אירוח בפורום

bali

New member
מנהל
ברוך הבא בני ותודה רבה שבאת אלינו ../images/Emo13.gif

תאמין לי, אנחנו נגמע בהתלהבות כל שביב מידע שתתן לנו ואנחנו מודים לך מקרב לב
 

מיטללל

New member
שאלותיי

מה תגיד לבחורה עם שתי ידיים שמאליות ואפס כישרון בבישול? יש תקווה?... עם איזה מתכונים היית ממליץ להתחיל?
 
עוד שאלה

מחפש מתכון לעוגיות הכי קלות להכנה שאתה מכיר... יש כאלה? אני פשוט עילג בישולים, ואני מחפש משהו קליל
 
איזה כיף שבאת!

מה המתכון המנצח שלך? איזה עוגה אתה מכין לאישתך שבא לך לשמח אותה?... איזה עוגיות תמיד משמחות אותך?
 
מתכון מנצח

יש לי הרבה מתכונים מנצחים אני אוהב להכין עוגת פאדג' שוקולד ומכור לעוגיות טחינה.
 

לוע

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס

הי בני, בסופ"ש הקרוב אני ואשתי מזמינים חברים להתארח, והייתי רוצה לאפות לכבוד האירוע עוגיות שוקולד צ'יפס. אני לא מתבייש להגיד שכישורי הבישול והאפייה שלי מאוד לוקים בחסר, אבל העיקר הכוונה, לא..? |
| האם יש לך מתכון קל ופשוט להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס? מודה לך מאוד עד מאוד
לוע
 
עוגיות שוקולד צ'יפס

2 כפות צימוקים 2 כפות קוניאק, 130 גרם חמאה רכה, חצי כוס סוכר חום, חצי כוס סוכר רגיל, 1 ביצה, אחד ורבע כוסות קמח תופח, 50 גרם אגוזי מלך קצוצים, 50 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים, 100 גרם שוקולד מריר קצוץ, 100 גרם שוקולד חלב קצוץ, 100 גרם שוקולד לבן קצוץ, חצי כפית אבקת קפה נמס כ- 30 עוגיות 1. משרים את הצימוקים בקוניאק 10 דקות, מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. 2. מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר מוסיפים את הביצה ומקציפים דקה. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים ידנית. 3. נוטלים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מחליקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק 10 ס"מ בין עוגייה אחת לשנייה. 4. אופים כ- 15 דקות, עד שהעוגיות משחימות בשוליים ומתקשות מעט. מוציאים מהתנור מצננים כ- 5 דקות ומסירים בעדינות מנייר האפייה. לאחר צינון מלא שומרים בקופסה אטומה.
 
מנסה- עוגת גבינה-צימוקים ללא סוכר

כי אם בני סיידא לא ידע אז אף אחד לא ידע
קיבלתי בקשה לאפות עוגת גבינה צימוקים ללא סוכר- לא מטעמים סוכרתיים אלא כי זה שביקש (
) טוען שיש כזה דבר- עוגת גבינה שעיקר המתיקות שלה נובעת מהצימוקים... אם אתה מכיר, אני אשמח מאוד
 
עוגת כושית

באירלנד מכינים עוגה כזאת עם הרבה מאוד צימוקים אבל משתמשים בגבינה "מתוקה" שאינה מכילה סוכר אך גם אינה מכילה מלח מזכירה את הגבינה שמשתמשים בכנפה אך היא רכה יותר ועשוייה מחלב בקר ולא מחלב צאן. יכול להיות שגבינת ריקוטה לא מלוחה יכולה להטעים למתכון.
 

bali

New member
מנהל
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חבר'ה יש עוד שאלות? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בני איתנו לעוד מקסימום חצי שעה... מהרו נא. ובני - המון תודה על התשובות
 
כן ותודה רבה.

בני שלום לך. לא מזמן חגגנו לנסיכה בת מצווה באולם, באולם הארועים היה טרימיסו משגעעעעעעעעעע ופרווה , כל האורחים התלקקו על הטרימיסו והייתי רוצה בבקשה מתכון אם יש לך וללא ביצים ושיהיה פרווה. תודה רבה וכל טוב.
 
טירמיסו פרווה

אין לי מתכון כזה כי בטרמיסו אמיתי חייבים להשתמש בגבינת מסקרפונה. יכול להיות שהטירמיסו שאכלת היה שילוב של בישקוטים וקרם המבוסס על חלב סויה או חלב קוקוס וקצפת פרווה
 
אוקיי תודה.

אני לא אכלתי, משפחה וחברים אכלו ואהבו מאוד מאוד וזה היה ללא בישקוטים. תודה רבה בכל אופן.
 

bali

New member
מנהל
זה נשמע לי יותר כמו בוואריה פרווה

 
שלום לבני סיידא ה1.

אני אופה המון ובהצלחה השאלה שאלה היא כזו כשאני מכינה בצק לעוגיות תמרים או שמרים אפעם הם לא יוצאים כפעם הקודמת מה הסיבה לכך? ואם אפשר מתכון לעוגיות ריבה פריכות... תודה רבה!
 

bali

New member
מנהל
טוב חברייה, היה נחמד מאד, תודה רבה לכולם

על ההשתתפות באירוח ותודה רבה לבני סיידא שבא והתארח אצלנו וענה על השאלות שלנו
שיהיה לכולם יום נעים. את שרשור האירוח אעלה אח"כ לקישורים תחת סדנאות ושרשורים מעניינים כדי שתוכלו לחזור ולקרוא את התשובות.
 
למעלה