לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1178811,788 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'איזה כייף, סדנת השמרים מככבת בדף הראשי'
איזה כייף, סדנת השמרים מככבת בדף הראשי
24/11/2008 | 00:17
53
22
ולאור זה שהשרשור של הסדנה כבר בן כמה ימים ולא קופץ, אני משרשרת אותו להודעה הזו כדי שהאורחים שיגיעו אלינו מהדף הראשי יוכלו להגיב פה ונוכל להגיב אליהם חזרה והשרשור ימשיך לקפוץ.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' סדנאת עוגות שמרים צעד צעד '
סדנאת עוגות שמרים צעד צעד
<< ההודעה הנוכחית
18/11/2008 | 18:47
49
2483
אתמול נכנס לי ג'וק שבא לי להכין בצק שמרים. מפה לשם יצאו 2 עוגות שמרים במלית תפוחי עץ וחמוציות מיובשות, ועוגה אחת עם קקאו וקינמון.
צילמתי את כל השלבים ואני שמחה להציג בפניכם סדנה צעד צעד שתראה לכם שאין מה פלחד משמרים (מודה פשעם גם אני פחדתי מהם).

נתחיל במתכונים (הבצק ומלית הקקאו לפי קרין גורן, מלית התפוחים אלתור שלי):

לבצק:

500 גרם קמח רגיל
1 כף שמרים יבשים או 1/2 שקית פירורי שמרית
100 גרם חמאה (או מרגרינה)
3/4 כוס חלב (או מים חמימים)
75 גרם סוכר (בערך 1/3 כוס)
1/2 כפית מלח
2 ביצים

למלית תפוחי עץ -

2 כפות חמאה/מרגרינה
5 תפוחי עץ מוצקים מסוג יהונתן או גרנד סמיט
1/4 כוס חמוציות מסוכרות מיובשות
קינמון טחון
2-3 כפות סוכר חום

למלית קקאו קינמון:

200 גרם חמאה/מרגרינה
5 כפות קקאו
10 כפות סוכר
קינמון טחון לפי הטעם

אופן ההכנה:

הבצק:

מערבבים את הקמח עם השמרים.
ממיסים את החמאה יחד עם החלב ומצננים מעט.
מוסיפים לקמח את הביצים, הסוכר, המלח ומתחילים ללוש במיקסר. מוסיפים בהדרגה את החלב והחמאה עד שנוצר בצק חלק אך לא דביק מדיי.
לשים 5 דקות או עד שהבצק נראה חלק וגמיש והוא ניתק מדפנות הקערה ומתרכז על וו הלישה.

משמנים מעט את הבצק, עוטפים את הקערה בשקית ניילון או במגבת ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח על השיש, או במקרר ללילה. (עדיף להתפיח במקרר ללילה כי אז הבצק פחות דביק ויותר קל לעבודה).

אחרי שהבצק תפח מוציאים ממנו אוויר, מחלקים ל 4 חלקים מרדדים מכל חלק מלבן וממלאים לפי הטעם. מעצבים את העוגה, מורחים בביצה טרופה, מניחים להתפחה נוספת לחצי שעה ואז מורחים שוב ביצה ואופים בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות בערך, עד שהבצק שחום ויפה ועשוי גם בצדדים.

מלית התפוחים:

מוציאים את ליבת התפוחים ומגרדים אותם על פומפיה גסה או במג'ימיקס, עם או בלי הקליפה (אני השארתי את הקליפה). סוחטים מעודף נוזלים.
ממיסים בסיר קטן או מחבת את החמאה ומוסיפים את התפוחים הסחוטים. מבשלים מעט להתרככות ומוסיפים סוכר חום, חמוציות וקינמון טחון. כשהתערובת נראית רכה ואחידה מסירים מהאש ומצננים. שומרים במקרר עד השימוש.

מלית קקאו:

ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקקאו הסוכר והקינמון. מערבבים עד שיש ממרח אחיד.

ועכשיו, הדגמה מצולמת צעד צעד איך מכינים את העוגות...
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 1 - הבצק בתחילת הלישה'
שלב 1 - הבצק בתחילת הלישה
18/11/2008 | 18:48
205
לצפיה ב-'שלב 2 - הבצק אחרי 5 דקות לישה'
שלב 2 - הבצק אחרי 5 דקות לישה
18/11/2008 | 18:51
160
לצפיה ב-'שלב 3 - הבצק מוכן ונח בקערה להתפחה'
שלב 3 - הבצק מוכן ונח בקערה להתפחה
18/11/2008 | 18:53
153
מרחתי אותו במעט שמן מלמעלה כדי שלא יתייבש בזמן שהוא תופח.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 4 - הבצק אחרי ההתפחה הראשונה'
שלב 4 - הבצק אחרי ההתפחה הראשונה
18/11/2008 | 18:55
163
התחלתי בהתפחה בחוץ ואז התחרטתי והכנסתי למקרר עד הבוקר. לא קרה כלום בגלל שהוא תפח קצת בחוץ קודם.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 5 - מלית התפוחים מוכנה'
שלב 5 - מלית התפוחים מוכנה
18/11/2008 | 18:59
168
כאמור, גידרתי תפוחים במג'ימיקס עם הקליפה, ובישלתי מעט עם חמאה, סוכר חום, חמוציות מסוכרות וקינמון. אחרי שהתרכך ציננתי ושמרתי במקרר.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 6 - מלית הקקאו'
שלב 6 - מלית הקקאו
18/11/2008 | 19:02
164
ערבבתי סוכר וקקאו עם מעט קינמון ועם החמאה המומסת וערבבתי עד שהיתה מלית אחידה.

בדיעבד המלית לא הספיקה (הכנתי חצי מהכמות שרשמתי במתכון למעלה) והשלמתי מה שהיה חסר בממרח שוקולד. אני אישית מעדיפה מלית קקאו ולא ממרח שוקולד.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 7 - עיצוב עוגת התפוחים חלק א''
שלב 7 - עיצוב עוגת התפוחים חלק א'
18/11/2008 | 19:04
267
מרדדים רבע מהבצק למלבן. מניחים חצי ממלית התפוחים במרכז המלבן ומשאירים כמה סנטימטרים פנויים גם בקצוות הצרים יותר של המלבן.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 8 - עיצוב עוגת תפוחים חלק ב''
שלב 8 - עיצוב עוגת תפוחים חלק ב'
18/11/2008 | 19:06
239
חותכים את פינות מלבן הבצק לפי הרוחב של מרכז המלבן שם יש מלית.
את שאר השוליים חותכים לרצועות ברוחב סנטימטר בערך, מעט באלכסון, משני צידי המלית.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 9 - עיצוב עוגת תפוחים חלק ג''
שלב 9 - עיצוב עוגת תפוחים חלק ג'
18/11/2008 | 19:10
233
עכשיו מקפלים את החלק הקטן של הבצק שנמצא בהמשך למלית על גבי המלית ומתחילים לקלוע צמה מהרצועות שבצידי המלית, פעם רצועה מצד אחד, ומעליה את הרצועה מהצד השני. כך ממשיכים לקלוע עד הסוף, ובסוף מקפלים את חלק הבצק שבהמשך למלית על הקצוות של הרצועות האחרונות.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 10 - עוגת התפוחים מעוצבת ובתבנית'
שלב 10 - עוגת התפוחים מעוצבת ובתבנית
18/11/2008 | 19:13
213
יצאו לי 2 כאלה + עוגת בורג קקאו. אני הנחתי את העוגה ישירות על נייר אפייה. אפשר להניח את העוגה בתבנית אינגליש קייק נמוכה מנייר אם רוצים אותה יותר ייצוגית. תבניות כאלה אפשר להשיג בחנויות לאפייה, חנויות לכלים חד פעמיים ובסופרים הגדולים.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 11 - עיצוב בורג הקקאו'
שלב 11 - עיצוב בורג הקקאו
18/11/2008 | 19:16
260
מרדדים כל רבע בצק למלבן ומורחים עליו ממלית הקקאו (אני שילבתי מלית קקאו עם ממרח שוקולד מפאת מחסור במלית הקקאו)
אפשר למרוח רק בממרח שוקולד או ממרח נוטלה.
בשלב זה אפשר גם לפזר על השוקולד פירורי חלבה או אגוזים או קינמון נוסף.

מגלגלים כל מלבן לרולדה הדוקה. לכל בורג צריך 2 רולדות כאלה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 12 - טיפ לעיצוב בורג יפה ואחיד בעוביו'
שלב 12 - טיפ לעיצוב בורג יפה ואחיד בעוביו
18/11/2008 | 19:18
252
מניחים את הרולדות בצורת +. מגלגלים לצורת בורג מצד אחד של ה + ואז מהצד השני. את הקצוות של הבורג מקפלים מעט מתחת לבורג עצמו. מעבירים בזהירות לתבנית אינגליש קייק חד פעמית (אני מעדיפה את אלה מהנייר ולא מאלומיניום).
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 13 - הבורג נח בניחותא בתבנית'
שלב 13 - הבורג נח בניחותא בתבנית
18/11/2008 | 19:20
231
לצפיה ב-'שלב 14 - לקראת התפחה שנייה'
שלב 14 - לקראת התפחה שנייה
18/11/2008 | 19:22
211
מורחים את כל העוגות בביצה טרופה ומניחים להתפחה שנייה.
בשלב זה אני מקצרת תהליכים, מחממת את התנור לחום הכי נמוך שלו ומכניסה את התבנית לחצי שעה להתפחה.
כאן בתמונה לפני ההתפחה השנייה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שלב 15 - אחרי התפחה שנייה'
שלב 15 - אחרי התפחה שנייה
18/11/2008 | 19:26
205
אחרי שהעוגות תפחו, מורחים שוב בעדינות רבה בביצה טרופה.
מחממים תנור לטמפ' של 170 מעלות ואופים בערך 30 דקות עד שהעוגות שחומות ויפות. בודקים שגם צידי העוגה אפויים, במיוחד בעוגת הבורג.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'וזהו! העוגות מוכנות, יאמי! '
וזהו! העוגות מוכנות, יאמי!
18/11/2008 | 19:30
216
מכסים במגבת ומניחים להן להתקרר טיפה לפני שטורפים.

אם רוצים להקפיא, רצוי להקפיא מייד אחרי שהן מתקררות, אחרי שעוטפים היטב בניילון נצמד. כשרוצים להפשיר, מוציאים לשיש לחצי שעה ואז אפשר לעטוף בנייר כסף ולחמם קצת בתנור. העוגות יצאו טריות וריחניות כאילו אפיתם אותן הרגע.

פה דגש על הבורג...
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ועוגות התפוחים החתיכות '
ועוגות התפוחים החתיכות
18/11/2008 | 19:31
199
לצפיה ב-'ומבט פנימי בבורג הקקאו'
ומבט פנימי בבורג הקקאו
18/11/2008 | 19:34
2
216
(שכחתי לצלם את עוגת התפוחים מבפנים, אני אצלם כשנאכל את השנייה)
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ניסיתי!'
ניסיתי!
19/11/2008 | 13:29
1
101
ויצא מעולה!
האמת שהצורה קצת הסתבכה לי אבל עדיין יצא מאוד יפה
אני הוספתי אגוזים קצוצים ומעט שומשום למעלה לקישוט
וסירופ מתוק ממים סוכר ולימון על העוגות שדרג אותן מאוד

תודה על המתכון והעיצוב
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'כל הכבוד על החריצות '
כל הכבוד על החריצות
19/11/2008 | 18:25
51
ושמחה שיצא לטעמך הצורה- עניין של אימון. פשוט מלפפים את הנחשים אחד על השני סימולטנית. זה שמלפפים מהמרכז מבטיח שהבורג יהיה ברוחב זהה לכל אורכו.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' הסדנה נשמרה גם בטאגליינס ובקישורי הפורום'
הסדנה נשמרה גם בטאגליינס ובקישורי הפורום
18/11/2008 | 19:41
17
38
תחת סדנאות וקישורים מעניינים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אוי את מוכשרת אחותי שחבל"ז.....'
אוי את מוכשרת אחותי שחבל"ז.....
18/11/2008 | 20:20
12
33
את מדהימה והסדנא מעולה..
אני רואה טוב שהבצק לפני ההתפחה הוא קצת דביק אולא.?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'הבצק הזה מתאים גם לסינרוליי קינמון'
הבצק הזה מתאים גם לסינרוליי קינמון
18/11/2008 | 20:21
1
29
לצפיה ב-'כן בהחלט, הבצק הזה מעולה לכל מלית'
כן בהחלט, הבצק הזה מעולה לכל מלית
18/11/2008 | 20:28
43
ולכל צורת עיצוב, כולל שבלולים וסינרולים למיניהם.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה הבצק מרוח בביצה גם לפני ההתפחה'
תודה רבה הבצק מרוח בביצה גם לפני ההתפחה
18/11/2008 | 20:26
9
30
וגם אחריה. הוא בכלל לא דביק אחרי שמתפיחים במקרר. הקירור עושה לו טוב מהבחינה הזו, בקושי הייתי צריכה לקמח אותו ברידוד, רק קצת.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'החמאה מומסת או רכהרגילה?'
החמאה מומסת או רכהרגילה?
18/11/2008 | 20:30
8
27
לצפיה ב-'החמאה מומסת (יחד עם החלב)'
החמאה מומסת (יחד עם החלב)
18/11/2008 | 20:34
7
27
הכל כתוב במתכון בהודעה הראשונה בשרשור הזה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'bali איזה יופי משגע אשרייך ישר כוח אישה חיל'
bali איזה יופי משגע אשרייך ישר כוח אישה חיל
18/11/2008 | 22:14
6
15
בס"ד

בעזרת השם בלי נדר אעשה וגםם אני לא מצליחה שמרים אלמד כל זכותך כל לומדים כמו בית הספר אשרייך כל זכות סדנא מעולההההה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'כמה כוסות קמח 500 גרם '
כמה כוסות קמח 500 גרם
18/11/2008 | 22:36
5
346
לצפיה ב-'בשמחה רות יקרה תודה על הפירגון'
בשמחה רות יקרה תודה על הפירגון
18/11/2008 | 23:26
4
62
לגבי הקמח, 500 גרם זה 3 וחצי כוסות רגילות של שתייה, פחות או יותר. אם הבצק נראה לך יבש מדיי, תוסיפי עוד טיפה נוזלים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ענק איזו סדנא תודה אבל היכן כתוב המתכון לעוגת'
ענק איזו סדנא תודה אבל היכן כתוב המתכון לעוגת
19/11/2008 | 05:25
3
22
לצפיה ב-'בהודעה הראשונה..'
בהודעה הראשונה..
19/11/2008 | 07:56
1
14
לצפיה ב-'נכון אבל ככה זה כשיש חום גבוה נזלות ועוד'
נכון אבל ככה זה כשיש חום גבוה נזלות ועוד
19/11/2008 | 13:47
16
תודה על ההתיחסות
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' תרגישי טוב ותודה על המחמאות'
תרגישי טוב ותודה על המחמאות
19/11/2008 | 18:26
7
אני מניחה שכבר מצאת את המתכון בהודעה הפותחת של השרשור הזה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מדהים! איזו יוזמה מבורכת! ואת כ"כ מוכשרת...'
מדהים! איזו יוזמה מבורכת! ואת כ"כ מוכשרת...
19/11/2008 | 08:10
1
7
הרגת אותי עם עיצוב העוגות. פשוט חתיכות.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה רבה אני מסמיקה פה חופשי'
תודה רבה אני מסמיקה פה חופשי
19/11/2008 | 18:31
4
ושמחה מאד לחלוק את הידע והכשרון שלי איתכם. הכל עניין של נסיונות, טעיות ותהיות במטבח לאורך השנים.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'באלי,מהמם ואיזו סדנה מחכימה,'
באלי,מהמם ואיזו סדנה מחכימה,
19/11/2008 | 09:25
1
9
לצפיה ב-'באלי תבורכי על הסדנא '
באלי תבורכי על הסדנא
19/11/2008 | 10:00
1
8
לצפיה ב-''
19/11/2008 | 13:05
2
3
הבצק האהוב עליי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'תודה גם לך ואני יודעת שאת חובבת שמרים'
תודה גם לך ואני יודעת שאת חובבת שמרים
19/11/2008 | 18:33
1
9
כמה שבועות רצוף שבשרשור שישי מתוק את כותבת שאת שוב מכינה עוגות שמרים. יש מצב שהמסר השפיע עליי בתת מודע וגרם לי לרצות גם
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'סדנא מעולה תודה רבה'
סדנא מעולה תודה רבה
19/11/2008 | 14:24
1
4
לצפיה ב-'תודה רבה יקירתי '
תודה רבה יקירתי
19/11/2008 | 18:36
2
לצפיה ב-'יו איזה מגרה-מהמם-רק שאלה-האם זה'
יו איזה מגרה-מהמם-רק שאלה-האם זה
19/11/2008 | 15:45
3
35
בצק שמרים הבסיסי של קרין גורן?כי אצלה היא שמה 200 גרם חמאה,קילו קמח.תודה
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'זו בדיוק חצי כמות של הבצק הבסיסי של קרין גורן'
זו בדיוק חצי כמות של הבצק הבסיסי של קרין גורן
19/11/2008 | 18:30
2
40
לא הייתי צריכה 4 עוגות ענקיות אז הכנתי חצי כמות. בהרבה מתכוני בצק אפשר לחלק את הכמויות לחצי, זה עדיין אותו מתכון.

ותודה רבה על המחמאות

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ועוד שאלה'
ועוד שאלה
23/11/2008 | 11:21
1
27
קודם כל רוצה להגיד שהעוגות מהממות ומגרות בצורה בלתי רגילה |אייקון מזיל ריר|
ובמקרה אתמול בעלי התבכיין שאני לא עושה שום דבר טעים, וחשבתי לעשות עוגות בדיוק כאלה, אבל אין לי מיקסר.
אפשר ללוש גם ביד? או שזה קשה ודביק מידי?
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בהחלט אפשר ללוש את הבצק ידנית'
בהחלט אפשר ללוש את הבצק ידנית
23/11/2008 | 12:50
27
הוא מעט דביק בהתחלה אבל קצת קמח לפי הצורך יפתור את הבעיה הזו.

ואחרי ההתפחה במקרר הבצק מאד מאד נוח לעבודה, והייתי צריכה ממש מעט קמח בעת הרידוד שלו.

תודה רבה על המחמאות
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ההודעה על השרשור נמצאת בתיבת "עוד בתפוז"'
ההודעה על השרשור נמצאת בתיבת "עוד בתפוז"
24/11/2008 | 00:25
2
24
בתחתית הדף הראשי, למי שרוצה לראות אותנו שם

מתנצלת שאני מקפיצה את השרשור שוב, זה למען האורחים שיגיעו בעקבות הפרסום

מי שרוצה, יש אפשרות לקבוע ששרשור בעל יותר מ X הודעות יצטמצם להודעה אחת ראשית, אם אורך השרשור קצת מפריע בעיניים. מי שרוצה הסברים על האופציה הזו, רק תגידו.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אני דווקא שמחה על הפרסום'
אני דווקא שמחה על הפרסום
24/11/2008 | 10:17
1
21
ושמחה שההדרכה בעמוד הראשון!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-' תודה '
תודה
24/11/2008 | 11:22
12
היום אני כבר לא רואה את ההודעה בדף הראש של תפוז, כנראה היא התחלפה כבר. חבל...

קינוחים ומנות אחרונות >>

הודעות אחרונות

12:29 | 08.08.19 פייסל הגדול
13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ