקפיא אחרי התפחה שניה כאשר השמרים בעצם סיימו כמעט את כל תפקידם.
שרוצים לאפות פשוט מעבירים מהמקפיא ישירות לתנור. אין צורך להפשיר קודם. זמן האפייה יתארך בכמה דקות וזה הכל.
קינוחים ומנות אחרונות >>

הודעות אחרונות

11:28 | 22.11.16 איציקכהן3
11:09 | 22.11.16 סינדי8
15:40 | 31.10.16 supremacy1
16:49 | 30.10.16 העדשים
16:23 | 21.10.16 Robin Sparkles
13:55 | 20.10.16 סינדי8
16:36 | 17.10.16 tofi101
21:27 | 15.10.16 jen711
12:46 | 14.10.16 לאהשיפר
15:17 | 10.10.16 סינדי8
16:47 | 07.10.16 גרשום

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ