לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1173111,731 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'האירוח של מיקי שמו - אוטוטו מתחיל'
האירוח של מיקי שמו - אוטוטו מתחיל
<< ההודעה הנוכחית
10/03/2009 | 12:30
37
124
מצרפת לכאן כמה שאלות שנשאלו במהלך השבוע. מאמינה שיהיו עוד שאלות בזמן אמת.

המון המון תודה למיקי שמו, הקונדיטור והאגדה, שמתארח אצלנו כבר פעם שנייה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' הפינה של מיקי שמו תהיה ביום שלישי'
הפינה של מיקי שמו תהיה ביום שלישי
08/03/2009 | 19:36
7
3
לכבוד פורים, הפינה של מיקי שמו עברה חד פעמית ליום שלישי הקרוב - 10/3/09,  בין 13:00 ל 14:00.

נושא הפינה הפעם - פורים

שרשרו להודעה זו את השאלות שלכם עבור מיקי.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אוזני המן '
אוזני המן
09/03/2009 | 18:29
2
12
הכנתי מבחר אוזני המן השנה, וביניהם גם את אוזני ההמן שלך, שנתת בפעם הקודמת (אני מילאתי עם מילוי פרג)
לקחו בגדול!
כולם רצו ממגש מיקי, אזני המן טעימות טעימות - סיפור הצלחה אמיתי.

מתכון מנצח ביותר.

האם מאותו בצק אפשר להכין עוגיות נוספות ולא רק אוזני המן ?

תודה!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אוזני המן'
אוזני המן
10/03/2009 | 13:03
1
9
חג פורים שמח !!!

כן אפשרי כגון : עוגיות סנדוויץ ריבה,סהרוני חמאה בציפויים שונים, ריבועי שקדים ועוד.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
10/03/2009 | 13:24
1
ושוב תודה על המתכון המנצח של אוזני ההמן הכי טעימים שאי פעם אכלתי !!!!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'למיקי שמו!'
למיקי שמו!
10/03/2009 | 13:33
2
12
היי אני בן 14.5 ומאוד מאוד מאוד אוהב לאפות ולהכין כל מיני דברים הקשורים במאפים, עוגות, עוגיות וכו'...
בקיצור אני מאוד אוהב את סגנון האפייה והקונדטוריות!
יש לי בלוג מתכונים, אשמח אם תכנס ותראה את הדברים שאני מכין והכנתי לבדי וגם צילמתי והייתי רוצה שתגיד לי איך אני יכול להתקדם במקצוע?

קישור לבלוג המתכונים  שלי: blog.tapuz.co.il/daniels17

תודה רבה,
דניאל!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'חד פורים שמח'
חד פורים שמח
10/03/2009 | 13:48
12
ראשית יישר כוח !!!!
אני ממליץ לך להמשיך ללמוד מהניסיון תוך כדי עשיה בשלב הראשון ובשלב הבא לשאוף ולרכוש יידע מקצועי בביה"ס מוביל בארץ או בחו"ל בתחום הקונדיטוריה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'חג פורים שמח '
חג פורים שמח
10/03/2009 | 13:54
3
ראשית יישר כוח .

בשלב הראשון ללמוד מהניסיון והעשייה ובשלב השני ללמוד בביה"ס מקצועי בארץ ו/או בחו"ל בתום הקונדיטוריה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שאלה למיקי שמו '
שאלה למיקי שמו
10/03/2009 | 12:34
4
8
מיקי שלום,

קודם כל רציתי להגיד לך תודה מקרב לך על ההשקעה שלך באירוחים הללו, על התשובות המפורטות והנעימות. המון המון המון תודה

ולשאלתי-
במסגרת הנסיונות שלי על בני משפחתי היקרים והאהובים, אני כל פעם מחפשת מלית מפתיעה לאזני המן. הפעם חשבתי על הכיוון של מלית תפוחי עץ.

האם יש לך הצעה/רעיון למלית תפוחי עץ שלא תהיה רטובה מדיי ותתאים למילוי של אזני המן מבצק פריך?

רוב תודות וחג פורים שמייח,

ענבל
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'האם יש לך מתכון לעוגה בחושה שמשלב'
האם יש לך מתכון לעוגה בחושה שמשלב
10/03/2009 | 13:05
1
6
פרג ותפוחים? בלי צורך לגרר את התפוחים?

תודה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מתכון לעוגת תפוחים פרג בחושה'
מתכון לעוגת תפוחים פרג בחושה
10/03/2009 | 13:19
12
חג פורים שמח !!!

עוגה בחושה  תפ"ע ופרג


רשימת מצרכים:
100 גר' חמאה
2/3 כוס סוכר
5 יח' חלמון

1/2 כוס קמח תופח

4 יח' חלבון
2/3 כוס סוכר

1/2 1 כוס פרג
2 יח' תפ"ע גרנד סמית – חתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
1. מקציפים 10 דקות חמאה וסוכר.
2. מוסיפים חלמונים ומקציפים עוד 5 דקות.
3. מוסיפים לתערובת המוקצפת עד עתה במהירות איטית עד אחידות.
4. מוסיפים את תערובת הפרג והתפ"ע מקפלים ידני עם מרית.
5. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ורך (לא קשה מידי).
6. מוזגים לתבנית ואופים ב- 170C כ- 50דקות.
7. ציפוי –
    אפשרות ראשונה – אבקת סוכר.
    אפשרות שניה – ג'אנש שוקולד מריר ו- "סלייס" תפ"ע דק מיובש עם אבקת סוכר בתנור.



קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מלית לאוזני המן'
מלית לאוזני המן
10/03/2009 | 13:09
1
10
חג פורים שמח  !!!

מלית תפוחי עץ:
הרעיון המרכזי הוא לקלף את התפוחים לחתוך אותם לקוביות קטנות .
לבשל עם סוכר ומעט חמאה .
במקביל לערבב מעט קורנפלור במים קרים (עד לקבלת תערובת זהה לטחינה גולמית ) להנמיך את האש לצרף לתערובת
המבושלת תוך כדי ערבוב עד כדי הסמכה / קשירה של כל הנוזלים במלית.
את הקנמון והצימוקים במידה ורוצים להוסיף ניתן לשלב בשלב זה  ללא בישול .
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מספר שאלות'
מספר שאלות
10/03/2009 | 13:04
2
15
בקורס קונדיטוריה למדנו פרווה....והתקלקלתי

ועכשיו שאני בבית מנסה לעבוד עם חומרים איכותים וחלבים...רק אני נתקלת בכמה בעיות

שמנת....שאני מקצפיה אותה...מתי אני יודעת שזה זהו...כי יש סימונים של המטרפה אבל היא רכה..

והיא לא אמורה להפוך לחמאה אם מקציפים יותר מדי? היא נופלת...
ואז הקרם רך מדי

שאלה נוספת....
הכנתי קרם פטיסיר לטארט. הוספתי לו שמנת מוקצפת...יצא מדהים מרקם מעולה
הכנסתי למקרר הכל הקרם נהיה רך מדי....למה?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
10/03/2009 | 13:18
1
11
חג פורים שמח

לשאלתך הראשונה:
הקצפת שמנת מצריכה מן הסתם התנסות ולא מעטה .
חשוב לציין שאת השמנת המתוקה מקציפים בקונדיטוריה למטרות שונות כגון :שילובה במוס כלשהו ,שילובה בקרם אנגלז,
שילובה עם שוקולד ,שילובה עם קרם פטיאסייר ,עם מרנג ואפילו כקצפת המונחת על בצק הסברינה.
לכן, ישנן מידות הקצפה שונות אבל יש לזכור שהקצפת יתר תגרום לתחושה שומנית גדולה בחיך של כל אחד ואחד מאיתנו.
אני ממליץ להקציף את השמנת המתוקה עם מעט סוכר על מנת לקבל קצפת אוורירית ויציבה .

לשאלתך השנייה:
ראשית את יכולה להוסיף כפית/כף אינסטנט פודינג וניל .
כמו כן ניתן להקציף את השמנת והקרם פטיאסייר הקר יחדיו מתחילת ההקצפה עד לרמת סמיכות /צמיגות רצויה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
10/03/2009 | 13:25
6
חג פורים שמח

לא הבנתי...אם אני מקציפה את השמנת יותר מדי היא נותנת תחושה שומנית
הקצפתי אותה והיא לא עלתה ובסוף היא נהיתה עוד יותר רכה...
יש מצב שהיא לא הייתה טובה?


ואני מדברת על הקצפה מלאה בשביל קרם לעוגה....

דרך אגב ניסיתי להקציף את השמנת עם הפטיסייר  והקרם נהיה רך יותר
למה?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מיקי שלום וחג שמח '
מיקי שלום וחג שמח
10/03/2009 | 13:05
3
5
השאלה שלי היא על פרג

קנתי פרג טחון בסופר הכנתי אותו
בסיר קטן על הגז  
עם סוכר חלב גרדת לימון

יצא לי מר ומגעיל

אייך מכנים פרג טחון
למילוי

תודה וחג שמח
סמדי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הסיבה שמר'
הסיבה שמר
10/03/2009 | 13:08
3
בדרך כלל פרג טוחנים במקום ושומרים בהקפאה
וזה לא התנאים שבסופר...

תקני פרג ושיטחנו לך אותו לידך...תקפיאי ותנסי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מילוי פרג'
מילוי פרג
10/03/2009 | 13:22
1
16
חג פורים שמח !!!

חומרים למלית פרג:
3 כוסות פרג טחון , טרי
1 כוס סוכר
1 כף דבש
1/4 1 כוסות חלב
1/2 חב' חמאה
גרידת לימון מ-1 פרי
1 ביצה
4 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים

אופן הכנת המלית:
1. מרתיחים –חלב,סוכר,חמאה,גרידת לימון ודבש.
2. מסירים מן האש,מוסיפים את הפרג,אגוזים וצימוקים.
3. נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה.

הערה:
אני ממליץ בחום לקנות פרג בחנות שטוחנים אותו במקום ולטעום אותו.
חשוב שמגיעים הבייתה להכניס אותו למקפיא עד לשימוש.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה וחג פורים שמח '
תודה רבה וחג פורים שמח
10/03/2009 | 13:32
4
לצפיה ב-'עוד שאלה'
עוד שאלה
10/03/2009 | 13:06
5
6
אולי תוכל לעזור לי....

איך אני מכינה לחם שיפון בלי שמרים?

חייבים להכין מחמצת במשך מספר ימים או שניתן בלי?

וכן אני יודעת שזה גוש בטון בערך....אבל....אני צריכה לאכול רק שיפון..
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'לחם שיפון'
לחם שיפון
10/03/2009 | 13:27
4
10
חג פורים שמח !!!

קמח שיפון הוא קמח בעל כושר ספיחת נוזלים גבוהה .
בדרך כלל בגמר הלישה הבצק עדיין דביק במעט אולם בשלב התפיחה הראשוני ולאחריו הבצק נעשה נוח יותר לעבודה .
כדי להכין לחם שיפון ללא שמרים חובה להשתמש בחומרי תפיחה נוספים כגון: מחמצת מקמח שיפון ואפילו שימוש במעט אבקת אפייה / אבקת סודה לשתיה .
במידה ותרצי מתכון רק תבקשי.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מיקי הנפלא מכולם, בבקשה מתכון'
מיקי הנפלא מכולם, בבקשה מתכון
10/03/2009 | 13:29
4
לחם שיפון, אפיה בייתית, כבד ודחוס.
האם יש פתרון?
בכל מקרה, מבקשת מתכון.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אין דרך ללא חומרים מתפיחים'
אין דרך ללא חומרים מתפיחים
10/03/2009 | 13:33
2
9
אני אשמח למתכון....

למרות שכרגע אסור לי שמרים וחבריהם...
תמיד טוב להכין לחם שיפון למשפחה


בשיפון יש גלוטן?
מה ההבדל בינו לקמח מלא....
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
10/03/2009 | 13:43
1
7
ראשית בשיפון יש גלוטן .
ההבדל בינו לקמח המלא מתבטא בראש ובראשונה מכך ששניהם דגנים שונים .
הקמח המלא השכיח מחיטה והקמח שיפון מדגן השיפון.

אני אכין לך מתכון ללא שמרים ואשלח לך מחר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'המון המון תודה'
המון המון תודה
10/03/2009 | 14:02
3
לצפיה ב-'בצק פלונדר'
בצק פלונדר
10/03/2009 | 13:30
3
33
ובצק קוראסונים

אלו שני בצקים שמצריכים קיפולים

מתי אני עושה את הקיפולים אחרי 24 שעות מנוחה או רגיל קיפולים עם הפסקות ואז ממתינה 24
שעות ואופה.....

מה הטמפרטורה הכי טובה לאפיה?

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בצק פלונדר/קוראסונים'
בצק פלונדר/קוראסונים
10/03/2009 | 13:36
2
20
חג פורים שמח !!!

המלצתי , להכין באותו יום את כל הקיפולים למעט הקיפול האחרון שאותו עושים בבוקר שלמחרת.

הטמפרטורה לאפיה קוראסונים - 190 מעלות.
המלצה: לחמם את התנור לחום מעט יותר גבוה ,להכניס את תבנית הקוראסונים התפוחה ולהנמיך את הטמפ' ל-190 מעלות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'כמה קיפוליםהיית ממליץ?'
כמה קיפוליםהיית ממליץ?
10/03/2009 | 13:39
1
3
לצפיה ב-'קיפולים'
קיפולים
10/03/2009 | 13:43
8
שלושה קיפולים של שלוש.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מיקי היקר - אני צריכה לזוז לצערי...'
מיקי היקר - אני צריכה לזוז לצערי...
10/03/2009 | 13:38
1
11
אז אני כותבת קצת מראש המון תודה על העזרה לכולם, כייף חיים לארח אותך אצלנו בפורום, ומחכים כבר לפינה הבאה

תודה רבה רבה רבה!

ענבל.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'המון המון תודה'
המון המון תודה
10/03/2009 | 13:40
2
לצפיה ב-'לכל חברי הפורום'
לכל חברי הפורום
10/03/2009 | 14:00
16
שמחתי להיות איתכם שוב , אני מאחל לכולכם חג פורים שמח !!!!!!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עשיתי את עוגת השמרים שלך כמו שלימדת באהרוני'
עשיתי את עוגת השמרים שלך כמו שלימדת באהרוני
10/03/2009 | 16:38
5
ודאגתי אם יהיה בסדר. לא רק שהיה בסדר, היה מעולה.
המון תודה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'האירוח הועלה לקישורים תחת "אירוחים בפורום"'
האירוח הועלה לקישורים תחת "אירוחים בפורום"
11/03/2009 | 00:03
2
לצפיה ב-'אירוח מקסים '
אירוח מקסים
11/03/2009 | 10:19
1
4
חבל שלא יצא לי להשתתף, אני תמיד בעבודה בשעות האלה...

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה להבא...'
תודה להבא...
11/03/2009 | 18:54
5
אם יש לך שאלות שאת רוצה לשאול את מיקי, את יכולה לכתוב אותן גם בערב לפני, ולפחות הוא יענה לך על השאלות ותוכי לראות אותן בערב אחרי האירוח.

קינוחים ומנות אחרונות >>

הודעות אחרונות

12:29 | 08.08.19 פייסל הגדול
13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ