לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1167511,675 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'סדנא: עוגת אגוזים '
סדנא: עוגת אגוזים
<< ההודעה הנוכחית
14/06/2009 | 09:52
38
63
בצק:
200 גרם חמאה/מרגרינה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח

לבלילת אגוזים:
3/4 כוס סוכר
1 חב' שמנת מתוקה
2 כפות דבש/סילאן
1 כוס אגוזי מלך

בצק:
מערבבים סוכר עם החמאה/מרגרינה,מוסיפים ביצים ומוסיפים קמח עם אבקת אפיה ומערבלים במיקסר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 09:57
18
מכינים כדור מהבצק ומעבירים למקרר עד סיום הכנת הבלילה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 09:59
12
שופכים את הסוכר למחבת וממתינים שיהפוך לכרמל (זהירות חם מאד)
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 10:01
10
עד שהסוכר נמס והופך לחום לוקח כ 10 דקות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 10:04
13
אחרי שהסוכר נמס לגמרי בזהירות! לאט לאט לשפוך לבלילה את השמנת המתוקה ולערבב.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 10:07
12
אחרי שהסוכר נמס לגמרי בזהירות! לאט לאט לשפוך לבלילה את השמנת המתוקה ולערבב.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-''
14/06/2009 | 10:10
11
מוסיפים את האגוזים לבלילה ומערבבים, נותנים לזה עוד 2-3 דקות ,מכבים את האש ומצננים כ 15 דקות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב נוסף '
שלב נוסף
14/06/2009 | 10:14
11
מרפדים תבנית קפיצית/פאי נשלף בבצק.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'וכמעט סיימנו'
וכמעט סיימנו
14/06/2009 | 10:18
11
שופכים את הבלילת האגוזים לתבנית.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלה אחרון לפני התנור'
שלה אחרון לפני התנור
14/06/2009 | 10:19
14
1/3 הנותר של הבצק מרדדים ומכסים את העוגה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ולתנור'
ולתנור
14/06/2009 | 10:26
13
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25-20 דקות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'והמתכון '
והמתכון
14/06/2009 | 10:33
17
הקדמה
עוגה מדהימה וטעימה מאד אך דורשת השקעה לא קטנה...
החומרים הדרושים
בצק:
200 גרם חמאה/מרגרינה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח

לבלילת אגוזים:
3/4 כוס סוכר
1 חב' שמנת מתוקה
2 כפות דבש/סילאן
1 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
בצק:
1. מערבבים סוכר עם החמאה/מרגרינה,מוסיפים ביצים ומוסיפים קמח עם אבקת אפיה ומערבלים במיקסר.
2. מכינים כדור מהבצק ומעבירים למקרר עד סיום הכנת הבלילה.
לבלילה:
3.שופכים את הסוכר למחבת וממתינים שיהפוך לקרמל (זהירות חם מאד)
4.עד שהסוכר נמס והופך לחום לוקח כ 10 דקות.
5.אחרי שהסוכר נמס לגמרי בזהירות! לאט לאט לשפוך לבלילה את השמנת המתוקה ולערבב.
6.להוסיף דבש/סילאן ולערבב בזהירות.
7.מוסיפים את האגוזים לבלילה ומערבבים, נותנים לזה עוד 2-3 דקות ,מכבים את האש ומצננים כ 15 דקות.
8.מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ,משתמשים ב 2/3 לריפוד התבנית קפיצית/פאי נשלף בבצק.
9.שופכים את הבלילת האגוזים לתבנית.
10. 1/3 הנותר של הבצק מרדדים ומכסים את העוגה.
11. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25-20 דקות.
12. מצננים מקשטים באבקת סוכר ומגישים
בתיאבון
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'חשוב...'
חשוב...
14/06/2009 | 10:46
8
מקור:נסטיה מבלוג say7
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'צריך להוציא את העוגה זו מחוץ לחוק!!'
צריך להוציא את העוגה זו מחוץ לחוק!!
14/06/2009 | 22:13
1
8
מה זה הדבר הזה??? זה נראה מפיל

ולך, כל הכבוד על הסדנא

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מדהים,נשמע טעים ביותר'
מדהים,נשמע טעים ביותר
17/06/2009 | 10:22
3
נראה לי אני אכין לארוחת שישי הבאה.
תודה מותק
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אירה תודה רבה על סדנא מעולה '
אירה תודה רבה על סדנא מעולה
14/06/2009 | 13:30
1
3
לצפיה ב-'יאמי '
יאמי
14/06/2009 | 14:23
1
4
הבעיה שלי עם עוגות אגוזים למיניהן היא שבד"כ אין לי פרטנרים... רוב המשפחה לא כ"כ אוהבת.
נראה מעולה, ותודה על הסדנה!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תכיני לעצמך ,פינוק קטן ....'
תכיני לעצמך ,פינוק קטן ....
14/06/2009 | 19:54
6
לצפיה ב-'מהמם, תודה '
מהמם, תודה
14/06/2009 | 15:43
1
1
תגידי אירוצ'קה את שומרת את הפאי במקרר או בחוץ?
מה המרקם של המילוי שמתקבל אחרי מקרר? קשה?
וכשהפאי בחוץ, נוזלי?

כל הכבוד מותק
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
14/06/2009 | 19:57
1
לגביי השמירה...חחח קשה לענות כי נאכל כולו בארוחה משפחתית....אבל דעתי לשמור מחוץ למקרר מכוסה.
המרקם הוא שהבצק כמו עוגיה והמלוי לא נוזלי אבל רך.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה על הסדנא'
תודה על הסדנא
14/06/2009 | 16:44
1
לצפיה ב-'הסדנאות שלך כאלה מושקעות תמיד!!!'
הסדנאות שלך כאלה מושקעות תמיד!!!
14/06/2009 | 17:00
1
לצפיה ב-'בדיוק מסוג העוגות האהובות עלי'
בדיוק מסוג העוגות האהובות עלי
14/06/2009 | 20:43
1
1
אחחחחח כמה שהיא נראית מזמינה

תודה רבה לך
אימצתי באהבה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'חן חן על השיתוף ינוסה בקרוב'
חן חן על השיתוף ינוסה בקרוב
14/06/2009 | 20:46
לצפיה ב-'ואוו אירה, סדנא מקסימה, תודה רבה לך '
ואוו אירה, סדנא מקסימה, תודה רבה לך
14/06/2009 | 23:29
2
2
נוודא שהיא תישמר בקישורים תחת סדנאות.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הכנסתי אותה כבר אתמול '
הכנסתי אותה כבר אתמול
15/06/2009 | 10:59
1
לצפיה ב-'סדנא מקסימה!'
סדנא מקסימה!
15/06/2009 | 00:08
1
1
משתלבת לי מצויין עם הפאי אגוזים מהלימודים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'וואו מרשים ביותר,'
וואו מרשים ביותר,
15/06/2009 | 02:01
1
תודה עבור הסדנא.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אירה איזו סדנא מדהימה!'
אירה איזו סדנא מדהימה!
16/06/2009 | 00:06
2
נראה מדהים ובטוח טעים

תודה רבה על ההשקעה!

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מדהים'
מדהים
16/06/2009 | 00:10
1
הבאת לי רעיון
לסגור את הפאי פקאנים שלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'נראה נהדר'
נראה נהדר
16/06/2009 | 09:06
1
לצפיה ב-'האגוזים לא קלויים, נכון?'
האגוזים לא קלויים, נכון?
23/06/2009 | 09:46
2

הודעות אחרונות

13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום
16:35 | 06.12.18 טרי13

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ