לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1167611,676 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'בעוד שבועיים חנוכה, והגיע הזמן להתכונן'
בעוד שבועיים חנוכה, והגיע הזמן להתכונן
<< ההודעה הנוכחית
08/12/2008 | 23:35
14
97
אז שרשרו לכן מתכונים לסופגניות מכלל הסוגים והמינים והעדות שאתם מכירים ואוהבים, לביבות, ושאר מאכלים לחנוכה.

את השרשור, שבתקווה יהיה ארוך ועשיר, נשמור בקישורים ובטאגליינס לשימוש לחג הזה ולעתיד.

אז יאללה, שרשרו
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סופגניות שמרים של אמירה'
סופגניות שמרים של אמירה
08/12/2008 | 23:40
10
סופגניות של אמירה

רכיבים:
1 כף שמרים יבשים
1 כוס חלב חמים
1/3 כוס סוכר +1 כפית
2 ביצים טרופות קלות
60 גר´ חמאה מרוככת
1 כף גרידת לימון
1 כף ברנדי
1/2 4 עד 5 כוסות קמח(אני השתמשתי בקמח ללחם)
שמן לטיגון(אני השתמשתי בקנולה)

אופן הכנה:
בקערה גדולה ממיסים את השמרים וכפית הסוכר בחלב החמים ומניחים לתסוס ל-5 דקות.
מוסיפים כוס אחת מהקמח ומתחילים לערבל, מוסיפים את שאר הסוכר, החמאה, הביצים, הברנדי וגרידת הלימון, ומתחילים להוסיף את הקמח בהדרגה, אם עובדים עם מיקסר, כשהבצק מתחיל להפרד מדפנות הקערה, צריך להוסיף קמח כף אחר כף, עד שנפרד מהדפנות לגמרי, ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות.
כשמכינים ידנית, ברגע שהבצק אינו דביק, מעבירים למשטח מקומח קלות, ולשים 5 דקות, להוסיף מעט קמח רק אם ממש דביק.
משמנים קלות קערה נקיה, מגלגלים בה את הבצק, עוטפים בנילון נצמד, וכך אני מתפיחה.:מחממת במיקרו למשך דקה , 2 מגבות מטבח, את האחת מניחה מתחת לקערה ואוספת את השוליים שיחבקו את הקערה מבחוץ, את השניה פשוט פורשת מעל הנילון הנצמד העוטף את הקערה.
להתפיח במשך שעתיים, להסיר את הנילון הנצמד, ובעדינות ללחוץ עם האגרוף כדי לשחרר את הגזים, לעטוף שוב בנילון, לחמם שוב המגבות ולהתפיח ל-45 דקות.
לאחר שהבצק תפח, להכין 2 תבניות ולרפד אותן בניר אלומיניום ובעזרת מגבת ניר או מפית, לשמן אותן קלות(בשום אופן לא במשטח מקומח, הקמח העודף נשרף בטיגון ושורף ומעכיר את השמן). אני מניחה את הסופגניות על משטח סיליקון (SILPATׂ,) מרוסס בתרסיס שמן.
יוצרים מהצק כדורים יפים בגודל קלמנטינה קטנה, את הצורה היפה מקבלים על ידי איסוף הקצוות של פיסת הבצק לכיוון תחתית הסופגניה, וסגירת הקצוות בצורה נאה.
מניחים את הסופגניות בתבנית, פורסים מעל ברפרוף נילון נצמד(לא להצמיד)לבדוק כל כמה זמן שהנילון לא נצמד, ומעליו מגבת מטבח מחוממת.
מתפיחים למשך 45 דקות.
מחממים שמן,(שיגיע לטמפ. 180-190 מעלות), אם אין טרמומטר, לחמם את השמן בלהבה הבינונית בעוצמה הכי גבוהה.בדיקה נוספת, על ידי ידית של כף עץ, מונחת בניצב בשמן, אם בועות עדינות מחוללות סביבה, השמן מוכן), בכל מקרה, לניסיון, תכניסו סופגניה אחת.
את הסופגניה להכניס לשמן כשהחלק העליון שלה טובל בשמן, והתחתון למעלה.אני לא מכניסה יותר משתיים מקסימום 3 ביחד שלא ישבשו את הטמפרטורה., לכסות מיד במכסה למשך דקה, להסיר את המכסה וטגן עוד כדקה דקה וחצי, להפוך, ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות לערך.
להוציא בכף מחוררת לצלחת עם ניר סופג, למלא בריבה, לפזר אבקת סוכר, ובתאבון
וחג שמייח!!!!
אמירה

הערות:
הכדורים צריכים להיות לפחות פי 2 מהגודל המקורי, גם אם לוקח יותר מ-45 דקות.
את הסופגניות להרים בזהירות מהמשטח ולהכניס בעדינות לשמן...

אפשר לאפות את הסופגניות במקום לטגן. להניח על נייר אפייה, לשמן מבחוץ ולאפות בחום בינוני עד שזהוב ואפוי.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סופגניות מהירות ללא שמרים (סופגניות לבן)'
סופגניות מהירות ללא שמרים (סופגניות לבן)
08/12/2008 | 23:42
13
סופגניות מהירות ללא שמרים

1/2 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
2 ביצים
2 גביעי יוגורט
1/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל (שמתי שקית סוכר וניל)
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר

1. מערבלים יחד את כל החומרים לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים לבצק לתפוח מעט. בינתיים מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק

2. בעזרת שתי כפות מעבירים נטיפי בצק אל השמן החם. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהבו יפה. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
מגישים עם אבקת סוכר

נלקח מאתר בישולים של אוסם
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סופגניות עשירות של "שמרית"'
סופגניות עשירות של "שמרית"
08/12/2008 | 23:42
7
סופגניות עשירות של שמרית

להכנת כ-30 סופגניות קטנות

1 ק"ג  קמח  
1 קוביה * או שקית "שמרית"
1 שקית משפר לאפייה של "שמרית" (לא חובה)
100 גר' מרגרינה רכה
4  ביצים  מס' 2
130 גר' סוכר ( 2/3 כוס)
1 כף שטוחה מלח
2 כפיות תמצית וניל איכותית
3 כפות ברנדי
קליפת לימון מגוררת
עד 1/4 1 כוסות מים פושרים

שמן לטיגון, אבקת סוכר, ריבה איכותית.

ניתן להחליף המרגרינה והמים בחמאה וחלב.

אופן ההכנה:

שמים בקערת מיקסר את כל החומרים פרט למים, מוסיפים בהדרגה את המים
ומעבדים עד לקבלת בצק רך ועדין שניתק מהדפנות.
משהים הבצק מכוסה להתפחה כ- 30 דקות.
צרים כדורים (בגודל ביצה גדולה) ומניחים על מגש משומן עם רווחים ביניהם.
מתפיחים שוב עד הכפלת נפח.
מחממים בסיר שמן לטיגון (כ-5 ס"מ עומק השמן), מכניסים כף עץ לשמן
ובודקים שמופיעות בועות קטנות מסביב לה, רק אז
מרימים הסופגניות בעזרת כף שטוחה משומנת,
מניחים בזהירות בשמן כשצידן העליון כלפי מטה .
מטגנים כל צד כ-1/2 1 דקות עד להזהבה
מניחים על מגש מרופד בנייר סופג,
בעוד הסופגניה חמה מזריקים ריבה ובוזקים מעל אבקת סוכר.

ניתן למלא בממרח חלבה, בריבת חלב, או לצפות בשוקולד מומס עם סוכריות צבעוניות.

* בעת שימוש בקוביית שמרית, ממיסים הקוביה בחצי כוס מים פושרים
בתוספת 1 כפית סוכר. יש להפחית חצי כוס המים להמסה מכמות המים שבמתכון.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'צ'ורוס - סופגניות ארגנטינאיות מבצק רבוך'
צ'ורוס - סופגניות ארגנטינאיות מבצק רבוך
08/12/2008 | 23:44
17
סופגניות ארגנטינאיות מבצק רבוך (צ'ורוס)

רכיבים:
• 1 כוס מים
• 100 גרם מרגרינה ללא מלח
• 1 כוס קמח
• 4 ביצים בינוניות
• שמן לטיגון עמוק
• 100 גרם אבקת סוכר

לסירופ סוכר
ממיסים ½ 2 כוסות סוכר ב 1 כוס מים ו2 כפיות מיץ לימון ומבשלים עד להמסת הסוכר, ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך ובהיר, מצננים.

לרוטב שוקולד
ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד מריר בחצי כוס שמנת מתוקה, במשך דקה או שתיים. בוחשים היטב ומוסיפים לרוטב כף ליקר שוקולד, רום או ברנדי. טובלים את הסופגניות ברוטב השוקולד בעזרת מזלג.

אופן הכנה:
מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את המרגרינה וממשיכים לבשל עד שהיא נמסה.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ובוחשים היטב בכף עץ, עד שכל הקמח נספג בנוזלים.
ממשיכים לבשל 2-3 דקות, תוך ערבוב חזק, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
מורידים מהאש, מוסיפים ביצה אחרי ביצה, תוך ערבוב חזק בין אחת לשניה.
עד לקבלת בצק אחיד, סמיך מאוד וחלק לגמרי. מחממים שמן לטיגון בסיר עמוק.
מודדים כפית מהבצק ומטילים אל השמן החם בעזרת כפית שניה. מטגנים - מספר יחידות בכל פעם - עד שהבצק תופח והסופגניות מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת ומספיגים על מגבות נייר.
זורים אבקת סוכר ומגישים מיד, או טובלים בסירופ סוכר או רוטב שוקולד או מגלגלים מייד בסוכר וקינמון.

דרך אחרת ליצירת הסופגניות :
ממלאים שקית זילוף בעלת פייה עגולה או פיית כוכב בקוטר סנטימטר.
מזלפים את הבצק ונעזרים בסכין, בין זילוף לזילוף, לחתוך לחתיכות בעובי סנטימטר, ישירות לתוך השמן. או מזלפים על ריבעי נייר פרגמנט טבעות בצורת כעך ומחליקים את הבצק עם הנייר לשמן ושולפים את הנייר עם מלקחיים.

יש לשים לב לחום השמן - באם הסופגניות משחימות מהר מדי יש להנמיך מעט את הלהבה

מקור: קשיו

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'3 ורסיות ללביבות של בלוביי '
3 ורסיות ללביבות של בלוביי
08/12/2008 | 23:50
4
3 ורסיות של לביבות של בלוביי מפורום מתכונים:

לביבות1
  4 תפוא  בינוניים לגרד על פומפיה גסה ולסחוט.
  לתבל במלח ופלפל  שחור.
  לטגן בשם חם מאוד,להפוך רק כשלגמרי השחים יפה ולטגן את הצד השני
  
  לביבות2
  4 תפוא
  1 בצל
  פטרוזיליה(אם רוצים)
  1 ביצה
   2,3 כפות קמח תופח.
   מלח,פלפל שחור

   לביבות 3 (לדעתנו הכי טעימות)
   4 תפוא גדולים
   2 קישואים
   1 בצל קטן
    2 ביצים
   3,4 כפות גדושות קמח תופח
   מלח פלפל שחור

    אפשר להוסיף גזר מגורד לכל אחת מהווריאציות.

   להקפיד על שמן חם
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'לביבות תירס ובטטה של פירגה'
לביבות תירס ובטטה של פירגה
08/12/2008 | 23:56
7
לביבות תירס בטטה של פירגה + תמונה


מאת:פירגה

קופסה תירס ללא נוזלים שטוף היטב ומסונן
2 ביצים טרופות במזלג
3/4 כוס קמח תופח
בטטה קטנה ממש--- מגוררת
כפית סילאן
כפית אבקת מרק בצל
בצל קטן קצוץ מטוגן בטפלון.
מלח ופלפל שחור
1/2  גבוע שמנת חמוצה
קופסה טונה קטנה -  לא חובה
לערבב
לטגן במעט שמן מ-2 הצדדים עד להשחמה.

אפיה על ניר אפיה משומן- אופים צד אחד
הופכים מברישים שמן ואופים צד שני
בעיני מטוגן יותר טעים -לשיקולכם הבריאותי
תהנו.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ספאנג' מרוקאי של אמא של WAN מפורום מתכונים'
ספאנג' מרוקאי של אמא של WAN מפורום מתכונים
09/12/2008 | 00:00
7
ספאנג'- דונאטס מרוקאי

מצרכים:

1 ק"ג קמח רגיל
כף וחצי שמרים יבשים
2 ביצים  גדולות.
2 כפות קוניאק
מים כ- 800מ"ל  מים (כ-4 כוסות של 200 סי.סי)או כמו שאמא שלי אומרת כמה שנכנס שיהיה בצק דליל.
1 כף סוכר
חצי כפית מלח- להוסיף בסוף אחרי שלשנו את הבצק עם השמרים ושאר המרכיבים.

לזרייה-
אבקת סוכר לזרייה.
או אבקת סוכר מתובלת בקינמון ומעט ציפורן.
נסו גם אבקת סוכר מתובלת בקצתFIVE SPICE
יוצא מעניין.וטעים מאד מאד.

הכנה:

מתפיחים שמרים יחד עם כוס  מים פושרים וסוכר.
מערבבים ביצים יחד במזלג.
מוסיפים הכל לקמח ולשים לבצק מאד מאד רך . כדי להמחיש כמה רך, אפשר ביד להקציף את הבצק.
ולכן מומלץ להכינו ביד.
אבל אם במיקסר. יש ללוש היטב, ולהקציפו . כשנרים חופן מהבצק הוא ינזל כלפי מטה כמו שרוך ארוך , אך לא יטפטף. זאת אומרת לא יתנתק מכף היד.
להתפיחו מכוסה היטב בניילון נצמד. עד הכפלת נפח.
יש להקציפו שנית . ושוב להתפיח.
לפני הכנת הסופגניות, יש להקציף שנית.
להכין קערה עם מים פושרים על ידנו.
לחמם שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.
השמן צריך להיות בטמפרטורה של 190 מעלות שזו הטמפרטורה האידאילית לטיגון.
לטבול כפות ידיים קלות במים ,לתלוש חתיכת בצק,לנעוץ בוהן ליצירת החור באמצע,להרחיבו מעט,ולהטיל  את העיגול לשמן החם.
לטגן עד הזהבה .
להוציא למסננת.
לאכול כשעדיין חם.
לפזר מעל אבקת סוכר.

הערות שלי:
נפלא עם כוס תה מהביל משיבה, או נענע,אבל בחורף עדיף שיבה.

אצלנו אכלו את זה עם סוכר ,הייתה צלחת מרכזית של סוכר , כל אחד לקח ספינג'ה, נגס טבל בסוכר,ולגם מהתה.. וזה היה יאמי.

ההקצפה של הבצק הכרחית וחשובה ואין לדלג עליה.

וכמו שאמא שלי אומרת הבצק צריך להיות "חפיף"כלאמר קליל.ואורירי.

הקוניאק מצויין לדחיית השמן. ולכן לא תהיה ספיגה מרובה של שמן.
כמו כן הביצים במתכון מהסיבה הנ"ל.
הן צריכות להיות קלות .
לסופגניה גדןולה קוראים ספינג'.
ולקטנה- ספינג'ה.

מקור:אמא  של- WAN
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' מחכה למתכונים שלכם...'
מחכה למתכונים שלכם...
09/12/2008 | 19:07
3
לצפיה ב-'מחפשת סופגניות לעצלנים'
מחפשת סופגניות לעצלנים
12/12/2008 | 14:21
5
11
אז כמו שכתוב בנושא, אני מחפשת סופגניות מהירות הכנה וגם משמינות פחות-
כלומר, סופגניות ללא שמרים וללא טיגון (=אפייה).
חיפשתי בלא מעט אתרי מתכונים וללא הצלחה (יש מתכונים עם שמרים וללא אפיה, או בלי שמרים ועם טיגון).
מישהו מכיר מתכון כזה?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אני לא מכירה כאלה ומהסיבה הבאה'
אני לא מכירה כאלה ומהסיבה הבאה
12/12/2008 | 14:27
4
13
כדי לאפות סופגניות צריך בצק יחסית יציב ומוצק.

בצק ללא שמרים שמתאים לסופגניות הוא בד"כ בצק רך ויחסית נוזלי, ובצקים כאלה מתאימים לטיגון.

בצקים לסופגניות אפויות צריכים להיות בצקים שבמידה מסויימת דומים לבצקים של לחמניות, רק במרקם וטעם קצת אחרים. בצקים כאלה תמיד יהיו בצקי שמרים.

הפתרון  אם את ממש לא רוצה להכין לבד סופגניות שמרים קטנות אפויות - לקנות סופגניות אפויות בקונדיטוריה טובה...
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תארתי לעצמי שזו תהיה התשובה, אבל קיוותי... :)'
תארתי לעצמי שזו תהיה התשובה, אבל קיוותי... :)
12/12/2008 | 14:45
3
4
לצפיה ב-'לקוות תמיד מותר, ולפעמים זה גם עוזר '
לקוות תמיד מותר, ולפעמים זה גם עוזר
12/12/2008 | 14:50
2
5
לצפיה ב-'bali, יש מצב למתכון לסופגניות בתנור?'
bali, יש מצב למתכון לסופגניות בתנור?
13/12/2008 | 20:15
1
5
יש לך מתכון כזה? אשמח לקבל
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'המתכון שנתתי לסופגניות של אמירה'
המתכון שנתתי לסופגניות של אמירה
13/12/2008 | 20:43
8
בשרשור הזה - מישהי שאני מכירה עשתה את אותו בצק בדיוק, ובמקום לטגן שמה את הסופגניות להתפחה בתבנית עם נייר אפייה, מרחה את הבצק בקצת שמן (יש גם תרסיסי שמן שזה מאד נוח ולא משמין) ואפתה בחום של 180 מעלות עד שהסופגניות היו שחומות ותפוחות.

היא אמרה שהיא מאד אהבה את התוצאה.

כמובן שאחרי האפייה אפשר למלא בריבה או מה שרוצים ולשים אבקת סוכר מלמעלה.
קינוחים ומנות אחרונות >>

הודעות אחרונות

13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום
16:35 | 06.12.18 טרי13

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ