שישי מתוק

../images/Emo211.gifשישי מתוק../images/Emo71.gif

היום הכנתי לכם סדנא מיוחדת קונוסים מבצק עלים
 
והנה המתכון

מתכון של גיסתי סימון הכינה וצילמה ק ר נ ו ש י חבילת בצק עלים שהופשרה כל הלילה במקרר שמנת מתוקה אחת אינסטנט פודניג וניל 1 כוס חלב חבילת שוקולד מריר מעט שמן כלים: קונוסים אופן ההכנה : מרדדים את בצק העלים וחותכים לרצועות מלפפים כל רצועה על קונוס אחרי שמרחנו את הקונוס בשמן. אחרי שליפפנו את כל הקונוסים מכניסים לתנור עד שהבצק מוזהב מוצאים ונותנים לבצק להתקרר מפרידים את הקונוסים מהבצק. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט אחד וכוס חלב ומתחילים למלות את הקונוסים אחרי שהכל מלא לוקחים חבילת שוקולד מריי וממיסים במקרוגל מוסיפים מעט חלב ושמן וזליפים על הבצק והשמנת בתאבון
 
שלב שלישי ../images/Emo210.gif

מכניסים אותם לתנור עד שהם מזהיבים אני החלטתי אחרי שקצת הזהיבו להפריד את הקונוסים מהבצק בעודם בתנור כדי שיזהיבו קצת מבפנים תיראו בתמונה שחלקם כבר הפרדתי
 
שלב רביעי../images/Emo210.gif

מכניסים לקערה את השמנת מתוקה את האינסטנט ואת החלב ומקציפים לקרם יציב
 
שלב שישי../images/Emo210.gif

ממיסים את השוקולד במקרוגל מוציאים אותו ומוסים מעט שמן ומעט חלב לשוקולד ומערבבים אותו עד למיזוג החומרים
 
שלב שביעי ואחרון../images/Emo210.gif

מכניסים את השוקולד המומס לשקית זילוף{לא חייב ניתן גם לעשות שקית אוכל קטנה} ופשוט מתחילים לזלף על הבצק
 
והנה עוד תמונה של היפיופים האלו

כמובן שניתן ורצוי לפזר אבקת סוכר מעל הבצק אבל זה לא חובה
הצאות נוספות ניתן לשים ביחד עם הקרם גם פירות יער ניתן למלא בג'לי פירות
 

bali

New member
מנהל
טוב, סופית התעלפתי ../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif

נראה מעולהההההההההההההה
 

חנהפ

Active member
יא איך זה נראה טוב

הולכת לארון לחפירה ארכיאולוגית יש לי גם קונוסים כאלה באיפה שהוא...
 
למעלה