לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1178811,788 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'אירוח בפורום'
אירוח בפורום
<< ההודעה הנוכחית
25/01/2009 | 17:01
63
63

מנהלות פורום "קינוחים ומנות אחרונות" והנהלת תפוז אנשים
שמחים מאד לארח את בני סיידא!
בני סיידא הוא מחברם של סיפרי בישול רבים שכולם הפכו לרבי מכר
בזכות המתכונים המדוייקים והמוקפדים, קלות ההכנה וזמינות המוצרים.

פרטים על הספר:

קופסת העוגיות שלי - הוא  אוסף עשיר ומפתה של  מתכוני  עוגיות נפלאות מבית מטבחו המבטיח  של בני סיידא ,

העוגיות שבספר קלות ומהירות להכנה. אין בספר רשימת חומרים אינסופית, וגם לא שלבי הכנה רבים - הכול פשוט, קל ונגיש. את כל החומרים לעוגיות אפשר לקנות בכל מרכול הקרוב לבית.

קופסת העוגיות שלי מכילה מגוון עצום של עוגיות - עוגיות שבוחשים ואופים, עוגיות ממולאות, עוגיות ללא אפייה ועוגיות מלוחות. הניחוח של עוגיות הנאפות בתנור אינו מצורף, אך זה יהיה הערך המוסף של כל מי שיאפה מהן...

האירוח יערך ביום רביעי 28.1.09  החל מהשעה 14:00.

ביום שני 26.1.09 אני אפתח שירשור שבו תוכלו לשאול את בני שאלות לגבי
אפיית עוגות ועוגיות ובני יענה על השאלות ביום האירוח{יום רביעי}.


תודה על שיתוף הפעולה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'איזה כייף מכינה שאלות '
איזה כייף מכינה שאלות
26/01/2009 | 12:00
6
לצפיה ב-'שאלות לבני סיידא'
שאלות לבני סיידא
27/01/2009 | 14:13
1
9


שלום אני עינב בת 14 ויש לנו בבית את הספר שלך עוגות קלות ומהירות והכנתי מלא דברים שייצאו פנטסטים.

יש לי שאלות:

1. עוגת הפאדג' שלך יצא קצת כבדה מידי בטעמה איך עושים שתיהיה קצת יותר קלה?
2. האם יש לך מתכון לפאי תפוחים ופאי פקאן מוצלחים?

תודה רבה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגת פאדג''
עוגת פאדג'
28/01/2009 | 14:08
11
עוגת פאדג' היא עוגה כבדה כי היא מכילה כמות גדולה של שוקולד וחמאה, שינוי בכמויות יפגע במירקם העוגה ובטעמה.
את המתכונים תוכלי למצוא בספר מאפה מלוח מאפה מתוק וארוחות שחיתות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סוף סוף אוכל לקבל תשובה'
סוף סוף אוכל לקבל תשובה
27/01/2009 | 14:40
1
11
שאלתי באין ספור אתרים, באין ספור פורמים ולא קיבלתי תשובה
אולי כאן מהמאסטר אקבל תשובה לשאלתי.
ושאלתי היא לכאורה פשוטה אבל קשה.
כשומרת כשרות, מצאתי פתרונות לעוגות עם קצפות וכו' בעזרת
קצפות פרווה.
שאלתי היא מה אני עושה בענין בצקים, המחייבים הוספת
שמנת/יוגורט, מה אני יכולה להוסיף כתחליף???

תודה על עזרתך
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'לחני'
לחני
28/01/2009 | 14:10
12
מיץ תפוזים יכול להוות תחליף ליוגורט ושמנת אך בכמות קטנה יותר, עד לקבלת בצק אחיד.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בני היקר שלום רב '
בני היקר שלום רב
27/01/2009 | 14:58
2
11
קודם כל, תודה רבה שבאת להתארח אצלנו בפורום, זה כבוד גדול עבורנו

ויש לי שאלה -

מהם הטיפים שלך להכנת קלתית בצק לטארט/פאי שתצא הכ מושלמת שאפשר -

הרבה פעמים השוליים נופלים קצת, או שהבצק קצת תופח, או שהקלתית יוצאת קשה מדיי ולא פריכה ונימוחה.

אשמח גם למתכונים לבצק המושלם לקלתיות מתוקות ומלוחות

המון המון תודה

ענבל.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בצק טארט'
בצק טארט
28/01/2009 | 14:12
1
10
א.  להכין את הבצק במעבד מזון ולא באופן ידני.
ב.  לקרר את הבצק כשעתיים לפני הרידוד וגם אחרי שמעבירים אותו לתבנית חייבים לקרר את הבצק כשעה.
קלתית קשה מתקבלת אם מתעסקים בבצק יותר מדי ולא מקררים אותו.
את המתכונים תוכלי למצוא מאפה מלוח מאפה מתוק.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שימוש בגליטין'
שימוש בגליטין
27/01/2009 | 15:13
1
12
בני שלום רב, כבוד גדול נפל בחלקי , תודה על תשובתך מראש

ליום נישואי הכנתי עוגת מוס טריקולד, לא שמתי גליטין והעוגה למרות שהיתה חצי קפואה נפלה מהצדדים

שאלתי
1. האם בכל עוגות המוס צריך להוסיף גליטין?
2. אם הייתי מוסיפה רק בשכבה העליונה, זה היה עוזר?
3. יש לך מתכון לעוגת מוס ללא גליטין?
4. באיזה גליטין אתה ממליץ להשתמש?
5. לכל כמות קרם כמה גלטין רצוי לשים? האם להכין כמות של שקית אחת ולערבב עם 3 הקרמים בנפרד?

אני לא כל כך אוהבת להשתמש בגליטין, למעט בעוגות גבינה,

תודה על תשובתך
ויקטוריה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ג'לטין'
ג'לטין
28/01/2009 | 14:16
12
חייבים לשים בכל שכבה בעוגות מוס ג'לטין כי אחרת היא לא תהיה יציבה. אפשר להשתמש בעלי ג'לטין במקום באבקה אבל העלים אינם כשרים.
כמות הג'לטין תלויה בכמות הקרם.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'משפר אפיה '
משפר אפיה
27/01/2009 | 15:34
1
6
האם כדאי להשתמש ואם כן, מתי?
מה כמות של המשפר שכדאי להשתמש בו? (לא זה של שמרית אלא של החנויות המתמחות).
מה ההבדל בין משפר אפיה לתוסף גלוטן? ומתי משתמשים בתוסף גלוטן?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'משפר אפייה'
משפר אפייה
28/01/2009 | 14:19
12
משפר אפייה מתאים לעוגות שמרים בלבד. משתמשים בו אם רוצים לתת לעוגה חיי מדף ארוכים יותר. לדעתי זה פוגם במירקם העוגה, הופך את העוגה לספוגית  ופחות טעימה.
תוסף גלוטן אינו משפר אפייה אלא משפר את כמות החלבונים בקמח. לדעתי אין צורך להשתמש בתוסף גלוטן כי הקמחים להכנת לחמים ועוגות שמרים מגיעים עם תוספת גלוטן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלום :)'
שלום :)
27/01/2009 | 16:07
1
11
בעוגות שוקולד- קרה לי כמה פעמים שהעוגה התנפחה באמצע לגובה ונוצר בקע, וכתוצאה מכך באמצע העוגה פחות מוכנה.. למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגות שוקולד'
עוגות שוקולד
28/01/2009 | 14:20
9
תוסיפי לעוגה 3 כפות קמח תופח.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוד שאלות על קמח מלא ותחליפי סוכר'
עוד שאלות על קמח מלא ותחליפי סוכר
27/01/2009 | 18:14
1
3
קמח מלא
האם בכל מתכון ניתן להמיר קמח רגיל במלא?
באילו מתכונים לא ניתן?
מה יחס ההמרה?
למה לפעמים יש טעם לוואי כשמשתמשים בקמח מלא וכיצד ניתן להתגבר עליו?

תחליף סוכר
האם בכל מתכון ניתן להשתמש בתחליף סוכר במקום סוכר?
האם יש תחליף סוכר מומלץ?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קמח מלא'
קמח מלא
28/01/2009 | 14:23
6
לא כל מתכון ניתן להמיר בקמח מלא. עוגה העשוייה מקמח מלא היא כבדה ודחוסה. אין יחס המרה קבוע, צריך לנסות ולבדוק. קמח מלא אפשר להשתמש בעוגיות ועוגות בחושות.
בכל מתכון אפשר להשתמש בתחליף סוכר. יש בשוק הרבה תחליפים, אחד מהם נקרא כמו סוכר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ברוך הבא, יש עוגיות דלות שומן????'
ברוך הבא, יש עוגיות דלות שומן????
27/01/2009 | 18:20
1
10
לצפיה ב-'עוגיות דלות שומן'
עוגיות דלות שומן
28/01/2009 | 14:24
39
רוב העוגיות מכילות חמאה מעטות מהן מכילות שמן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שאלה מצחיקה ...'
שאלה מצחיקה ...
27/01/2009 | 20:26
2
15
אבל רצינית לחלוטין ...

איך ממציאים מתכון ? פשוט מנסים ?

ושאלה אישית ...

מהי הארוחה המושלמת בשבילך ?

וחוץ מזה ... אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך לא קרה שלא יצא לי פצצה וקצר מחמאות... והכי הכי הבקלוואה מהספר "מכל העולם" שלוקחת את כל הקופה (צירפתי לך תמונה)
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'צריך להגדיל את התמונה כדי לראות טוב ועוד אחת'
צריך להגדיל את התמונה כדי לראות טוב ועוד אחת
27/01/2009 | 20:29
13
לצפיה ב-'מתכון חדש'
מתכון חדש
28/01/2009 | 14:26
23
מתעוררים בלילה עם רעיון למתכון חדש ומנסים אותו מיד בבוקר.
ארוחה מושלמת היא ארוחה שכל המנות משתלבות אחת עם השנייה ויש קשר ביניהן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלום בני סיידא'
שלום בני סיידא
27/01/2009 | 23:10
3
103
אימי ואני מכורות אליך.
יש לנו את כל הספרים שלך ועכשיו נתחדש כמובן בספריך החדש.
שאלתי היא:
כמי שהגענו לכל השעורים שלך בתנובה בזמנו, היכן אפשר ללמוד איתך היום
נשמח להגיע לשעורים שלך בשנית. מאוד נהנו כל שיעור ושיעור מכל התבשילים / מאפים שלך.
תודה לילך.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוד בקשה אליך בני'
עוד בקשה אליך בני
27/01/2009 | 23:13
1
2
יש לך מתכון לעוגה/עוגיות מעניינים לסכרתיים
יש מגבלה הן של סוכר והן של סוכרזית למיניהן. אשמח לקבל מתכון מעניין לקינוח/מאפה מפנק אבל בהתאם למגבלות.
המון תודה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מתכון לסכרתיים'
מתכון לסכרתיים
28/01/2009 | 14:49
5
אין לי מתכון מעניין לסכרתיים
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'לימודים'
לימודים
28/01/2009 | 14:27
5
כרגע אני לא מלמד בשום מקום
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ברוך הבא בצל קורתנו '
ברוך הבא בצל קורתנו
27/01/2009 | 23:19
1
ראשית תרשה לי ( וזה בטח יישמע ילדותי אבל מה כ'פת לי - זה בא מכללל הלב) לומר לך כי אני מעריצה שלך -  פשוטו כמשמעו
החל מהספר ה 1 שרכשתי שלך - הכול עם תפוחי אדמה
ומשם וואוו הדרך ארוכה אל נבכיי האפייה  ועד לעוגת החלומות שלי שהוא מתכון לפסח שהוצאת - אשר אני מתכננת להכינה לעצמי השבוע לכבוד המומלדת.

שאלה - אמממ איך אפשר לפתח אצל ילדים קטנים את מקור הטעם לחדד להם את הבלוטות כך שיאהבו אוכל , של גדולים" ואל רק אוכל , פשוט " לכאורה כגון : קציצות שניצלים ופסטה.
איך אפשר לגרום להם להתאהבה בתחום הקלונירי איך לגשת אליהם - איזה מינון של תבלינים יהיה הנכון?

ושוב תודה.
והמון הצלחה בהמשך היצירה - כולנו זוכים בזכותך
קוקי

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ילדים'
ילדים
28/01/2009 | 14:30
3
לתת לילדים לטעום מכל דבר ולהינות מחווית האכילה כבר מגיל צעיר ביותר.ההתחלה לדעתי לטבול פירורי לחם ברטבים מורכבים וכך לגרות את בלוטות הטעם שלהם לטעמים חדשים שלא רגילים אליהם.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלום בני , גם לי יש את כל הספרים שלך '
שלום בני , גם לי יש את כל הספרים שלך
28/01/2009 | 00:24
1
4
ובשונה מספרי בישול  אחרים ששם יש לי  רק כמה מתכונים ניבחרים שלאורך השנים אני משתמשת בהם . את האחרים פשוט לא ניסיתי או שניסיתי ללא הצלחה...
  .בספרי הבישול שלך ,כל מתכון  שאני מכינה  פשוט  מוצלח ובזכותם יכולתי לארח עד 70 איש אצלינו בבית  לכמה ארועים שונים, לערוך שולחן מאוד מגוון ועשיר ולקצור המון מחמאות .
" הבעיה " היחידה היא  בעלות המוצרים  , לדוגמה לפני כשבוע הכנתי מאפה לבבות ארטישוק עם גבינת קממבר פשוט  מהמם טעים טעים. אבל   יוצא יקר מאוד . משהו כמו 70 שקל לפשטידה . אני ממשיכה להכין אותה מכיוון שבני ביתי מאוד אוהבים את המאפה .
השאלה שלי האם אפשר ברוח התקופה  לפרסם ספר מתכונים שמחירי המצרכים שם יהיו באמת שווים לכל נפש ? ועדיין  שישארו טעימים ומגוונים.
שאלה נוספת ,האם יש עוד מקום שאתה מפרסם את המתכונים שלך ? כמו העיתונות היומית ,  אינטרנט . אם כן אז היכן ?
וכמובן  תודה על המתכונים הניפלאים .
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אוכל יקר'
אוכל יקר
28/01/2009 | 14:34
6
המתכונים שלי מפורסמים בעיקר בעיתונים ומגזינים .
תמיד אפשר להוריד עלויות ולהשתמש במרכיבים זולים יותר אבל בלי להתפשר על איכות וטריות. אם מכינין מנה אחת יקרה המנה השנייה יכולה להיות זולה יותר משמעותית.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'המרת רכיבים חלביים במתכון לעוגה'
המרת רכיבים חלביים במתכון לעוגה
28/01/2009 | 09:24
4
3
שלום רב,
אשמח לדעת במה ניתן להחליף גביע שמנת מתוקה במתכון למאפינס אם רוצים שהמאפינס לא יהיו חלביים, אבל בלי לפגוע בטעם יותר מדי.
האם ניתן להמיר חמאה בשמן? מה המינונים?
תודה מראש על המענה.
עדי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ועוד שאלה קטנה'
ועוד שאלה קטנה
28/01/2009 | 09:28
2
2
האם נכון שכשמכינים מאפינסה לא כדאי לערבל את החומרים במיקסר אלא לערבב עם כפית? אם כן, למה?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' בני, יש פה שאלה על מאפינס...'
בני, יש פה שאלה על מאפינס...
28/01/2009 | 15:14
19
לצפיה ב-'שאלה על מאפינס'
שאלה על מאפינס
28/01/2009 | 15:17
9
אפשר להכין את הבצק למאפינס במיקסר עד לשלב שבו כל המרכיבים מתאחדים יחד ולא יותר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'המרת רכיבים'
המרת רכיבים
28/01/2009 | 14:36
6
בעוגיות אי אפשר להמיר שמן בחמאה בעוגות בחושות אפשר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הגדרה עצמית '
הגדרה עצמית
28/01/2009 | 12:54
1
5
איך היית מגדיר את עצמך, בשלן או אופה?
ממה אתה יותר נהנה?
ומה המתכון האהוב עלייך?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הגדרה עצמית'
הגדרה עצמית
28/01/2009 | 14:47
8
אני מגדיר את עצמי בשלן  ונהנה מכל העולמות. המתכון האהוב עלי הוא שוק טלא ממולאת.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' איזו תמונה מעוררת תיאבון'
איזו תמונה מעוררת תיאבון
28/01/2009 | 14:02
1
(לפי הכינוי שלי אפשר להסיק שאני חובבת מתוקים ומאפים )

רציתי לשאול, כרוכשת וותיקה ומתמידה של ספרי הבישול שלך - איזה סגנון בישול הכי קרוב ללבך?

ושאלה נוספת בהקשר לספר הנוכחי: קודם כל הוא נראה נהדר. האם צפויים ספרים נוספים בעתיד הקרוב ואם כן, אילו?

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה על האירוח'
תודה על האירוח
28/01/2009 | 14:06
1
איזו עוגה אתה הכי אוהב?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תשובות לשאלות'
תשובות לשאלות
28/01/2009 | 14:06
2
3
שלום לכל חברי הפורום
אני שמח להתארח בפורום המכובד עם חברים וותיקים ומקווה שאסיק לענות לכל שאלותיכם. מפאת קוצר הזמן לא אוכל להעביר מתכונים מפורטים .
מודה לכולם.
בני
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ברוך הבא בני ותודה רבה שבאת אלינו '
ברוך הבא בני ותודה רבה שבאת אלינו
28/01/2009 | 14:08
1
1
תאמין לי, אנחנו נגמע בהתלהבות כל שביב מידע שתתן לנו ואנחנו מודים לך מקרב לב
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
28/01/2009 | 14:37
לצפיה ב-'שאלותיי'
שאלותיי
28/01/2009 | 14:14
1
2
מה תגיד לבחורה עם שתי ידיים שמאליות ואפס כישרון בבישול?
יש תקווה?...
עם איזה מתכונים היית ממליץ להתחיל?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שתי ידיים שמאליות'
שתי ידיים שמאליות
28/01/2009 | 14:38
3
יש תקווה וצריך הרבה לנסות בסוף זה מצליח
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'כמה זמן לקח לך לעבוד על הספר?'
כמה זמן לקח לך לעבוד על הספר?
28/01/2009 | 14:15
2
1
לצפיה ב-'עוד שאלה'
עוד שאלה
28/01/2009 | 14:18
1
מחפש מתכון לעוגיות הכי קלות להכנה שאתה מכיר...
יש כאלה?
אני פשוט עילג בישולים, ואני מחפש משהו קליל
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'זמן עבודה'
זמן עבודה
28/01/2009 | 14:39
4
שנתיים לוקח לי לעבוד על ספר
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'איזה כיף שבאת!'
איזה כיף שבאת!
28/01/2009 | 14:17
1
4
מה המתכון המנצח שלך?
איזה עוגה אתה מכין לאישתך שבא לך לשמח אותה?...
איזה עוגיות תמיד משמחות אותך?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מתכון מנצח'
מתכון מנצח
28/01/2009 | 14:40
20
יש לי הרבה מתכונים מנצחים אני אוהב להכין עוגת פאדג' שוקולד ומכור לעוגיות טחינה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגיות שוקולד צ'יפס'
עוגיות שוקולד צ'יפס
28/01/2009 | 14:24
1
10
הי בני,
בסופ"ש הקרוב אני ואשתי מזמינים חברים להתארח, והייתי רוצה לאפות לכבוד האירוע עוגיות שוקולד צ'יפס.
אני לא מתבייש להגיד שכישורי הבישול והאפייה שלי מאוד לוקים בחסר, אבל העיקר הכוונה, לא..? ||
האם יש לך מתכון קל ופשוט להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס?

מודה לך מאוד עד מאוד
לוע
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגיות שוקולד צ'יפס'
עוגיות שוקולד צ'יפס
28/01/2009 | 14:55
15
2 כפות צימוקים 2 כפות קוניאק, 130 גרם חמאה רכה, חצי כוס סוכר חום, חצי כוס סוכר רגיל, 1 ביצה, אחד ורבע כוסות קמח תופח, 50 גרם אגוזי מלך קצוצים, 50 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים, 100 גרם שוקולד מריר קצוץ, 100 גרם שוקולד חלב קצוץ, 100 גרם שוקולד לבן קצוץ, חצי כפית אבקת קפה נמס
כ- 30 עוגיות
1.  משרים את הצימוקים  בקוניאק 10 דקות, מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
2.  מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר מוסיפים את הביצה ומקציפים דקה. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים ידנית.
3.  נוטלים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מחליקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחק 10 ס"מ בין עוגייה אחת לשנייה.
4.  אופים כ- 15 דקות, עד שהעוגיות משחימות בשוליים ומתקשות מעט. מוציאים מהתנור מצננים כ- 5 דקות ומסירים בעדינות מנייר האפייה.  לאחר צינון מלא שומרים בקופסה אטומה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מנסה- עוגת גבינה-צימוקים ללא סוכר'
מנסה- עוגת גבינה-צימוקים ללא סוכר
28/01/2009 | 14:48
1
3
כי אם בני סיידא לא ידע אז אף אחד לא ידע

קיבלתי בקשה לאפות עוגת גבינה צימוקים ללא סוכר- לא מטעמים סוכרתיים אלא כי זה שביקש () טוען שיש כזה דבר- עוגת גבינה שעיקר המתיקות שלה נובעת מהצימוקים...

אם אתה מכיר, אני אשמח מאוד


קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגת כושית'
עוגת כושית
28/01/2009 | 14:59
8
באירלנד מכינים עוגה כזאת עם הרבה מאוד צימוקים אבל משתמשים בגבינה "מתוקה" שאינה מכילה סוכר אך גם אינה מכילה מלח
מזכירה את הגבינה שמשתמשים בכנפה אך היא רכה יותר ועשוייה מחלב בקר ולא מחלב צאן. יכול להיות שגבינת ריקוטה לא מלוחה יכולה להטעים למתכון.  
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' חבר'ה יש עוד שאלות? '
חבר'ה יש עוד שאלות?
28/01/2009 | 15:33
4
6
בני איתנו לעוד מקסימום חצי שעה... מהרו נא.

ובני - המון תודה על התשובות
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'כן ותודה רבה.'
כן ותודה רבה.
28/01/2009 | 15:38
3
11
בני שלום לך.

לא מזמן חגגנו לנסיכה בת מצווה באולם, באולם הארועים היה טרימיסו משגעעעעעעעעעע

ופרווה , כל האורחים התלקקו על הטרימיסו והייתי רוצה בבקשה מתכון  אם יש לך וללא ביצים ושיהיה פרווה.

תודה רבה וכל טוב.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'טירמיסו פרווה'
טירמיסו פרווה
28/01/2009 | 15:48
2
29
אין לי מתכון כזה כי בטרמיסו אמיתי חייבים להשתמש בגבינת מסקרפונה. יכול להיות שהטירמיסו שאכלת היה שילוב של בישקוטים וקרם המבוסס על חלב סויה או חלב קוקוס וקצפת פרווה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אוקיי תודה.'
אוקיי תודה.
28/01/2009 | 15:52
1
13
אני לא אכלתי, משפחה וחברים אכלו ואהבו מאוד מאוד וזה היה ללא בישקוטים.

תודה רבה בכל אופן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'זה נשמע לי יותר כמו בוואריה פרווה'
זה נשמע לי יותר כמו בוואריה פרווה
28/01/2009 | 15:54
319
לצפיה ב-'שלום לבני סיידא ה1.'
שלום לבני סיידא ה1.
28/01/2009 | 15:57
6
אני אופה המון ובהצלחה השאלה שאלה היא כזו כשאני מכינה בצק לעוגיות תמרים או שמרים אפעם הם לא יוצאים כפעם הקודמת מה הסיבה לכך? ואם אפשר מתכון לעוגיות ריבה פריכות... תודה רבה!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'טוב חברייה, היה נחמד מאד, תודה רבה לכולם '
טוב חברייה, היה נחמד מאד, תודה רבה לכולם
28/01/2009 | 16:10
5
על ההשתתפות באירוח ותודה רבה לבני סיידא שבא והתארח אצלנו וענה על השאלות שלנו

שיהיה לכולם יום נעים.

את שרשור האירוח אעלה אח"כ לקישורים תחת סדנאות ושרשורים מעניינים כדי שתוכלו לחזור ולקרוא את התשובות.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
28/01/2009 | 16:12
2
8
תודה לכל הגולשים מקווה שעניתי לרוב בקשותיכם.
תודה לכל המחמאות
בני סיידא
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אין בעד מה, העונג היה שלנו '
אין בעד מה, העונג היה שלנו
28/01/2009 | 16:17
4
לצפיה ב-'תודה רבה לבני סיידא'
תודה רבה לבני סיידא
30/01/2009 | 08:37
3
תודה רבה על הזמן והתשובות שהקדשת לגולשים שלנו ולנו כמובן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'והאירוח הועלה לקישורים ולטאגליינס'
והאירוח הועלה לקישורים ולטאגליינס
28/01/2009 | 22:41
2

הודעות אחרונות

12:29 | 08.08.19 פייסל הגדול
13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ