לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1167511,675 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'שישי מתוק הגיע'
שישי מתוק הגיע
26/12/2008 | 10:04
18
1
ומה הכנתם לשבת?
שתפו אותנו
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סופגניות'
סופגניות
26/12/2008 | 14:45
1
1
מתכון: סופגניות  (אני הכנתי מיני ויצאו לי 45 יח')

רכיבים:
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים או חצי קוביה שמרים טריים
4 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
4 חלמונים
4 כפות שמן
קליפת לימון מגוררת
2 כפות רום (לא תמצית)
שקית סוכר וניל
קורט מלח

אופן הכנה:
ללוש לבצק רך, להתפיח
לרדד, לקרוץ עיגולים בגודל הרצוי (אני מכינה את המיני סופגניות, כך אפילו ילדים קטנים גומרים אותה ולא זורקים לזבל חצאי סופגניות)
להתפיח שוב את העיגולים
לטגן בשמן עמוק דקה מכל צד

מקור: יעל מווינט
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'עוגת גבינה אפויה עם פירורים'
עוגת גבינה אפויה עם פירורים
26/12/2008 | 14:59
1
חומרים לתבנית בגודל 27X33.
לבצק:
1 חבילה (200 גר') מרגרינה בלובנד רכה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה (350 גר') קמח תופח
1/4 כפית קינמון
למלית:
4 גביעי גבינה 9%
1 מיכל שמנת חמוצה של פעם
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
4\3 כוס סוכר (לעודה מתוקה פחות ניתן להשתמש ב-1/2 כוס)
4 ביצho
צימוקים (לא חובה)
גרידה מחצי לימון



+ מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק עדין ונעים. מחלקים את הבצק לשני חלקים - משטחים מחצית אחת בתבנית משומנת ואופים 10 דקות בחום של 175 מעלות. את החצי השני של הבצק מכניסים למקפיא עד לגמר הכנת המלית.
+ מכינים את המלית: מערבבים את כל החומצרים עד לקבלת בלילה אחידה. משטחים את הבלילה על הבצק החצי אפוי. מגררים בעזרת פומפיה גסה את החצי השני של הבצק מעל הבלילה (ניתן גם לחתוך לפסים דקים ולהניח בצורת שתי וערב).
+ אופים כ-30 דקות בחום של 175 מעלות או עד להזהבה. תהנו.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'חשבתי להכין סופגניות קטנות'
חשבתי להכין סופגניות קטנות
26/12/2008 | 14:51
2
(וגם פלפלים ממולאים)

אבל יש קצת שינויים בתכניות ואני לא יודעת מה אכין בסוף. יש לי ספינג'ים שחברה שלי הכינה והקפאתי אותם כשהתקררו. נחמם אותם קצת ויהיה אחלה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הכנתי סלט פירות חם עם מקלות קינמון.'
הכנתי סלט פירות חם עם מקלות קינמון.
26/12/2008 | 16:38
1
2
הכרוכיות פרג של באלי מהסדנא של שבוע שעבר
באלי את מככבת במיטבחי מלכה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' סלט פירות חם נשמע מעולה '
סלט פירות חם נשמע מעולה
26/12/2008 | 17:28
3
מה זה בדיוק? איך מכינים?

ואני שמחה שהמתכונים שלי מככבים אצלך במטבח, זו מחמאה גדולה בשבילי תודה רבה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תותים בזביונה'
תותים בזביונה
<< ההודעה הנוכחית
26/12/2008 | 21:56
12
61
לכבוד בן הדוד של אמא שלי שהגיע מאיטליה.

מכינים מראש רבעי תותים + 5 כפיות סוכר + שלוק קטן של קואנטרו ושמים במקרר שיהיה מוכן לשעת הש'
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בוחרים מראש סיר קטן וקערית שתיכנס אליו'
בוחרים מראש סיר קטן וקערית שתיכנס אליו
26/12/2008 | 21:59
7
ממש לא כיף להתחיל לחפש כלים כשהאורחים מחכים לקינוח.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מפרידים את החלמונים מהחלבונים'
מפרידים את החלמונים מהחלבונים
26/12/2008 | 22:03
8
גם זו פעולה שממש לא רצוי לעשות מול האורחים כשאתם ממילא לחוצים אך מצד שני רצוי לא לעשות זאת יותר מדי זמן מראש כדי שהחלמונים לא ייקרשו במקרר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מוסיפים לחלמונים סוכר ויין מתוק'
מוסיפים לחלמונים סוכר ויין מתוק
26/12/2008 | 22:08
7
5 חלמונים + 5 כפות סוכר + ½ כוס יין מתוק ( אם יש לכם מרסלה שימו אותה, אני שמתי וין סנטו שהוא יין איטלקי מתוק ואפשר לשים כל יין מתוק איכותי כמו מוסקט אבל לא יין קידוש או יין פטישים).

שמים במקרר עד שעת הש' - לא יותר מדי זמן מראש כאמור.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בסיר שבחרנו שמים מעט מים ומביאים לרתיחה'
בסיר שבחרנו שמים מעט מים ומביאים לרתיחה
26/12/2008 | 22:10
5
שומרים את המים בבעבוע עדין כל זמן הארוחה או לפחות ¼ שעה לפני הכנת הקינוח כדי שבעת ההכנה תצטרכו לעשות מינימום פעולות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'לפני ההכנה מסדרים את התותים בכוסות שמפניה'
לפני ההכנה מסדרים את התותים בכוסות שמפניה
26/12/2008 | 22:12
9
אפשר גם כוסות מרטיני או כוסות שוט או גביעי מוס העיקר שיהיה כלי אישי שקוף.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'טורפים את החלמונים עם הסוכר והיין לתערות אחיד'
טורפים את החלמונים עם הסוכר והיין לתערות אחיד
26/12/2008 | 22:14
1
13
מניחים מעל הסיר,מגבירים את האש מתחת וממשיכים לטרוף כל הזמן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'טורפים 7-8 דקות ויוצקים על התותים'
טורפים 7-8 דקות ויוצקים על התותים
26/12/2008 | 22:20
3
11
זה לוקח קצת זמן, במשך 5 דקות תשתלט עליכם סקפטיות קלה אבל לפתע המטרפה תתחיל להשאיר פסים קלים בתערובת שמתחילה להסמיך - ככל שהתערובת מסמיכה הטריפה צריכה להיות נמרצת יותר שמא יתאמלטו לכם החלמונים.

מסירים את הקערה מהסיר - זהירות היא חמה מאוד!! השתמשו במגבת. יוצקים בזהירות מעל התותים ומגישים.

אפשר לקשט בחצאי תותים או בחצאי בישקוטים - לדעתי זה מיותר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'YYY טל! אני מעולפת פה '
YYY טל! אני מעולפת פה
26/12/2008 | 23:53
2
6
תותים וזביונה, מה כבר יכול להיות יותר טעים מזה? מה?

תודה רבה על הסדנה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הסדנה שלך הועלתה לקישורים ולטאגליינס '
הסדנה שלך הועלתה לקישורים ולטאגליינס
27/12/2008 | 01:30
4

הודעות אחרונות

13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום
16:35 | 06.12.18 טרי13

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ