איזה כייף, סדנת השמרים מככבת בדף הראשי

bali

New member
מנהל
כל הכבוד על החריצות ../images/Emo24.gif

ושמחה שיצא לטעמך
הצורה- עניין של אימון. פשוט מלפפים את הנחשים אחד על השני סימולטנית. זה שמלפפים מהמרכז מבטיח שהבורג יהיה ברוחב זהה לכל אורכו.
 

bali

New member
מנהל
../images/Emo41.gif הסדנה נשמרה גם בטאגליינס ובקישורי הפורום

תחת סדנאות וקישורים מעניינים.
 

prtywomen

New member
אוי את מוכשרת אחותי שחבל"ז......./images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

את מדהימה והסדנא מעולה..
אני רואה טוב שהבצק לפני ההתפחה הוא קצת דביק אולא.?
 

bali

New member
מנהל
כן בהחלט, הבצק הזה מעולה לכל מלית

ולכל צורת עיצוב, כולל שבלולים וסינרולים למיניהם.
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo9.gif הבצק מרוח בביצה גם לפני ההתפחה

וגם אחריה. הוא בכלל לא דביק אחרי שמתפיחים במקרר. הקירור עושה לו טוב מהבחינה הזו, בקושי הייתי צריכה לקמח אותו ברידוד, רק קצת.
 

bali

New member
מנהל
החמאה מומסת (יחד עם החלב)

הכל כתוב במתכון בהודעה הראשונה בשרשור הזה.
 
bali איזה יופי משגע אשרייך ישר כוח אישה חיל

בס"ד בעזרת השם בלי נדר אעשה וגםם אני לא מצליחה שמרים אלמד כל זכותך כל לומדים כמו בית הספר אשרייך כל זכות סדנא מעולההההה
 

bali

New member
מנהל
בשמחה רות יקרה ../images/Emo39.gif תודה על הפירגון

לגבי הקמח, 500 גרם זה 3 וחצי כוסות רגילות של שתייה, פחות או יותר. אם הבצק נראה לך יבש מדיי, תוסיפי עוד טיפה נוזלים.
 

bali

New member
מנהל
../images/Emo13.gif תרגישי טוב ותודה על המחמאות

אני מניחה שכבר מצאת את המתכון בהודעה הפותחת של השרשור הזה
 

נירש

New member
מדהים! איזו יוזמה מבורכת! ואת כ"כ מוכשרת...

הרגת אותי עם עיצוב העוגות. פשוט חתיכות.
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo9.gif אני מסמיקה פה חופשי

ושמחה מאד לחלוק את הידע והכשרון שלי איתכם. הכל עניין של נסיונות, טעיות ותהיות במטבח לאורך השנים.
 
למעלה