לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת מוס תחתית ביסקויטים'
עוגת מוס תחתית ביסקויטים
<< ההודעה הנוכחית
01/09/2010 | 22:05
3
575
עשיתי בשבוע שעבר עוגת מוס, בסיס ספוג, שכבה שניה קצפת ופודינג וניל, שכבה שלישית שוקולד וחמאה (גנאש).
יצא פיגוז למעט שכבת הבסיס שהייתה קצת יבשה. חשבתי להחליף בשכבת בסיס של ביסקויטים עם כל מיני חומרים טובים.

אשמח לקבל מתכון כזה אם יש למישהי כאן.

תודה מראש!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בסיס ביסקוויטים'
בסיס ביסקוויטים
01/09/2010 | 23:32
2
472
בסיס ביסקוויטים קלאסי מכיל 200 גרם ביסקוויטים טחונים (אפשר קצת יותר, עד 250 גרם) + 100 גרם חמאה מומסת שמערבבים יחד למרקם של חול לח עד שהחמאה נספגת בכל הפירורים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך הידוק לשכבה אחידה (לי נוח לעשות את זה עם הצד הקמור של כף).

לפירורים האלה אפשר להוסיף מעט קקאו לבסיס שוקולדי, מעט קינמון בשביל עוד ניחוח, להחליף חלק מהביסקויטים באגוזים/שקדים טחונים כדי לתת טעם עשיר יותר...

את התבנית עם הבסיס המהודק דוחפים למקרר או למקפיא ל 15-30 דקות עד שהוא מתקשה (כלומר עד שהחמאה מתמצקת שוב ומחזיקה את הבסיס מהודק) ובינתיים מכינים את מה שרוצים לשים מעל הבסיס.

רצוי לתת לעוגה לעמוד לילה במקרר כדי שהמלית תלחח מעט את הבסיס ותתן לו עוד מעט טעמים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה יקירתי. אני מניחה שבסיס זה מתאים'
תודה יקירתי. אני מניחה שבסיס זה מתאים
02/09/2010 | 09:14
1
32
ל-2 השכבות העליונות אותן תיארתי לעיל.

שוב תודה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בהחלט יתאים לעוגה שתיארת'
בהחלט יתאים לעוגה שתיארת
02/09/2010 | 10:16
21

הודעות אחרונות

11:38 | 18.07.16 rinatpol
10:15 | 18.07.16 dan dan
12:44 | 10.07.16 shayli05
14:43 | 04.07.16 ronnie 123
11:46 | 29.06.16 jen711
22:57 | 24.06.16 שושן בשם אחר
23:08 | 23.06.16 אIרה הכפIלה
00:25 | 23.06.16 lirlir100
14:17 | 12.06.16 Dormna
07:09 | 09.06.16 בועת sabon
17:39 | 01.06.16 McflyFan

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ