לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

עוגת גבינה פירורים של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
30/01/2008 | 22:35
9
15738
החומרים הדרושים
בצק לתחתית ולפירורים:
11/2 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
3 חלמונים
למלית הגבינה:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1/2 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן (עדיף נפוליאון)

ההכנה
מכינים את התחתית והפירורים:
מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה ותערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין. מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.
מכינים את מלית הגבינה:
במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.
מרכיבים ומצננים:
כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות. לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.


הכנתי להזמנה ברינג 24 ונעזרתי בשקף.

נטלי
ומהצד
30/01/2008 | 22:36
117
וואו..!
30/01/2008 | 23:11
1
76
ניראה טעים ביותר... !!
אור - תודה רבה
31/01/2008 | 13:43
53
נראית שווה!
31/01/2008 | 09:16
1
50
תודה רבה
31/01/2008 | 13:43
39
הרגת אותי עכשיו
31/01/2008 | 10:16
1
80
איך אני חולה על עוגות גבינה פירורים
גולדי - המון תודה
31/01/2008 | 13:44
37
אתה מוזמן לעוגה תמיד ובכיף

נטלי
מהממת!!!
31/01/2008 | 22:20
49
בדיוק אני גם עושה עוגת גבינה עם פירורים אבל מתכון חדש מלאישה
נראה איך יצא...
נראית טעימה מאוד אני אוהבת עוגות גבינה קרות
01/02/2008 | 14:14
64
הודעות אחרונות
09:27 | 05.02.16 האישה באפור
18:48 | 19.01.16 YOU CANT BE ME
17:43 | 16.01.16 amberos
08:46 | 02.01.16 גולושונקה
20:30 | 20.12.15 דידו34
12:36 | 13.12.15 yonidor1
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ