לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1173111,731 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'שרשור עוגות השמרים הגדול '
שרשור עוגות השמרים הגדול
<< ההודעה הנוכחית
02/01/2008 | 16:22
38
1445
שרשור לכאן את כל המתכונים והתמונות של עוגות שמרים ובכלל שמרים שעשיתם

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קראצים למיניהם'
קראצים למיניהם
02/01/2008 | 16:28
3
247
השתמשתי בבצק של הנס ברטלה ומילאתי במילויים שונים:

מלית אגוזים וקינמון:
200 גר' אגוזי מלך קצוצים
2 כפיות קינמון
60 גר' חמאה מומסת
100 גר' סוכר חום

ההכנה:
מערבבים הכל ומורחים על העלה שרידדנו דק.


מלית שוקולד בננה ואגוזים:
שוקולד למריחה (אני מעדיפה נוטלה)
2 בננות חתוכות לפרוסות
40 גר' חמאה
2 כפות סוכר חום
30 גר' אגוזי מלך או לוז לפי הטעם.

ההכנה:
ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את הבננות והסוכר. מקרמלים את הבננות עד שנעשו רכות רכות.
מורחים על הבצק את השוקולד למריחה, מפזרים מעל את תערובת הבננות ואגוזים.


חוץ מזה אני אוהבת גם לעשות מלית שוקולד חלבה שהיא בעצם שוקולד למריחה ופיסות חלבה לפי הטעם מפוזרות מעליו.

זהו, כמובן שיש עוד מיליון מילויים כל אחד לפי מה שהוא אוהב

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מאותו בצק - סינרולס'
מאותו בצק - סינרולס
02/01/2008 | 16:30
139
לצפיה ב-'קראנץ שוקולד, בננה ואגזוים'
קראנץ שוקולד, בננה ואגזוים
02/01/2008 | 16:39
257
לצפיה ב-'קראנץ שוקולד חלבה'
קראנץ שוקולד חלבה
02/01/2008 | 16:40
622
לצפיה ב-'דניש למיניהם'
דניש למיניהם
02/01/2008 | 16:32
127
המתכון של הבצק הוא של ביה"ס, סורי

המילויים יכולים להיות כל המילויים של הקראנצים שהבאתי למעלה, וחוץ מזה יש גם מילוי של קרם פטיסייר עם תפוחים.

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קרואסונים'
קרואסונים
02/01/2008 | 16:33
134
אחת האהבות הגדולות שלי שהכי כיף להכין!

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קרואסון שקדים'
קרואסון שקדים
02/01/2008 | 16:38
202
שהוא בעצם קרואסון חמאה רגיל ומוכן (!)
חוצים אותו לאורכו, משרים בסירופ סוכר רגיל (1:1 מים וסוכר, להביא לרתיחה דקות ספורות וזה מוכן). ממלאים בקרם שקדים (מיד מתכון), סוגרים, מורחים קרם שקדים נוסף ומפזרים שקדים מדופדפים לא קלויים על הכל. אופים למשך 10-15 דק' ב190 מעלות או עד שהקרם זהוב.

והנה המתכון לקרם שקדים:
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' חמאה רכה
100 גר' סוכר
1 חלמון
1 כף קמח
כף אמארטו (ליקר שקדים)

מערבבים הכל במעבד מזון עד לקבלת תערובת משחתית.

אני אוהבת להשתמש בקרם שקדים עם שק זילוף, הרבה יותר נוח להתעסק עם זה מאשר עם כפית

נטלי
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'נטלי שיחקת אותה '
נטלי שיחקת אותה
02/01/2008 | 17:38
38
לצפיה ב-'עוגות שמרים'
עוגות שמרים
02/01/2008 | 17:38
100
עוגת שמרים

1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
200 ג` חמאה
1/2 כוס חלב , טמפר` החדר
1 שלי
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
מלח

לערבב היטב חמאה מומסת עם השלי והחלב. בקערה גדולה לערבב הקמח עם השמרים, להוסיף לקמח ביצים
וסוכר ומערבבים היטב. כיסיתי את הקערה במגבת והכנסתי אותה למקרר לכל הלילה. הבצק תפח ותפח, ומק"ג אחד של קמח הכנתי 4 סוגים של מאפים. לא רק במלית, גם בצורה שלהם.

מרדדים היטב את הבצק וממלאים במה שבא לכם בראש. אני השתמשתי בשוקולד השחר, במחית תמרים
ומעליה שקדים גרוסים, ובקינמון וסוכר חום (אגב, את הורסיה האחרונה הכי אהבו בבית).  להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני מינוס (כל אחד והתנור שלו) ל- 2.5 שעות. הריח שמתפשט בבית שווה את כל העבודה.

קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'גביניות שמרים'
גביניות שמרים
02/01/2008 | 19:10
6
142
הגביניות הם מהבצק שמרים של פירגה
שנקרא רטובה וטובה
בצק מעולה!!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שמריםם'
שמריםם
02/01/2008 | 19:58
1
44
אחח שמרים זה החולשה שליייייייי.
אני מכינה תמיד את הבצק מהספר של קרין גורן.
ומילויים, כיד הדמיון: שוקולד וחלבה, שוקולד וקינדר, שוקולד ומקופלתל לבנה/חומה.
ריבת חלב, שוקולד עם גליליות,פסק זמן. כל מה שרק אפשר..

הכנתי גם קאורסנים- גם מקארין גורן.
ולחמים כמובן...

תמונות בהמשך...
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'בואו ננסה להקפיץ כי זה כל הזמן חוזר לעמוד 2'
בואו ננסה להקפיץ כי זה כל הזמן חוזר לעמוד 2
09/01/2008 | 17:13
27
לצפיה ב-'תודה קרן,מתכון לשמרים רטובה וטובה והמון מליות'
תודה קרן,מתכון לשמרים רטובה וטובה והמון מליות
03/01/2008 | 07:40
3
126
הרטובה והטובה גם כפרווהו pirge   [מצורף קובץ jpg]   ו
13:13 | 22/11

מתכון: עוגת שמרים רטובה וטובה - פירגה    -  נהדרת גם כפרווה   תמונה: הכינה וצילמה:ורד satr


לבצק:                    חשוב ביותר לקחת קערה ענקית הבצק תופח למימדים
2 כוסות חלב /מיים
400 גרם מרגרינה/חמאה בלי מלח
4 ביצים
1 ק"ג קמח (לא יותר)
קוביית שמרים לחים (50 גרם(
4\3 כוס סוכר
מי שרוצה ימיר חצי מכמות החמאה בשמן ===== 4\3  (כוס שמן=200 גרם חמאה)  


סירופ מיד אחרי האפיה:

חצי כוס עד כוס חלב/מים  
חצי כוס עד כוס סוכר
וניל לטעם
לחמם קלות ולצקת על העוגות עם כף

ציפוי לבן:    מורחים אחרי ההרטבה בסירופ
כוס אבקת סוכר
כפית חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1 כף שמנת מתוקה
מערבבים את אבקת הסוכר החמאה והוניל מוסיפים את השמנת לתערובת חלקה שניתנת למריחה בכף   על העוגות בעודן חמות.


אופן הכנה:
1.בקערה גדולה ועמוקה לערבב את השמרים עם הסוכר עד שיתחיל לתסוס (עיסה) .
2. להביא לרתיחה את החלב/מים והמרגרינה. לכבות את האש.(שמן אין צורך לחמם)
3. להכניס את הביצים שלמות לעיסת השמרים  ולבחוש.
להוסיף לסירוגין את הקמח והחלב. לערבב לבצק דביק.
4. לעטוף בנילונית את הקערה ולהכניס למקרר ל-5 שעות להתפחה.
5. לערבב את חומרי המילוי.
6. אחרי ההתפחה, ליצור 8 כדורים שווים.
7. כל כדור לפתוח לעלה על משטח מקומח. למרוח מעט חמאה מומסת ולפזר  מילוי אגוזים.
לגלגל לרולדה.
8. ליצור 8 רולדות.   כל 2 רולדות לעצב לצמה. להניח בתבנית אינגליש קייק
משומנת.
יוצא 4 רולדות בארבע תבניות.
9. אופים בחום 175 מעלות כ-35 דקות. לבדוק אם מוכן.
10. כשהעוגות מוכנות וחמות, לצקת את הסירופ החם.
אפשר להקפיא את העוגות.


ניתן להכין כל צורה של עוגת שמרים שעולה על הדמיון. וגם חלות.

מאת: pirgeו   07/04/06 | 08:30





שלל מליות לשמרים או עלים או שק"מ או בצק לכרוכיות אחר.....וגם לאזני המן

      מלית אגוזים:

300 גרם אגוזים מרוסקים
125 מ"ל חלב רותח לערבב יחד
להוסיף 150 גרם סוכר, 2 כפות פירורי לחם, 30 גרם חמאה מומסת, 3 כפות שמנת עתירת שומן, 2 חלמונים, חצי כפית קינמון, חצי כפית ציפורן,
להקציף לקצף נוקשה את 2 החלבונים שנשארו לנו, ולקפל לתוך התערובת בעדינות

    
16:20 | 20/07/05     מלית תפוחי עץ לשמריםו pirge   ו

         מלית תפוחים בסילאן
10 תפוחי גרנד קלופים חתוכים לקוביות בינוניות
מבשלים כ-15-20 דקות -----ב-3 כפות סילאן מתוק+2 כפות סוכר חום.
בוחשים מדי פעם עד שהתפוחים יתקרמלו
מוסיפים כף קינמון+קליפת לימון+ כפית אינסטנט פודינג וניל ומערבבים. מצננים.

מורחים על העלה ריבה/ קונפיטורה
מפזרים פירורי עוגיות/אגוזים קצוצים , צימוקים , חתיכות תמרים יבשים
ואת המלית



מלית נוטלה

ממרח שוקולד נוטלה כ- 300 גרם
100 גרם חמאה    /     מרגרינה
3 כפות סוכר
כף שוקולית
כף ליקר שוקולד
4\1 כוס חלב
כף אינסטנט פודינג שוקולד
לערבל במיקסר



        מלית פרג שאני מתה עליה

חשוב ביותר--- חשוב..... פרג --לקנות פרג טחון טרי במעדניות..(לא בסופר)
פרג טחון טרי שומרים בפריזר---- מיד אחרי הקניה.

על חצי קילו פרג.
לשים בסיר 2 כוסות חלב ואת הפרג ולבחוש.להוסיף כוס סוכר.
כשהחלב כמעט ונספג להוסיף 3 כפות גדושות דבש ו50 גרם חמאה ולהמשיך לבחוש.
כשאין נוזלים להוריד מהאש ולהוסיף מעט קינמון ---וצימוקים אם רוצים.
אפשר לגרר לימון לטעם. אפשר להוסיף כף יין.
אפשר לפזר מקופלת,או שוקולד צ'יפס , או להמיס עם החלב 100 גרם שוקולד מריר


        מלית שקדים לעוגת שמרים
לא זוכרת את המקור   הביאה נירה1 מחלבי

כדאי להכפיל כמויות

חומרים:
100 גר' חמאה/מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1 קינמון
1 כוס שקדים קלופים  

שמים את השקדים בבלנד, טוחנים
מוסיפים את הסוכר, החמאה והקינמון, ומערבבים רק עד שהחומרים מתאחדים


             מלית נוטלה עשירה

לערבב אותה כמות של נוטלה עם שמנת מתוקה (גם ריץ' פרווה)
כמו למשל  200 שמנת -----  200 נוטלה
מחממים את השמנת המתוקה רק עד לסף רתיחה----סוגרים אש.
מוסיפים את הנוטלה  ומערבבים לקרם.
ומכניסים לכמה שעות למקרר עד שנהיה כמו קרם משחתי.
אם הקרם מתקשה--להוציא בטמפרטורת החדר לשעה.
מורחים כמובן     בנדיבות.


            מלית קקאו לשמרים
200 גרם מרגרינה רכה
3 כפות קקאו
כוס סוכר
2 כפות קינמון
3 כפות ברנדי או יין מתוק
לערבל במיקסר לקרם.כדאי להוסיף כמה כפות שוקולד השחר



      מלית תמרים קינמון ובוטנים
1 כוס ממרח תמרים או קונפיטורה
4\1 כוס סוכר
2 כפות קינמון
בוטנים גרוסים גס



מלית קינמון:



למילוי:
חצי כוס דחוסה סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
כף וחצי קינמון
מערבבים בקערה את הסוכרים והקינמון
חבילה 100 גרם חמאה ללא טעם---- רכה מאד למריחה על העלים

מרדדים עלה מלבני ומורחים בנדיבות---- חמאה מומסת
מפזרים את הסוכרים והקינמון בנדיבות.
ניתן לפזר תוספות של אגוזים גרוסים\צימוקים/שקדים





         למלית גבינה ופודינג וניל


750 גרם גבינת ריקוטה       או מסוג טוב-טעם"
50 גרם צימוקים מושרים ביין או רום
4\3 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל / קינמון / קליפת לימון
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
לדלל מעט בשמנת חמוצה,  או גבינה 5% בכמות של כף או שתיים.


       מלית טחינה סילאן אגוזים  (ממרח חלבה)
מורחים את העלה בשכבת טחינה דקה
מכסים בשכבה של סילאן נדיבה
מפזרים 2 כפות שוקולית
כף או שתיים סוכר חום\לבן
משלבים אגוזים או בוטנים קלויים
לפזר גם חלבה מגוררת או שוקולדצ'יפס לבן/מריר - לא חובה



מלית טחינה וממרח תמרים

4\3 מיכל ממרח תמרים
לערבב עם 3 כפות טחינה גולמית
למרוח בנדיבות (הרבה) על העלה
מעט קינמון
לפזר: צימוקים,אגוזים,חלבה



מלית אגוזים שוקולית

למרוח בנדיבות חמאה על פני העלה
לערבב כוס שוקולית עם כוס אגוזים שבורים ולפזר.
תהנו
------













קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קראנץ' שמרים שוקולדה - פירגה'
קראנץ' שמרים שוקולדה - פירגה
03/01/2008 | 07:51
2
115
אפשר לגוון במליות לפי בחירה




צמות קריספיות/פירגה

העוגות  נפלאות--כל ביס מלא שוקולד מתמסמס.
---כשמן הן--קריספיות.  מומלץ מאד מאד

מתכון: צמות שמרים קריספיות
מתכון-משפחתי/פירגה


לבצק:
קובית שמרים לחים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים
200 מיל' שמנת חמוצה
200 גרם מרגרינה רכה
3 חלמונים
3 כפות  סוכר
קורט מלח
4 כוסות קמח  

למילוי:
לשים בקערת המיקסר ולערבב לקרם
200 גרם חמאה
4\3 כוסות סוכר
1 כף נס קפה
3 כפות קקאו
קינמון לטעם / ליקר או רום/  
להוסיף עוד 2-4 כפות ממרח נוטלה/השחר  וחלבה מפוררת   -  לא חובה

לציפוי מיד כשהרולדות יוצאות מהאפיה ועדיין חמות:
1/2 שקית אבקת סוכר  
3 כפות חלב            לבחוש על האש לממרח סמיך .


אופן הכנה:

לבצק:
לקחת קערה גדולה  .
לערבב בקערה את קוביית השמרים עם השמנת החמוצה.
להוסיף מרגרינה ולבחוש. להוסיף חלמונים, סוכר  ומלח וללוש עם 2\1 3 כוסות קמח .
הכי הרבה 4 כוסות. ל א  י ו תר.
לכסות בניילון.    למקרר ל-3 שעות לפחות.
הבצק לא תופח במיוחד אבל צריך להיות במקרר.



לחלק את הבצק  ל- 4

מכינים  4  רולדות  ממולאות קרם

בעזרת סכין חדה חותכים את הרולדה ב א מ צ ע במקום שהתפר מתחיל מלמעלה (אפשר להשאיר 2 ס"מ לא מחוברים בקצה העליון.)
מ-2 החלקים שוזרים צורת  איקס. אחד על השני.....
את המלית להביא תוך כדי שזירה שיהיה כלפי מעלה.
מניחים את 4 הרולדות צפוף בתבנית אחת ליד השניה.

אופים בתנור בחום של  175 מעלות עד שמוכנות. לבדוק אחרי 30 דקות.

  הערה חשובה:
הבצק לא תופח במיוחד........אבל בכל זאת צריך להיות במנוחה במקרר.
הקראנץ' יוצא נמוך וקריספי לא גבוה כמו עוגת שמרים רגילה--המלצה חמה.
תהנו







קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'קראנץ' שמרים מתוקן (גלזורה לציפוי)'
קראנץ' שמרים מתוקן (גלזורה לציפוי)
03/01/2008 | 08:02
164

צמות קריספיות/פירגה

העוגות  נפלאות--כל ביס מלא שוקולד מתמסמס.
---כשמן הן--קריספיות.  מומלץ מאד מאד

מתכון: צמות שמרים קריספיות
מתכון-משפחתי/פירגה
                           תמונה: הכינה וצילמה:ניקי3

לבצק:
קובית שמרים לחים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים
200 מיל' שמנת חמוצה
200 גרם מרגרינה רכה
3 חלמונים
3 כפות  סוכר
קורט מלח
4 כוסות קמח  

למילוי:
לשים בקערת המיקסר ולערבב לקרם
200 גרם חמאה
4\3 כוסות סוכר
1 כף נס קפה
3 כפות קקאו
קינמון לטעם / ליקר או רום/  
להוסיף עוד 2-4 כפות ממרח נוטלה/השחר  וחלבה מפוררת   -  לא חובה

לציפוי גלזורה מיד כשהרולדות יוצאות מהאפיה ועדיין חמות:
2  כוסות אבקת סוכר
15  גרם חמאה רכה
כפית תמצית וניל
כף שמנת מתוקה

הכנה:
לערבב סוכר, וניל וחמאה. להוסיף שמנת מתוקה. (התערובת צריכה להיות נוחה למריחה, לא נוזלית מדי(



אופן הכנה:

לבצק:
לקחת קערה גדולה  .
לערבב בקערה את קוביית השמרים עם השמנת החמוצה.
להוסיף מרגרינה ולבחוש. להוסיף חלמונים, סוכר  ומלח וללוש עם 2\1 3 כוסות קמח .
הכי הרבה 4 כוסות. ל א  י ו תר.
לכסות בניילון.    למקרר ל-3 שעות לפחות.
הבצק לא תופח במיוחד אבל צריך להיות במקרר.



לחלק את הבצק  ל- 4

מכינים  4  רולדות  ממולאות קרם

בעזרת סכין חדה חותכים את הרולדה ב א מ צ ע במקום שהתפר מתחיל מלמעלה (אפשר להשאיר 2 ס"מ לא מחוברים בקצה העליון.)
מ-2 החלקים שוזרים צורת  איקס. אחד על השני.....
את המלית להביא תוך כדי שזירה שיהיה כלפי מעלה.
מניחים את 4 הרולדות צפוף בתבנית אחת ליד השניה.

אופים בתנור בחום של  175 מעלות עד שמוכנות. לבדוק אחרי 30 דקות.

  הערה חשובה:
הבצק לא תופח במיוחד........אבל בכל זאת צריך להיות במנוחה במקרר.
הקראנץ' יוצא נמוך וקריספי לא גבוה כמו עוגת שמרים רגילה--המלצה חמה.
תהנו




קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'ובכן שמרים ממממ...קראנץ פרג של קרין גורן'
ובכן שמרים ממממ...קראנץ פרג של קרין גורן
02/01/2008 | 23:17
7
1111
לצפיה ב-'סינרולים'
סינרולים
02/01/2008 | 23:19
63
לצפיה ב-'עוד קראנצים, במילוי ריבה וקוקוס, קקאו וקינמון'
עוד קראנצים, במילוי ריבה וקוקוס, קקאו וקינמון
02/01/2008 | 23:20
63
ושוקולית עם מקופלת
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'גביניות'
גביניות
02/01/2008 | 23:21
96
לצפיה ב-'קרואסונים,חלקם ממולאים במקופלת וחלקם ריקים'
קרואסונים,חלקם ממולאים במקופלת וחלקם ריקים
02/01/2008 | 23:23
155
לצפיה ב-'קרואסון שקדים, טעיםםםםםםםםם'
קרואסון שקדים, טעיםםםםםםםםם
02/01/2008 | 23:24
494
לצפיה ב-'קראנץ לסוכרתיים, מחלק קמח מלא וכמו סוכר ממולא'
קראנץ לסוכרתיים, מחלק קמח מלא וכמו סוכר ממולא
02/01/2008 | 23:26
1
53
קקאו לא ממותק, כמו סוכר וקינמון, יצא לא רע בכלל
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'אתמול הכנתי שבלולי שמרים'
אתמול הכנתי שבלולי שמרים
03/01/2008 | 09:11
112
לצפיה ב-'קראנץ שמרים חרובים'
קראנץ שמרים חרובים
04/01/2008 | 15:35
5
183
לצפיה ב-'עוד אחד'
עוד אחד
04/01/2008 | 15:37
46
לצפיה ב-'ותמונה מבפנים'
ותמונה מבפנים
04/01/2008 | 15:38
57
לצפיה ב-'עוגות שמרים אישיות'
עוגות שמרים אישיות
04/01/2008 | 15:42
78
אני ממש אוהב את איך שהן נראות

כל עוגות השמרים טבעוניות, מקמח מלא
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'שטרודלים'
שטרודלים
04/01/2008 | 15:43
56
אחד עם תפוחים, השני עם גבינת טופו
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'מבט מבפנים'
מבט מבפנים
04/01/2008 | 15:44
37
לצפיה ב-'עוגת שמרים של קרין גורן'
עוגת שמרים של קרין גורן
05/01/2008 | 23:55
2
110
פה במילוי פרג פשוט פצצה!!
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'במילוי קינמון ואגוזים'
במילוי קינמון ואגוזים
05/01/2008 | 23:57
1
131
לצפיה ב-'האם הקרואסונים הדפופים גם הם מהבצק של ברטלה??'
האם הקרואסונים הדפופים גם הם מהבצק של ברטלה??
08/01/2008 | 08:41
60
או שזה בצק אחר. תודה.
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'O.K שמרים אני אוהבת גביניות של סמדר זורע'
O.K שמרים אני אוהבת גביניות של סמדר זורע
09/01/2008 | 17:04
354
לצפיה ב-'סינרולים'
סינרולים
09/01/2008 | 17:07
70
לצפיה ב-'קראנץ' במילוי שוקולד'
קראנץ' במילוי שוקולד
09/01/2008 | 17:09
95
או נכון יותר תערובת של חמאה קקאו, קנמון וסוכר שבאפיה נהפך לשוקולד
קינוחים ומנות אחרונות >>
לצפיה ב-'רוגלך מבצק של אורן גירון מעולה'
רוגלך מבצק של אורן גירון מעולה
09/01/2008 | 17:12
127
לצפיה ב-'רוגלך אורן גירון אחרי'
רוגלך אורן גירון אחרי
09/01/2008 | 17:15
565

הודעות אחרונות

12:29 | 08.08.19 פייסל הגדול
13:36 | 19.07.19 אורחים בפורום
14:15 | 01.07.19 אורחים בפורום
16:51 | 17.06.19 שרון א77
15:38 | 28.03.19 hofnoan
10:53 | 07.02.19 רונן שטיין
05:23 | 21.01.19 הים רגוע
06:50 | 07.01.19 אורחים בפורום
06:54 | 01.01.19 ש י א 1
18:43 | 26.12.18 אורחים בפורום
08:08 | 09.12.18 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ