אירוח בפורום

מתכון חדש

מתעוררים בלילה עם רעיון למתכון חדש ומנסים אותו מיד בבוקר. ארוחה מושלמת היא ארוחה שכל המנות משתלבות אחת עם השנייה ויש קשר ביניהן.
 

DREAM111

New member
שלום בני סיידא

אימי ואני מכורות אליך. יש לנו את כל הספרים שלך ועכשיו נתחדש כמובן בספריך החדש. שאלתי היא: כמי שהגענו לכל השעורים שלך בתנובה בזמנו, היכן אפשר ללמוד איתך היום
נשמח להגיע לשעורים שלך בשנית. מאוד נהנו כל שיעור ושיעור מכל התבשילים / מאפים שלך. תודה לילך.
 

DREAM111

New member
עוד בקשה אליך בני

יש לך מתכון לעוגה/עוגיות מעניינים לסכרתיים
יש מגבלה הן של סוכר והן של סוכרזית למיניהן. אשמח לקבל מתכון מעניין לקינוח/מאפה מפנק אבל בהתאם למגבלות. המון תודה.
 
ברוך הבא בצל קורתנו

ראשית תרשה לי ( וזה בטח יישמע ילדותי אבל מה כ'פת לי - זה בא מכללל הלב) לומר לך כי אני מעריצה שלך - פשוטו כמשמעו החל מהספר ה 1 שרכשתי שלך - הכול עם תפוחי אדמה ומשם וואוו הדרך ארוכה אל נבכיי האפייה ועד לעוגת החלומות שלי שהוא מתכון לפסח שהוצאת - אשר אני מתכננת להכינה לעצמי השבוע לכבוד המומלדת. שאלה - אמממ איך אפשר לפתח אצל ילדים קטנים את מקור הטעם לחדד להם את הבלוטות כך שיאהבו אוכל , של גדולים" ואל רק אוכל , פשוט " לכאורה כגון : קציצות שניצלים ופסטה. איך אפשר לגרום להם להתאהבה בתחום הקלונירי איך לגשת אליהם - איזה מינון של תבלינים יהיה הנכון? ושוב תודה. והמון הצלחה בהמשך היצירה - כולנו זוכים בזכותך קוקי
 
ילדים

לתת לילדים לטעום מכל דבר ולהינות מחווית האכילה כבר מגיל צעיר ביותר.ההתחלה לדעתי לטבול פירורי לחם ברטבים מורכבים וכך לגרות את בלוטות הטעם שלהם לטעמים חדשים שלא רגילים אליהם.
 

kikale

New member
שלום בני , גם לי יש את כל הספרים שלך

ובשונה מספרי בישול אחרים ששם יש לי רק כמה מתכונים ניבחרים שלאורך השנים אני משתמשת בהם . את האחרים פשוט לא ניסיתי או שניסיתי ללא הצלחה... .בספרי הבישול שלך ,כל מתכון שאני מכינה פשוט מוצלח ובזכותם יכולתי לארח עד 70 איש אצלינו בבית לכמה ארועים שונים, לערוך שולחן מאוד מגוון ועשיר ולקצור המון מחמאות . " הבעיה " היחידה היא בעלות המוצרים , לדוגמה לפני כשבוע הכנתי מאפה לבבות ארטישוק עם גבינת קממבר פשוט מהמם טעים טעים. אבל יוצא יקר מאוד . משהו כמו 70 שקל לפשטידה . אני ממשיכה להכין אותה מכיוון שבני ביתי מאוד אוהבים את המאפה . השאלה שלי האם אפשר ברוח התקופה לפרסם ספר מתכונים שמחירי המצרכים שם יהיו באמת שווים לכל נפש ? ועדיין שישארו טעימים ומגוונים. שאלה נוספת ,האם יש עוד מקום שאתה מפרסם את המתכונים שלך ? כמו העיתונות היומית , אינטרנט . אם כן אז היכן ? וכמובן תודה על המתכונים הניפלאים .
 
אוכל יקר

המתכונים שלי מפורסמים בעיקר בעיתונים ומגזינים . תמיד אפשר להוריד עלויות ולהשתמש במרכיבים זולים יותר אבל בלי להתפשר על איכות וטריות. אם מכינין מנה אחת יקרה המנה השנייה יכולה להיות זולה יותר משמעותית.
 

adiaf

New member
המרת רכיבים חלביים במתכון לעוגה

שלום רב, אשמח לדעת במה ניתן להחליף גביע שמנת מתוקה במתכון למאפינס אם רוצים שהמאפינס לא יהיו חלביים, אבל בלי לפגוע בטעם יותר מדי. האם ניתן להמיר חמאה בשמן? מה המינונים? תודה מראש על המענה. עדי
 

adiaf

New member
ועוד שאלה קטנה

האם נכון שכשמכינים מאפינסה לא כדאי לערבל את החומרים במיקסר אלא לערבב עם כפית? אם כן, למה?
 

bali

New member
מנהל
../images/Emo26.gif בני, יש פה שאלה על מאפינס...

 
שאלה על מאפינס

אפשר להכין את הבצק למאפינס במיקסר עד לשלב שבו כל המרכיבים מתאחדים יחד ולא יותר.
 

Noaal

New member
הגדרה עצמית ../images/Emo8.gif

איך היית מגדיר את עצמך, בשלן או אופה? ממה אתה יותר נהנה? ומה המתכון האהוב עלייך?
 
הגדרה עצמית

אני מגדיר את עצמי בשלן ונהנה מכל העולמות. המתכון האהוב עלי הוא שוק טלא ממולאת.
 
../images/Emo99.gif איזו תמונה מעוררת תיאבון

(לפי הכינוי שלי אפשר להסיק שאני חובבת מתוקים ומאפים
) רציתי לשאול, כרוכשת וותיקה ומתמידה של ספרי הבישול שלך - איזה סגנון בישול הכי קרוב ללבך? ושאלה נוספת בהקשר לספר הנוכחי: קודם כל הוא נראה נהדר. האם צפויים ספרים נוספים בעתיד הקרוב ואם כן, אילו?
 
תשובות לשאלות

שלום לכל חברי הפורום אני שמח להתארח בפורום המכובד עם חברים וותיקים ומקווה שאסיק לענות לכל שאלותיכם. מפאת קוצר הזמן לא אוכל להעביר מתכונים מפורטים . מודה לכולם. בני
 
למעלה