שרשור היכרות לחברי הפורום

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifבסדר אבל!../images/Emo11.gif

לא להשתמש בו סתם, אלא רק לאירועים מיוחדים..
אני אוודא את המתכון מול אמא כי הוא ברוסית ואני צריכה לתרגם..:p ואז אשים אותו פה=] יש גם עוגת קצפת פירות מצויינת שהחלק הקשה בה זה לסדר את הפירות חחחחחח עשיתי לשישי ויש לי אפילו תמונות..:) מעוניינים?D:
 

bali

New member
מנהל
כמובן שמעוניינים ../images/Emo13.gif כולל התמונה.

ותודה על המתכון לעוגת דבש שכבות.
 

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifעוגת דבש שכבות.

עוגת דבש שכבות עם קרם סולת. מתכון משפחתי=] מרכיבים לבצק: 1 ביצה 2 כפות דבש 2 כפות חלב 1 כוססוכר 1 כפית סודה לשתייה 50 גר' חמאה 500 גר' קמח. מרכיבים לקרם: 2 כוסות חלב 2 כפות סולת 1כוס סוכר 200 גר' חמאה. =-=-=-=-=-= אופן ההכנה: -באמבט אדים [לא יודעת אם קוראים לזה סיר מרים חחח תרגום חופשי מרוסית] ממיסים את כל החומרים לבצק מלבד הקמח. -לאחר המסה מלאה כשהתערובת חלקה וללא גושים מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח. -לשים את הבצק, תוך ניצול כל הקמח. מקמחים את מבטח העבודה במידת הצורך אך להקפיד לא להוסיף יותר מדי. -מחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים. -מכניסים ל20 דקות למקרר מכוסים במיילון נצמד. =מבשלים את דייסת הסולת מחלב וסולת בלבד. =מבשליםכ7-8 דקות ומורידים מהאש. =שמים את הדייסה לצינון. -לקמח את משטח העבודה ולרדד את כדורי הבצק אחד אחד לגודל הרצוי. *הערה*אני בדרך כלל לוקחת צלחת גדולה ומודדת לפיה את גודל השכבות. קחו בחשבון שאתם צריכים לחתוך מאוחר יותר בעזרת הכלי שבחרתם את השכבות כדי לקבל עיגולים יפים. כאמור אני בד"כלוקחת צלחת=] -אחד אחד מכניסים את שכבות הבצק המרודד לאפייה בתנור עד להזהבה. שימו לב שזה משרף ממש מהר אז להיות עם היד על הדופק. - מידעם ההוצאה מהתנור להניח את הצלחת ולחתוך מסביבה את השאריות, כי הבצק נעשה פריך עם הקירור. לשים שאריות בצד זה ישמש בהמשך לציפוי=] - לחזור על הפעולה של רידוד- אפייה חיתוך עם כל השישה..=] =לערבב את הסוכר ביחד עם החמאה ולאחר שדייסת הסולת התקררה להוסיף לחמאה את הסולת באיטיות תוך ערבוב מתמיד עד שנוצר קרם אחיד. חשוב שהסולת תהיה קרה אחרת יווצרו גושי חמאה והקרם לא יהיה טעים. עכשיו החלק הכייפי..D: לוקחים שכבה של עוגה מניחים ומורחים עליה שכבה נדיבה של קרם, וחוזר חלילה עד שכל השכבות מונחות אחת על השנייה ומרוחות בקרם. לבסוף מצפים את כל העוגה בקרם שנשאר, ואת השאריות שנשארו מחיתוך השכבות לעיגולים מרסקים לפירורים ומצפים את העוגה. למעלהניתן לגרד שוקולד או לשים צורות ממרציפן, או לעשות ככל העולה על רוחכם=] לתת לעוגה לעמוד לילה במקרר כדי שהשכבות יתרכחו ואז בתאבון!!!!! כל מי שמנסה נא לדווח על תוצאות~ שיהיה לכולם בתאבון=]
 

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו..../images/Emo12.gif

לא ציפיתי להגיע לשם כל כך מהר....חחחחחח גם עוגת התותים והקצפת היא עוגת רושם... אבל היי אני לא יכולה לחלק את כל המתכונים שלי ביום אחד..
 

bali

New member
מנהל
לאט לאט, יש לי סבלנות ../images/Emo13.gif

ובכייף
 

Naama P

New member
גם אני!

עוברת בפורום בכל יום וסועדת את ליבי... שם: נעמה פלד גיל: 37 יומולדת: 6 באפריל מצב משפחתי: מצוין גרה ב: בגדד הצעירה עיסוק: מנהלת הקהילות והתוכן של "תפוז אנשים" התחלתי להתעניין בבישול ואפיה בינקותי. זוכרת איך הייתי דוחפת אצבעות לקערת המיקסר. הקינוח האהוב עליי: קרםם ברולה וכמובן עוגת השמרים של אמא שלי מסר לאומה: אני מעוניינת להיות הטועמת בתחרות העוגיות של בני סיידא. למי פונים?
 

bali

New member
מנהל
נעים להכיר נעמונת ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אהבתי את "בגדד הצעירה"
ולגבי הרשמה להיות הטועמת בתחרות, דברי עם הנהלת הפורומים, או עם המנא"שית שלנו
הם אחראים על התחרות לא?
אפשר להוסיף סעיף לתקנון שכל מתמודד יכין את המתכון ויביא ל"תפוז אנשים" דוגמיות למשל.
 

Noaal

New member
אחרי המתכון - גם ההיכרות ../images/Emo140.gif

שם: נועה
גיל: אוטוטו 29
תאריך לידה: 13.2 (השנה זה יוצא יום שישי ה-13)
מצב משפחתי: רווקה
איזור ג"ג: כרגע בצפון
עיסוק עיקרי: מובטלת (פיטרו אותי לפני כחודש).
מתי התחלתי להתעניין בבישול ואפייה: מאז ומעולם. בגיל 8 ניסיתי להכין לבד עוגיות וכמעט שרפתי את הבית. הפוש העיקרי הוא בשנתיים האחרונות כשהיה לי תנור נורמלי בדירה.
קינוח אהוב: תותים עם שמנת חמוצה.
 

טלטלים13

New member
היי

טל 26 13.4 רווקה תל אביב מרקום בערך בכיתה ד ללא ספק- בראוניז איזה פורום אלוווווף
 
נעים מאוד- koki

שם אמיתי אתי - אך רוב האומה קוראת לי קוקי + 2 בנות מדהימות בת 35 ועוד נגיעה אחת ומגיעה ל 36 31.1. תאריךמומלדת מנהלת משרד כרגע אך עוסק גם בתחום הרכש ולוגיסטיקה( מחפשת עבודה כרגע) גרה באזור רחובות מגיל 9 במטבח על כל המשתמע מסר לאומה: שום דבר לא מובן מאליו !!!!
 

צצקעס

New member
שלום ../images/Emo9.gif

חדשה כאן באופן פעיל, אך צופה שקטה מזה זמן בפורום ואני חייבת להגיד - הפורום פשוט מדהים!!! אני כל פעם מקבלת רעיונות חדשים ומקווה בקרוב גם לשתף בדברים משלי! שם: צצקעס גיל: 23 מצב משפחתי: רווקה הוללת
מאיפה אתם בארץ: מרכז עיסוק עיקרי: סטודנטית מתי התחלתי להתעניין בבישול ואפייה: בשנה האחרונה פחות או יותר. תמיד אהבתי לאפות, אבל זה הפך להיות יותר מרכזי בשנה האחרונה, בעיקר מאז יצאתי מבית ההורים. הקינוח/מאפה האהוב עליי ביותר: וואו, קשה לי לבחור! אני מניחה שעוגות שמרים - הריח שמתפזר בבית פשוט אלוהי! מסר לאומה: חיוך מוסיף המון
 

bali

New member
מנהל
נעים להכיר וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות לפורום שלנו
 

CooknBake

New member
וגם אני כאן ../images/Emo13.gif

שם: מירב גיל: 41 יש לי יומולדת בתאריך: 16/11 מצב משפחתי: נשואה + 3 (תאומות בנות 6 ומלאך בן 3
) מאיפה אתם בארץ: אזור חיוג 02 עיסוק עיקרי: אדריכלות, עיצוב מוצר, ואמא במשרה מלאה מתי התחלתי להתעניין בבישול ואפייה: תמיד אבל בשנים האחרונות זה ממש אינטנסיבי אצלי. הקינוח/מאפה האהוב עליי ביותר: עוגת גבינה עם פירורים
מסר לאומה: תחייכו תמיד גם כשקשה! ו.... נעים להכיר
 
../images/Emo124.gif תראו משהו מדהים

אולי בכל זאת יש כאן משהו עם אסטרולוגיה: TALf2007 - נולדה ב-12.11 - עיסוק עיקרי: אדריכלות אני (לב עם הרבה מקום) - נולדתי ב-14.11 (שכחתי לרשום בהיכרות) - עיסוק עיקרי - אדריכלות COOKNBAKE - נולדה ב- 16.11 - עיסוק עיקרי: אדריכלות וואלה הפרשים של יומיים וכולנו עוסקות באותו תחום. חחח קטע
 
למעלה