האירוח של מיקי שמו - אוטוטו מתחיל

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך
מיקי הנפלא מכולם, בבקשה מתכון

לחם שיפון, אפיה בייתית, כבד ודחוס. האם יש פתרון? בכל מקרה, מבקשת מתכון.
 
אין דרך ללא חומרים מתפיחים

אני אשמח למתכון.... למרות שכרגע אסור לי שמרים וחבריהם... תמיד טוב להכין לחם שיפון למשפחה בשיפון יש גלוטן? מה ההבדל בינו לקמח מלא....
 
תשובות

ראשית בשיפון יש גלוטן . ההבדל בינו לקמח המלא מתבטא בראש ובראשונה מכך ששניהם דגנים שונים . הקמח המלא השכיח מחיטה והקמח שיפון מדגן השיפון. אני אכין לך מתכון ללא שמרים ואשלח לך מחר.
 
בצק פלונדר

ובצק קוראסונים אלו שני בצקים שמצריכים קיפולים מתי אני עושה את הקיפולים אחרי 24 שעות מנוחה או רגיל קיפולים עם הפסקות ואז ממתינה 24 שעות ואופה..... מה הטמפרטורה הכי טובה לאפיה?
 
בצק פלונדר/קוראסונים

חג פורים שמח !!! המלצתי , להכין באותו יום את כל הקיפולים למעט הקיפול האחרון שאותו עושים בבוקר שלמחרת. הטמפרטורה לאפיה קוראסונים - 190 מעלות. המלצה: לחמם את התנור לחום מעט יותר גבוה ,להכניס את תבנית הקוראסונים התפוחה ולהנמיך את הטמפ' ל-190 מעלות.
 

bali

New member
מנהל
מיקי היקר - אני צריכה לזוז לצערי...

אז אני כותבת קצת מראש המון תודה על העזרה לכולם, כייף חיים לארח אותך אצלנו בפורום, ומחכים כבר לפינה הבאה
תודה רבה רבה רבה! ענבל.
 

BenBroshim

New member
עשיתי את עוגת השמרים שלך כמו שלימדת באהרוני

ודאגתי אם יהיה בסדר. לא רק שהיה בסדר, היה מעולה. המון תודה.
 

homets

New member
אירוח מקסים ../images/Emo51.gif

חבל שלא יצא לי להשתתף, אני תמיד בעבודה בשעות האלה... נטלי
 

bali

New member
מנהל
תודה ../images/Emo13.gif להבא...

אם יש לך שאלות שאת רוצה לשאול את מיקי, את יכולה לכתוב אותן גם בערב לפני, ולפחות הוא יענה לך על השאלות ותוכי לראות אותן בערב אחרי האירוח.
 

דניאלס7

New member
למיקי שמו!

היי אני בן 14.5 ומאוד מאוד מאוד אוהב לאפות ולהכין כל מיני דברים הקשורים במאפים, עוגות, עוגיות וכו'... בקיצור אני מאוד אוהב את סגנון האפייה והקונדטוריות! יש לי בלוג מתכונים, אשמח אם תכנס ותראה את הדברים שאני מכין והכנתי לבדי וגם צילמתי והייתי רוצה שתגיד לי איך אני יכול להתקדם במקצוע? קישור לבלוג המתכונים שלי: blog.tapuz.co.il/daniels17 תודה רבה, דניאל!
 
חד פורים שמח

ראשית יישר כוח !!!! אני ממליץ לך להמשיך ללמוד מהניסיון תוך כדי עשיה בשלב הראשון ובשלב הבא לשאוף ולרכוש יידע מקצועי בביה"ס מוביל בארץ או בחו"ל בתחום הקונדיטוריה.
 
חג פורים שמח

ראשית יישר כוח . בשלב הראשון ללמוד מהניסיון והעשייה ובשלב השני ללמוד בביה"ס מקצועי בארץ ו/או בחו"ל בתום הקונדיטוריה.
 
למעלה