לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

עוגת קדאיף כמו שהייתה פעם בקפולסקי...
<< ההודעה הנוכחית
07/07/2009 | 06:08
5
2299
איך מכינים??

האחים שלי מגיעים לבקר אותי והם מאד אוהבים עוגת קדאיף.... תמיד בביקור מולדת אני קונה להם בקונדיטוריות מעולות ובעלות שם טוב (נפלתי פעמיים אצל מיקי שמו, העוגות היו ממש NO אחד גדול!)
סחבתי איתי 2 חבילות של אטריות קדאיף לפני חודשיים מקליפורניה כי לא מצאתי באזור שלנו.
עכשיו, איך מכינים את הדבר הזה? ואיך עובדים עם הדבר הזה?

אני רוצה להפתיע אותם בנוסף לדברים הנוספים שהם בקשו כמו פסטו תוצרת בית ושריפס  על פסטה, גלידות של אגן דאז ועוד שקשור לפורום מתכונים....


תודה  



קינוחים ומנות אחרונות >>
מי יודע ויוכל לעזור לי??
07/07/2009 | 22:04
1
58
אשמח לכל עזרה.

תודה
קינוחים ומנות אחרונות >>
בספר של קרין גורן יש סלסלות קדאיף
08/07/2009 | 00:31
328
אני בטוחה שאת יכולה למצוא גם באתר שלה, בכל מקרה באלי ענתה למישהי לפני כמה ימים לגבי קדאיף אז את יכולה להכניס את המילה בחיפוש ולמצוא היא הסבירה לה בדיוק איך לעבוד עם האיטריות, בהצלחה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
קדאיף
08/07/2009 | 00:44
2
370
העבודה עם קדאיף די פשוטה.

קודם כל מפרידים קצת את השיערות של הקדאיף, שבד"כ באות סבוכות וצפופות.

ממיסים חמאה או מרגרינה ומוזגים על האיטריות, ומערבבים עם האצבעות עד שכל השיערות מצופות בשומן.

מסדרים את האיטריות המשומנות בצורה די מהודקת בתוך התבנית או התבניות שרוצים לאפות בהן את הקדאיף.

אופים בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס עד שהאיטריות משחימות. זה לא לוקח הרבה זמן, להיזהר שהן לא ישחימו יותר מדיי.

מצננים את הקדאיף האפוי וממלאים באיזה קרם קר או חם שרוצים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
תודה על העזרה,
08/07/2009 | 07:40
1
57
אני לוקחת בחשבון את כל העיצות שלכן ואני אבדוק בספרים שיש לי. יש לי 2 ספרים של קרין גורן אני אבדוק גם שם.

קינוחים ומנות אחרונות >>
בשמחה
08/07/2009 | 22:09
40
אם יהיו לך עוד שאלות אנחנו פה
קינוחים ומנות אחרונות >>
הודעות אחרונות
05:21 | 29.04.16 naori88
13:31 | 28.04.16 bali
12:30 | 26.04.16 אמאלה02
13:38 | 24.04.16 Netaklopedia
11:20 | 22.04.16 מה אכפת לכם4
22:04 | 20.04.16 superorti
22:56 | 19.04.16 lirazidan
19:00 | 18.04.16 daimond1
09:19 | 11.04.16 חנהפ
07:10 | 24.03.16 שמעון70
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ