שרשור העוגות הבחושות הגדול!

אין על עוגות בחושות! בכי קלות להכנה

הכי מהירות, הכי טעימות, תמיד מצליחות, והכי חשוב, הולכות הכי בקלות ליד הקפה בשיחת חברות. הן תמיד יכולות להוות בסיס לשידרוג של עוגה, עם קצת קרם או ציפוי ויש עוגה "מרשימה" . כמה שרשורי עוגות בחושות: http://www.tapuz.co.il/food/artinfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=1705 וגם http://www.tapuz.co.il/food/artinfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=2118 וגם http://www.tapuz.co.il/food/artinfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=2261 וגם http://www.tapuz.co.il/food/artinfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=2087 וגם http://www.tapuz.co.il/food/artinfo.asp?CID=60&SID=104&InfoID=2149
ושנה אזרחית מוצלחת
 

pirge

New member
כל הכבוד לערוץ האוכל../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gifלורד../images/Emo51.gif

 

pirge

New member
עוגת קוקוס

עוגת קוקוס 2 תבניות אינגליש קייק או תבניות אחרות. אפשר להכין את העוגה עם שוקולד צ'יפס–--------העוגה בחושה מקור:פירגה בקערה גדולה: 2 כוסות קוקוס 2 כוסות חלב(ניתן להמרה במים מהברז) 3 כוסות קמח שקית אבקת אפיה וניל לטעם כוס שמן 3 ביצים טרופות במזלג -4\3 1 כוסות סוכר לערבב בכף עץ לתערובת אחידה לצקת את הבלילה שבקערה לתבנית משומנת (2 אינגליש קייק,או כל תבנית אחרת בגודל 26 או מלבנית) לבדוק בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה ובמידה ועדיין לא מוכנה להמשיך לאפות. להכניס לאפיה בחום 175 כ-40 דקות או יותר לפי הצורך. לאבק באבקת סוכר או להגיש עם סירופ שוקולד אפשר להכין סירופ: 4\1 כוס מיץ תפוזים 2 כפות סוכר לחמם מעט ולצקת חם על העוגה לפזר קוקוס. אם העוגה משחימה מדי אחרי 30 דקות יש לכסותה בניר כסף עד תום האפיה. בבקשה
 

pirge

New member
שיש שוקולדה

עוגת שיש בחושה עם שוקולדהו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 13:56 | 22/02/07 עוגת שיש משוקולד במאמרים זו עוגה לבנה פשוטה ובחושה "שהתעשרה" עם תוספת של 2 חפיסות שוקולד מריר. הלכתי על המהיר והבחוש . ללא הקצפות . מקור:פירגה לשים בקערה: 2\\1 כוס שמן קנולה 3 ביצים כוס סוכר 2\\1 כוס מיץ\\חלב עדיף שמנת מתוקה או חמוצה וניל \\ רום לטעם\\קליפת תפוז 2\\1 2 כוסות קמח תופח לערבב לצקת 4\\3 מהבלילה לתבנית משומנת מספר 24 עגולה—וליישר. ליתר להוסיף: 2 חפיסות (200 גרם) שוקולד מריר שהומסו במיקרוגל (לא הוספתי כלום) רק לשים לב לא לשרוף. לבדוק מדי פעם. אם אין שוקולד,תשתמשו בשוקולד השחר/נוטלה=200 גרם לערבב ולצקת על הבלילה הלבנה ליישר את הבלילה השחורה על הלבנה . עם קיסם עץ לעשות 2 או 3 ערבובים קלילים וזהו..... אפשר לנעוץ כמה חצאי אגוזים. לאפות בחום 175 כ-40 דקות. לבדוק בשיטת הקיסם. אפשר לפזר אבקת סוכר או שוקולית. תהנו.
 

pirge

New member
קרנושי../images/Emo51.gif ומירהל'ה,העוגות נראות טעימות../images/Emo3.gif

 

מירלה37

New member
היי, את המושלמת לקפה אני לא יכולה לתת, שמירה

על זכויות יוצרים, היות והספר הוא די חדש והמתכון הנוכחי עוד לא פורסם. אך לעומת זאת פורסם באתר שלה מתכון של בחושה שמנת וקינמון, שהוא מאד מאד מאד דומה לזו.......ניסיתי והוא גם מאד טעים החומרים הדרושים 4 ביצים 2 מיכלים שמנת מתוקה 11/4 כוסות (250 גרם) סוכר 2 שקיות (2x10 גרם) סוכר וניל 1/2 כפית מלח 2 כוסות (280 גרם) קמח 2 כפיות אבקת אפייה למלית: 1/4 כוס דחוסה (60 גרם) סוכר חום כהה 2 כפות קינמון 1 כוס (100 גרם) אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס (או קופסת שימורי אפרסקים, מסוננים וחתוכים לקוביות) אבקת סוכר, לקישוט ההכנה מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערה גדולה טורפים שמנת מתוקה, שני סוגי סוכר ומלח, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מעט מסמיכה. בקערה נפרדת טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת השמנת. מנפים יחד מעל הקערה קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. יוצקים שליש מהבלילה ל-3 תבניות. מערבבים יחד סוכר וקינמון. מפזרים חצי מתערובת הקינמון מעל הבלילה בתבניות. מפזרים מעל מחצית מהאגוזים או מקוביות האפרסקים. חוזרים על הפעולה עם שליש נוסף של הבלילה, ויתרת מלית הקינמון. מכסים בשליש האחרון של הבלילה. אופים כ-50 דקות, עד קיסם יוצא יבש כמעט לגמרי והעוגות קפיציות למגע, שחומות וריחניות. מצננים ומקשטים באבקת סוכר. הכמות המתקבלת 3 תבניות אינגליש קייק בהצלחה
 
למעלה